🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 13 611
  • 243
  •   4
Отговори
# 240
# 241
Вече сме 5-ти във Великобритания....уникален успех! Hands Clap

# 242
Топ 5 във Великобритания дори не съм си го представяла като възможно Heart Eyes И номер 7 в световен мащаб с премиери само в САЩ, Великобритания, Канада и Латинска Америка. Единственият сериал, който не е на Netflix, в класацията, останалите имат премиери във всички 190 държави. Така че това е възможно най-добрият резултат! Hands Clap

Всички са много готини! Heart Eyes Джан с къса коса обаче обира всички точки! Sunglasses

-> https://www.instagram.com/p/DT2cprjjAm-/

Мисля, че няма нужда да казвам, кой ми е любимият герой Grinning

# 243
В българската преса.

Героите на „Сандокан“ - секссимвол, холивудски звезди и един синеок италиански ветеран
Създателите на сериала вече подготвят продължение на първи сезон

Приключенска сага „Сандокан“ с право е определяна като едно от най-високите постижения на италианската телевизионна индустрия от последните години. В това имаха възможност да се убедят и зрителите на bTV – които проследиха историята на славния пират и неговата дружина.

Сериалът, режисиран от Ян Мария Микелини и Никола Абатангело, отбеляза огромен успех не само у нас, но и във всяка една от държавите, в които е излъчван до момента. Затова не е никак чудно, че създателите му, според официални публикации, вече подготвят втори сезон – снимките за който ще започнат през 2026 г. и включващ същия основен актьорски състав и допълнителни нови герои.

Преди да се потопим в новите приключения на Сандокан, нека си припомним кои бяха главните действащи лица до момента.

Джан Яман и Алана Блур
Те са главните персонажи в сериала и именно около тях и романтичната им любов е изграден сюжетът.

Ролята на пирата Сандокан е поверена на Яман, който благодарение на нея,
затвърди статута си най-успешния турски актьор до момента.

Цялата статия, тук:
https://ladyzone.bg/laifstail/lica/geroite-na-sandokan-sekssimvo … nski-veteran.html

Общи условия

Активация на акаунт