Отговори
# 60
  • тук-там
Ооо, не в петък, молим. През уикенда не сме в Сф. Предполагам не само ние. На мен пък сряда като една среда на седмицата ми се вижда добър вариант. Така че нека да е 04.03 или 05.03?

# 61
  • София
Ооо, не в петък, молим. През уикенда не сме в Сф. Предполагам не само ние. На мен пък сряда като една среда на седмицата ми се вижда добър вариант. Така че нека да е 04.03 или 05.03?
Аз  лично съм  ОК и   с двете  Simple Smile

# 62
  • София
Аз съм за 4-ти. Simple Smile

# 63
Този път участвам и аз. И двете предложени дати 4 и 5 са ми възможни.

# 64
  • София
И аз съм ОК и за двете дати..

# 65
  • София
Ето,  подхванах списъка  за  4-ти :
Русалка, Mileto, mtz,  elita, bgpanda, Корнелия, liani Simple Smile

# 66
  • На планетата Земя
Аз мога само на 4.3, защото на 5.3 съм на концерт на Като Буачидзе в зала България. Не се съобразявайте с мен, ако за групата е по-удобно.

# 67
  • София
Списъка  горе  го  правим за  четвърти  Simple Smile
Иначе приятно  слушане на  05.03 на  победителката  от  "Опералия". Heart

# 68
  • където и да е,само да не съм сама
Отварям темата и хоп....сбирка.
Пишете ме, ок съм и за двете дати.

# 69
  • София
Аз също съм ок и за двете дати.

# 70
Бройте ме и мен за срещата Simple Smile

# 71
  • тук-там
Започвам да мисля мястото Simple Smile

# 72
  • София
Aктуализация: Русалка, Mileto, mtz,  elita, bgpanda, Корнелия, liani, Ina78, Aila,  Nikitali, galimar Simple Smile  Давайте идеи и за място.

Утре си  идва  за  1  ден Sad  голямата  ми девойка,   два месеца  ще  й  гледаме  тук  кученцето, че тя  да  се изявява  спокойно като  шаферка  в  Мексико и  Виетнам, междувременно и да работи  все пак...  Купон  ще е с  плюшената  играчка Heart.  Девойката купува  рокли,  обувки,  самолетни билети и  сие за  въпросните  сватби,  а аз  купички за хранене на  куче,  легълце,  четка за  разресване,  шампоан  за куче и  др.,  че тя да не  мъкне   всичко насам   в  самолета, а само себе  си и кучето. Всеки с ангажиментите  си, хаха.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 14:41 от Просто русалка

# 73
  • На планетата Земя
Хахаха, който си има внуче - куче, да си го гледа! Smile

Може пак Бурата, има дълга маса за повече хора и в Мол парадизе.

# 74
  • София
Хахаха, който си има внуче - куче, да си го гледа! Smile

Може пак Бурата, има дълга маса за повече хора и в Мол парадизе.
Ми, да, за това са бабите,  винаги  да откликват, хаха.

Колкото масите - да,  дългите  събират много  хора, факт, обаче тези в единия  край  нищо не  чуват  от  дискусиите  в другия.  То и на  отделни маси  ще е  така, де, така  че  няма  особено значение.  Като  се  реши  къде,  просто  ще направя  резервация за съответния  брой  хора,  пък желaещите  да  се включат в разговори  в другия край на масата ще се поразмърдат.

И  малко  полезно инфо за работещите  в  Германия  студенти. От  01.01.2026  минималната  ставка на  час  е  качена на 13, 90  евро бруто  срещу  12,82  за  2025. Вследствие на  това  се качва и  прагът за  миниджоб месечно от 556  през 2025 на  603  евро през  2026.  Догодина  се  прогнозира   отново  покачване на  ставката  на 14,60  евро на  час.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 13:57 от Просто русалка

Общи условия

Активация на акаунт