ЮнскОТО ни мъНИчко чОВече моЖЕ да пРИСТъпва вечЕ

• 9 261
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
 newsm59 Честит рожден ден Сиска bdbaloni
Много здраве, щастие и любов................ happy bd

# 196
Здравейте момичета.
Не съм писала защото нищо ново при нас няма.

Нооо ви чета всеки ден.
Искам да ви кажа че малките ни бебчета са вече порастнали дечица. И в последно време все повече се замислям как отлетя почти една година, а като чели вчера бяхме с коремите. И даже отивам от време на време чета тазгодишната юнска тема  Blush И там си имат вече едно избързало юнче като нашата Калина. Ех... спомени хубави.

Таталинка моя Вики също е станал много своенравен и се тръшка за всичко което не е на неговото.
Четох че и Чушчица се беше оплакала от агресията на Марти. Още ли така продължава.
Вики понякога е ужасен. Като съм го гушнала си удря главата в мене ooooh!, ще се нарани така.  ooooh!
Да ви се оплача много трудно взе да понася в последно време моето тръгване сутрин за работа. Не иска да го оставя при баба му. И много реве. После тя ми се обажда и ми казва че е плакал половин час ooooh!
Видях че и Ани е почнала работа, ако е удобно да споделиш как го приема Стефи.
А и не на последно място да ви питам за обсъжданите парти клубове. Пуснах търсачка и намерих няколко, още не съм ги разгледала обсойно. Да споделите на кой клуб сте се спрели.(стига да не се смята за реклама това). Аз още не знам как ще си празнуваме нашия РД.
После пак ще пиша (въпреки че се улях сега пак ще ви досадя Embarassed Blush)

Поздрави на всички  bouquet

# 197
Русото си е русо.. одеве исках да пиша и още.. както вика моето мъж: малко ти е РАМ-а Mr. Green

Забравих да поздравя Люба за работата по номер 3: много ме зарадва! Стискам палци тези опити да се овенчаят с една чаровна госпожица.
И аз искам 3 деца (засега сме само с Борко) и съм казала на мъжо, че трябва да си притесни ако и третото е момче Mr. Green тъй като много ми се ще една русокоса принцеса... Ех, размечтах се Blush

Честито ви първо зъбче, мама яна tooth дано и останалите се появят така безпроблемно!

А иначе за Рожденния Ден: смятама да е в парти-клуб. Абсолютно съм съгласна с чушчицата: не ми се занимава с чистене; искам и аз да разбера от празника на детето.

Айде пак потъвам в домашни задължения Sick

# 198
  • Ямбол
Здравейте!
Не съм писала тези дни, че все време не ми оставаше.Приготвям се, че в събота/05.05/ ще ставаме кумове.А преди 2 седмици бяхме на сватба на зълва ми.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74608&photo=38
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74608&photo=39
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74608&photo=40
Отдавна не съм показвала снимки, ето на Великден.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74608&photo=37
Всички дечица са много пораднали и много красиви.
Виждам, че обсъждате Р.Д.Аз мисля през деня с мами и бебчовци /някъде?/, а вечерта с роднини на ресторант.
Карина и тя е доста своенравна.Когато и кажа "не" и винаги посяга да ме удря.Мисля, че ще го израсте.
Вече пълзи и то доста бързо и ходи от стая в стая.
Честито на всички, които са имали поводи и съм пропуснала.Да са здрави и щастливи!!!
Таталинка, и ние имаме такива обувчици/като на Калина/, но още не съм и ги обувала, но ми изглеждат удобни.Пък и отговарят на изискванията.
За позите за спане-спи или на 1 страна или по гръб.
За залъгалка-обожава я и скоро няма да правим опити да се отказваме.
Това е за сега, че имам доста за чистене.Уф!
Приятен ден на всички!

# 199
Мами, поздравявам вас и семействата ви! Да са живи и здрави дребосъците, и много положителни летни емоции!!!!

Всъщност искам да ви помоля, да дарим спасителен лев чрез СМС на номер 1365 за малкия Светльо, ..той е с тежка форма на левкемия за него няма лято, няма положителни емоции..
Моля ви ..всяко отлагане е фатално. Имаме 2 месеца ...после...

# 200
Здравейте!Днес ще сме по-активни ,май....особенно ако и другаде времето е мрачно като при нас Confused..........А,хич не ми се ще,че това с катеренето вече доста засилва нуждата от постоянен надзор/то не,че досега не се налагаше/,но нещо взеха да не ми ситгат очите,че и за баткото трябва поне два комплекта...... #Crazy
Честит рожден ден на Сиска/ако изобщо чете тук/-да е жива и здрава и много обичана и обичаща!!!   bouquet Heart Eyes  Hug bouquet  Hug  Heart Eyes bouquet
Много красиви снимки сте пуснали-ние уж не се заглеждаме...ама Кари и Боби ги оценихме по достойнство Crazy
Мама Яна-честит ви зъб......да си го ползвате със здраве...и по предназначение....и дано и другите да ви избият бързо и леко и да са много здрави и бели.....
За готвенето-аз само се каня да  пробвам детската кухня/частната,че в държавните шансове нямаме/...но докато Иво ми уважава готварските умения/пък тъй или иначе се налага да готвя всеки ден поне по веднъж/ ще кара на моите манджи....само дето на няколко пъти се улисвам и малко подправки  отидоха и при него....но май вече не е толкова фатално newsm78.....За киселото мляко-ядем го като добавка/напоследък с бисквити или с овесени ядки/,но давам само от една-две марки,че нали направихме обрив в началото,оказа се че май е от марката мляко/....За салатите-аз вече пробвах и се приемат добре...но не давам често,че не винаги съм сигурна в продуктите.....
За рожденния ден съм още в работен етап Thinking....абе няма да е у нас Stop...ама и за детски клуб се чудя...май ще е някъде навън-в заведение с детски кът.....иначе ако намерим помещение-като това в което Калинка празнува,ще е най-добре......И за тортата сме се ориентирали/но май ще трябва да са поне две-че бабите и децата не събирам/,поканите са в работен вид...ама май и ние трябва вече да почваме да каним/Ели,ние сме на линия...за другите незнам....но и вас ще ви чакаме на 2-ри/
.....айде,после пак............
А,ако имате възможнаст наистина пратете поне един СМС за Светльо/и дано да няма други дечица в неговото положение Praynig/

# 201
  • София
Светлозар се казваше баща ми, но не това беше причината да пратя СМС, а желанието да помогна. Много ми е мъчно като чуя, че има толкова болни дечица. Cry Cry Cry

......
Четох че и Чушчица се беше оплакала от агресията на Марти. Още ли така продължава.
Вики понякога е ужасен. Като съм го гушнала си удря главата в мене ooooh!, ще се нарани така.  ooooh!
.......

~Поли~
, Марти продължава да е много агресивен, но чакам неговата лекарка да се върне, че да решим какво да го правим. Със сигурност обаче и аз някъде допускам грешка, за да се отключи такова поведение... Успех ти желая.  bouquet

mama_iana, честито ви първо зъбче Grinning.

# 202
момичета, благодаря за пожеланията и за поздравите за зъбчето. Надявам се и другите да се появят така незабелязано за нас.
Искам и аз да ви помоля за нещо - ще правим благотворителен базар и събираме и молим майки, които могат нещичко да направят с ръцете си да ни помогнат, за да продадем повече неща с благотворителна цел. дечицата от домовете имат нужда от бельо и балатум. Hug

# 203
Здравейте и от нас с Цеци. Искам да попитам има ли майки с юнски бебоци от квартал Овча купел 1 и 2 в София. Днес бяхме в един детски център  Мак Дак и моя сладур искаше през цялото време да го люлея на една люлка. Весело настроение на всички сладурковци!

# 204
  • София
Здравейте и от нас с Цеци. Искам да попитам има ли майки с юнски бебоци от квартал Овча купел 1 и 2 в София. Днес бяхме в един детски център  Мак Дак и моя сладур искаше през цялото време да го люлея на една люлка. Весело настроение на всички сладурковци!
Rosi 45, Мак Дак е много близо до свекърите и понякога ние ходим там. Когато ходим ще ти драсвам по едно ЛС. Колко беше входа за пораснали деца? Между другото ние или сме зад блока (онзи с игрището) или сме на Дайски. Simple Smile

# 205
Добре Чушцице ще се радвам да се видим. Входа в Мак Дак е 2 лева за цял ден и 1 лев за едно влизане. Ще чакам да ми пишеш като идвате. Приятен ден!

# 206
Поздрави на всички от Noel   bouquet

преди малко я видях че е онлайн, писах и,  да не ни забравя. няма време да ни пише

# 207
Чушчице може ли да те помоля да ми пишеш какво е казала вашата лекарка за агресията на Марти. Ако не тука (да не спамим темата) на ЛС.
Предварително Благодаря Hug

# 208
  • София
Добре Чушцице ще се радвам да се видим. Входа в Мак Дак е 2 лева за цял ден и 1 лев за едно влизане. Ще чакам да ми пишеш като идвате. Приятен ден!
Ок  bouquet

Чушчице може ли да те помоля да ми пишеш какво е казала вашата лекарка за агресията на Марти. Ако не тука (да не спамим темата) на ЛС.
Предварително Благодаря Hug

Поли, нашата педиатърка я няма още в София, но като се появи и направим конуслтация, ще ти драсна едно ЛС с резултата. Grinning

# 209
geri_di аз бях сефте кума в събота 28 април и като съпричастна към хубавите емоции около кумството веднага да ти дам 2 идеи (пък може и някоя друга проекто кума да се възползва)

Първата идея: подарявате на младоженците шампанско, бяло и червено вино: шампанското за първата брачна нощ, лекото вино (бялото) за 1вата годишнина, а тежкото (червеното) за 25ата годишнина: като ги надпишеш по подходящ начин ще има страхотен ефект.

Втората идея: тя наистина обра точките: младоженците бяха изключително впечатлени. Правиш албум, аз го кръстих "Сватбеник", в който гостите да напишат пожелания към младото семейство. Естествено първото пожелание го пишете вие с кумът. По време на сватбата го връчваш на някоя шаферка да го пусне сред гостите и да следи за попълването му. Ако може младоженците да не го видят.

Надявам се да не съм се повторила с някой и да съм от полза. Весела сватба! 

Общи условия

Активация на акаунт