Термин септември 2026г.

• 2 164
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хм, cherry, аз сега се върнах назад и ти прочетох първия пост. ПРМ 14.09 и вероятна 30/31.12, т.е. 16/17 ден. Ами ти още се 4+г.с. , възможно затова да не се визуализира още. Или пък наистина да е била биохимична . Стискам палци за най-добър развой! Гуш!

# 91
cherry, ако на кръвния излезе положителна стойност, е хубаво да се повтори и след 48ч, за да се види дали спада или нараства.
Стискам палци всичко да е наред!

# 92
Здравейте, момичета!
Тайно се надявам аз също да съм за тази група. Като за сега все още нямам положителен тест (надявам се довечера или утре да го имам). Но като цяло съм с 3 дни закъснение вече, болезнени гърди вече повече от 3 седмици, често пишкане, и температура около 37.5/37.6. Като вчера реших да си направя тест, който за мое съжаление излезе невалиден, та съм поръчала на ММ да ми вземе довечера след работа. И понеже не издържам вече на напрежението реших да пиша, за да видя дали някоя от вас е имала тези симптоми накрая положителен тест.

# 93
  • София
Имала съм такива симптоми и при бременност, и при цикъл. Направи теста още сега, при 3 дни закъснение не ти трябва първа урина. Успех!

# 94
Имала съм такива симптоми и при бременност, и при цикъл. Направи теста още сега, при 3 дни закъснение не ти трябва първа урина. Успех!
Благодаря, но по-рано довечера, няма да имам възможност, тайно се надявам да е положителен. Макар че пропуснах да кажа, че закъснението може и да е по-голямо, понеже цикъла ми варира от 24 до 30дни, и затова го смятам от 30тия ден. Ще пиша довечера с резултатите
Момичета да Ви се похваля и аз с чаканите 2 чертички, утре ще се чуя с АГ за преглед

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 18:08 от Rosi92

Общи условия

Активация на акаунт