Термин септември 2026г.

• 23 584
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Аз съм качила 1кг, но още от самото начало ми се появи целулит, въпреки че тренирам 4 пъти седмично и увеличих и дневните крачки. Но мисля, че е нормално и доста майки споделят, че след раждането голяма част от целулита си отива. Аз ще опитам с намаляването на въглехидратите, но нямам големи надежди за подобрение 😄

# 676
  • София
Момичета,как е апетитът ви? Моят никакъв го няма вече.🙄

# 677
Момичета,как е апетитът ви? Моят никакъв го няма вече.🙄
Моят също е намалял значително... Чудех се дали е нормално..🙄

# 678
И моят е намалял или по скоро се нормализира, че преди беше страшно. Постоянно бях гладна.

# 679
Аз от скоро започнах да си хапвам доста неща, но съм отслабнала с два кг...

# 680
Вече имам апетит, не е какъвто беше преди бременността, но ми се ядат повече неща.
А спите ли? Вечер ми се спи, заспивам към 11-12 (така съм заспивала и преди), но сега се будя към 5-6 сутринта и повече не мога. И през нощта също се будя. Направо полудявам…

# 681
Аз преди ядях предимно шоколад и то започвах от обяд. До обяд пиех кафета, чай, фреш. Така първото ми ядене( и често единствено) беше след 17:00ч. Просто с години съм си създала такъв навик и се чувствах идеално. Така бях и с първата си бременност. Цял ден само на Марс и Сникърс. Тогава качих и 7кг само. Сега АГ ми е забранила всякакво сладко и държи задължително да закусвам. А закуся ли, следва, обяд, после още нещо, вечеря и постоянно чопкане на нещо дребно. Ужас. Тотално объркан режим и организъм. Когато родя, ще си върна стария начин на хранене, определено се чувствах по-добре.
За спането - ставам по 2-3 пъти до тоалетната и това ми прекъсва хубавия сън. Отделно ММ хърка ужасно и няма изобщо заспиване от него.

# 682
А някоя друга обсебила ли се е от мъжа си 😳😳 от както съм бременна не мога и половин ден да изкарам без него, все трябва да съм навряна отгоре му, буквално съм като кученце 😅

# 683
Вече имам апетит, не е какъвто беше преди бременността, но ми се ядат повече неща.
А спите ли? Вечер ми се спи, заспивам към 11-12 (така съм заспивала и преди), но сега се будя към 5-6 сутринта и повече не мога. И през нощта също се будя. Направо полудявам…
Много ми се доспива към 21-22ч, легна и се събуждам на няколко пъти за тоалетна ( обикновено към 2ч и към 4-5ч).. та официално си ставам към 7ч. Но не е така хубав съня ми,както преди...Thinking

# 684
А някоя друга обсебила ли се е от мъжа си 😳😳 от както съм бременна не мога и половин ден да изкарам без него, все трябва да съм навряна отгоре му, буквално съм като кученце 😅

😂😂😂Аз с първата бременност бях така. Сега мога да изкарам до края без него 🤷🤣🤣

# 685
  • София
И мен ме дразни. 🙄 А нищо лошо не прави човекът!

# 686
Момичета, някоя има ли маслото на Палмърс? Така гадно ли си мирише по принцип или аз нещо съм сбъркана? До този момент само Павловичата мас ми понася.

# 687
Аз си спя като преди, единствената разлика е, че ставам по-често до тоалетна. Иначе и аз съм станала доста любвеобилна към моя мъж и изобщо не ме дразни. Преди да забременея ме дразнеше повече. 😆

# 688
Аз си спя като преди, единствената разлика е, че ставам по-често до тоалетна. Иначе и аз съм станала доста любвеобилна към моя мъж и изобщо не ме дразни. Преди да забременея ме дразнеше повече. 😆

И аз предпочитам да съм по-любвеобилна, защото сама не се понасям. Той е супер миличък към мен, гледа да ми обръща внимание, а аз не се трая. Какви са тея хормони? Кога минават?

# 689
Аз не мога да кажа, че съм много изнервена, но на моменти и мен ме дразни много, и то за някакви супер безумни неща - примерно в петък сутринта като го гледах как се мота за работа и въобще не си дава зор, страшно ме изнерви Joy навиках му се и после ми стана гадно, че така съм реагирала за нищо

Общи условия

Активация на акаунт