Препоръки за астролог - 6 тема

• 13 945
  • 183
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!Имам въпрос. За първи път реших да се консултирам с астролог и да си поръчам да ми направи прогноза за цялата година. Явно моите очаквания и представа за изготвяне на годишен хороскоп е грешна. Поправете ме,ако греша в предположенията си- трябва ли прогнозата да е обяснена с планетни транзити, аспекти , съвпад по домове,какво активира и тн.?
Защото тази ,която получих беше свободен текст от 4 листа пдф файл ,все едно чат гпт го е писал  и няма нито една планета даже написана на него…. После получих съобщение -да се разберем да се чуем ,да отговоря на въпроси….

Как го избрахте, астролога?
Пишете на чата и го приложете и го попитайте той ли го е писал.

От фейсбук, излезна ми случайно, следях го известно време и видях , че доста обемни прогнози по случващи се транзити , затъмнения и тн дава… грешката е моя, че съм се доверила, но за първи път изявявам желание за консултация с астролог, уви… не попаднах на такъв! Ще се радвам , ако някой ми препоръча доверен и наистина разбиращ от тази материя ! А не измамници…

# 76
Здравейте!Имам въпрос. За първи път реших да се консултирам с астролог и да си поръчам да ми направи прогноза за цялата година. Явно моите очаквания и представа за изготвяне на годишен хороскоп е грешна. Поправете ме,ако греша в предположенията си- трябва ли прогнозата да е обяснена с планетни транзити, аспекти , съвпад по домове,какво активира и тн.?
Защото тази ,която получих беше свободен текст от 4 листа пдф файл ,все едно чат гпт го е писал  и няма нито една планета даже написана на него…. После получих съобщение -да се разберем да се чуем ,да отговоря на въпроси….

Как го избрахте, астролога?
Пишете на чата и го приложете и го попитайте той ли го е писал.

От фейсбук, излезна ми случайно, следях го известно време и видях , че доста обемни прогнози по случващи се транзити , затъмнения и тн дава… грешката е моя, че съм се доверила, но за първи път изявявам желание за консултация с астролог, уви… не попаднах на такъв! Ще се радвам , ако някой ми препоръча доверен и наистина разбиращ от тази материя ! А не измамници…

Вие ще го откриете...
Пълно е с измамници.

# 77
Търсете утвърдени имена със сайтове, сериозни статии в блог или фейсбук страница. Ако има качена биография с описание на досегашния опит и изяви като астролог – още по-добре, макар че редовна практика при колегите е да послъгват. С инстаграм астроложки вече доста хора са изпатили – има много скам и очевидни измами. В момента голяма част от клиентите на такива услуги се насочват към аматьори и измамници, които бълват ежедневно скалъпени с ИИ статии и прогнози с общи приказки, нищо конкретно, само клишета и еднотипни захаросани формулировки. После кой е виновен, щом на такива им се дава предимство пред доказани опитни и компетентни астролози? Като за начало можете да изчетете споделените отзиви във всички теми от поредицата "Препоръчайте астролог" в този форум.

# 78
Здравейте, дали някой има координати на Иво Йорданов, който работеше / живееше до Пирогов ?

# 79
Включвам се с два отзива, малко косвени от мен 😀. Преди половин година подарих на майка ми консултация при Димитър Кожухаров, после заедно слушахме записа. В общи линии е много начетен човек, интересно ми беше, че гледа арабските точки и ползва сидеричния хороскоп. Но гледа само соларите и така хваща духа на цялата година, позна й за работата и още един въпрос, но като период преди/ след рожден ден, не конкретни месеци. Аз лично като съм била на консултация винаги съм искала поне период 1/2 месеца кога може да се случи нещо, но той не гледаше транзити, прогресии , а само натал + солар. Интересно и че в сидеричния Асц е друг и оттам насетне става цялостно разминаване със западната школа, НО въпреки това много точно я описа като психопортрет и силни и слаби страни. Много теория обяснява и накрая 1-2 изречения, които я касаят. Аз отдавна се чудих дали да се консултирам с него и накрая реших да е за нея 😀
Наскоро пък се заговорих с една позната ( не ми е близка, но стана дума за астрология) и каза, че се е консултирала с Деси Ковачева . Много й говорила за новолуния и пълнолуния, гледала нещата по транзити. Аз съм учудена честно казано защо така на парче тълкуват нещата- един гледа солар, друг транзити само... Аз не че си търся нов астролог, но честно казано бих отишла и още някъде, стига да си струва, но май няма къде.
Много искам да се консултирам с ведически астролог, много ми е интересно, но може би по - нататък...пък и не знам при кого.

# 80
А по принцип когато се прави хороскоп засягат ли се силни и слаби черти на характера ? Питам защото никога не съм правила а смятам в някакъв момент да направя на синът ми и ще ми е интересно да се засегне и тази част ..

# 81
Хороскопът (натална карта) включва информация по всички теми от живота. Анализът на характера, т.е. така нареченият психологически портрет е само уводно ниво в анализа, затова не изисква сериозни и задълбочени познания от страна на астролога. Всеки начинаещ астролог или малко по-напреднал любител може да го направи. Тематичният анализ изисква по-задълбочени специализирани позания, повече експертност и умение за работа със специфични методи.

Иначе, ако държите да получите "анализ на характера", предварително го казвате на астролога, че търсите по-скоро общ (универсален) прочит. Може да се комбинира универсален с тематичен прочит – зависи какво търси клиентът като информация.

Нито един анализ не включва само "силни и слаби страни" – това твърдение е наложено от астропсихолозите. Астрологията е предсказателна наука, т.е. разглежда съдбата на човека по всички направления, също така се занимава и с прогнозиране.

# 82
  • в 1001-та нощ
Деси Ковачева не гледа само транзити 👌

# 83
Транзити гледат само начинаещи любители, за опитен професионален астролог направо е смешно.

# 84
  • Варна
Сега видях, че Адриана Вотей е починала. Да почива в мир!

# 85
Тъкмо прочетох в нейната фейсбук група тази тъжна новина, направо съм втрещена... Доколкото разбрах, е боледувала тежко. Мир и светлина на душата ѝ!

# 86
Здравейте, дали някой има координати на Иво Йорданов, който работеше / живееше до Пирогов ?
Сега видях, че Адриана Вотей е починала. Да почива в мир!

Много тъжно! Да е светло на душата й:hibiscus:

# 87

Много Ви благодаря!

# 88

Много Ви благодаря!

Искам само да дам обратна връзка. Никога повече не бих отишла при този астролог. По-неприятна среща не съм имала. Усещах , че все едно трябва да си ходя на първите 5 мин. С доста зор и паузи между въпросите изкарахме 15 мин. Не си хабете времето и парите да ходите при него. Няма нищо общо с миналото. Толкова бях развълнувана , че отивам , а накрая остана много горчив вкус. Честно да ви кажа толкова силно беше усещането за “претупване” , че дори не вярвам на казаното, макар и да беше хубаво.

# 89
Средностатистически една устна консултация няма как да продължава 15 минути, освен ако не е нещо кратко – например отговор на хорарен въпрос. Особено за новодошъл клиент, при който първо се прави натален анализ, а след това и прогноза – според темите, избрани за консултация. Това няма нищо общо с налучкване по хороскопа. Вероятно и часът на раждане не се проверява изобщо – технически не е възможно, ако астрологът не се е готвил предварително за тази консултация.

Последна редакция: пт, 15 май 2026, 21:12 от Sotis

Общи условия

Активация на акаунт