Препоръки за астролог - 6 тема

• 10 986
  • 145
  •   1
Отговори
# 15
Никога не съм чувала за такъв астролог от София, но както казвате и Вие, тя не се е афиширала и не е имала онлайн присъствие. Ако е била по-възрастна и сама, времето минава, всичко се случва, тук може само да гадаем защо не отговаря на домашния си телефонен номер... Почти не са останали астролози, които умеят и предпочитат да чертаят хороскопа на ръка – това ме наведе на мисълта, че може да е от старото поколение астролози.

# 16
Права сте, шансът е малък, но вся някой може да я познава. Не мисля, че е на повече от 50-55 години.

# 17
А, значи не е толкова възрастна жена, сред астролозите от това поколение не съм чувала да има някой, който все още да кара по стария начин – всички изчисления по хороскопа да се правят на ръка.

Дано се намери човек, който да е бил на консултация при нея и да разполага с актуални данни за контакт.

# 18
  • гр. София
Здравейте 🌿
Търся информация за астроложка на име Влади (галено име), при която бях преди около 10 години.

Ще опиша я максимално конкретно, защото знам, че беше изцяло извън онлайн пространството и се намираше само по препоръка:

– чертаеше наталната карта на ръка
- записваше часове единствено по домашен телефон
– нямаше социални мрежи, сайт или онлайн присъствие
– живееше много семпло, извън „модерния“ дигитален свят
– казваше неща с изключителна дълбочина и точност
– за мен лично беше най-силният астролог, при когото съм била (а съм посещавала много след това)

Телефонът, на който тогава се записвах, беше: 02 822 0311, но никой не вдига от поне година.
Става въпрос за София.

Ако някой я помни, бил е при нея или знае какво се е случило с нея – ще съм изключително благодарна за всякаква информация.

Благодаря предварително 🙏
Ако питате за Влади, която е приемала някъде в Света Троица, около Трета градска, тя е в чужбина. Двама мои близки ходиха при нея преди 10 години и повече. Вземаше някакви колосални суми за тогава, но не това е лошото, а познаваемостта. Сега от позиция на времето, тъй като и двамата са ми близки и знам през какво преминаха за тези 10 години и много пъти съм ги карала да си слушат дисковете, които им е дала,  никаква познаваемост по отношение на доста сериозни събития в животите им .

# 19
Ако питате за Влади, която е приемала някъде в Света Троица, около Трета градска, тя е в чужбина. Двама мои близки ходиха при нея преди 10 години и повече. Вземаше някакви колосални суми за тогава, но не това е лошото, а познаваемостта. Сега от позиция на времето, тъй като и двамата са ми близки и знам през какво преминаха за тези 10 години и много пъти съм ги карала да си слушат дисковете, които им е дала,  никаква познаваемост по отношение на доста сериозни събития в животите им .
Благодаря ви, не е тя със сигурност. Нивото й на познаване за моите 10 години е толкова мощно, че ако ми каже в колко часа какво ще ми се яде всеки ден оттук нататък, ще е вярно. Заобиколена съм в ежедневието ми от много астролози, нумеролози, психотерапевти и специалисти вече във всякакви духовни и енергийни сфери - като нейната дарба никой не може дори да се доближи на 10%. Точно затова искам толкова много да я намеря. Sad

# 20
  • гр. София
Благодаря ви, не е тя със сигурност. Нивото й на познаване за моите 10 години е толкова мощно, че ако ми каже в колко часа какво ще ми се яде всеки ден оттук нататък, ще е вярно. Заобиколена съм в ежедневието ми от много астролози, нумеролози, психотерапевти и специалисти вече във всякакви духовни и енергийни сфери - като нейната дарба никой не може дори да се доближи на 10%. Точно затова искам толкова много да я намеря. Sad
Къде в София е приемала? На каква възраст трябва да е в момента горе-долу? Може някой от хората тук да се ориентира по мястото.

# 21
Здравейте Някой да си е правил хороскоп при Реджи от Варна? Търся мнения за неговата работа.
Последните 10 години праня хороскопи на мен и дъщеря ми при Поля от Варна. Бях много доволна, но последните 2 години започна да работи със съзвездия и изведнъж всички прогнози до момента се обърнаха с краката нагоре. Всичко което твърдеше, че трябва да се случи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО през 2027-2028 год. сега тръди, че в никакъв случай няма да се случи. Искам второ мнение по един важен за мен въпрос. Насочих се към Реджи, но нямам много впечатления за него, освен препоръките тук във форума.

# 22
Тъкмо се връщам от среща с Реджи. Невероятен човек, добър по душа, фин, интелигентен и човечен, освен това е опитен астролог, от години практикува съвременна западна астрология /и е преподавал по това направление/, след това започна с ведическа и традиционна. Не спира да учи и да се усъвършенства! Препоръчвам!

Що се отнася до астропсихолозите, изкарали 1-2 лекции по сидерална астрология и нищо неразбрали, там наистина не бих се доверила. За да можеш да работиш със сидералния Зодиак, трябва да изучиш античната астрология, а това им липсва като познание, разбиране и начин на мислене /научно, не ню ейдж и мистификации/ – това се гради с години!

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 19:22 от Sotis

# 23
Здравейте! Мнение за Деси Ковачева? Започнах да я следя от известно време и виждам съвпадения и доста теми, по които да се замисля... та ми се прииска и годишен.

Здравейте,

и аз се присъединявам към въпроса относно Деси Ковачева. Сайтът й е astrohouse.bg
Дали някой е ползвал услугите й?

# 24
Права сте, шансът е малък, но вся някой може да я познава. Не мисля, че е на повече от 50-55 години.

На ул. Тимок има Владимира (Влади) астролог, на 55 години. Руса, висока, много приятна, хвърля и таро, освен астрологията.

# 25
Привет на всички .Нормално ли е повече от месец да чака човек за годишна прогноза при Г-н Кожухаров?

# 26
И друг път клиенти са споделяли, че се бави, а и когато не се работи на поточна личия без предварителна подготовка, поне месец се чака. При много заети астролози – по няколко месеца. Д.Кожухаров се е затрупал с поръчки вероятно, но има и лични причини /болен родител на легло, след инсулт/. Няма да Ви измами, не е такъв човек.

# 27
Здравейте, до момента не съм си правила хороскоп и съм в чуденка кого да избера. Интересуваме цялостен анализ и партньорски хороскоп. Разгледах доста и в момента се колебая между Атанас Велев, Мира Кунева и Деси Ковачева. Моля ако някой има мнение за тях или препоръка за друг астролог да сподели. Благодаря предварително! Simple Smile

# 28

На ул. Тимок има Владимира (Влади) астролог, на 55 години. Руса, висока, много приятна, хвърля и таро, освен астрологията.
Здравейте, може ли контакти?

# 29
Кой е Реджи, как може човек да се свърже с него? Не виждам в темата някъде да е споменат преди това.

Общи условия

Активация на акаунт