Препоръки за астролог - 6 тема

• 16 650
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
Мариета предостави моля повече информация, че стана всяко мнение отделен въпрос Wink хихи
Ректификацията отделно ли я заплати - виждам, че има цена само за нея извън другите и услуги ( и тя е най сериозната сума )

# 226
През август 2017 й поръчах годишна прогноза за две години, писмена. Преведох предварително сумата за услугата.
След една седмица се чухме по скайп и коментирахме предварително написаната и изпратена към мен на ел.поща.
Тя предложи ректификация, не съм я заплащала.
Много интересна прогноза, отговаряше на въпроси.
Смятам я за доста подготвена .
Знам, че известно време не работеше с българи.
За мен тя и Гали са добри попадения.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 07:14 от Mari eta@

# 227
Здравейте на всички. 😊 Изчетох горе-долу всички теми и ми е много интересно как коментирате различните астролози. Иначе да много неща в астрологията са преведени или адаптирани от английски и руски източници. Аз самата започнах да се интересувам по-сериозно от астрологията в един доста труден период от живота ми. Имах един спонтанен аборт и след това започнах много да чета, да проучвам и да се интересувам как различните аспекти и планети се свързват с определени събития. Постепенно започнах да чета статии и материали на различни езици и така доста навлязох в темата. Истината е, че човек може сам да научи страшно много, ако наистина има желание. Въпросът е, че отнема доста време, търсене и енергия.
Винаги съм си мислила, че най-честите въпроси към астролозите са за любов, пари и деца и че това вероятно е доста добър бизнес, ако човек успее да си изгради име.
Близки хора са ми казвали: „Защо не започнеш да се занимаваш с това?“, но честно казано имам известен страх заради идеята за кармата. Все пак, когато гледаш нечия натална карта и кажеш на човек определени неща, дали не влияеш по някакъв начин на неговия път? Особено ако му кажеш нещо по определен начин – дали не може малко или много да промени начина, по който той ще действа и ще взема решения?
И точно това ме спира не толкова самото гледане на карти, колкото отговорността, която идва с него.
а и вече сме във време на АИ и доста измислени астролози :Д:Д
и да съм и аз ходила на гледачки и астролози и да вярвам че мъката кара човека на всичко. но има и малка част хора които просто така са решили да отидат.

# 228
  • в 1001-та нощ
Когато говорим за източници - препоръчвам да надничаш тук, има и видео канал с хубави и образователни материали.

Относно кармата - всеки клиент си заслужава астролога, защото привличаме това, което ни резонира. Но астрологът не следва да дава наклон манипулативно - според своята ценностна система, а да очертае възможностите, какво се задава, какви са уроците.

Изборът следва да е на клиента, разполагащ с тези данни 👌🏻

# 229
Когато говорим за източници - препоръчвам да надничаш тук, има и видео канал с хубави и образователни материали.

Относно кармата - всеки клиент си заслужава астролога, защото привличаме това, което ни резонира. Но астрологът не следва да дава наклон манипулативно - според своята ценностна система, а да очертае възможностите, какво се задава, какви са уроците.

Изборът следва да е на клиента, разполагащ с тези данни 👌🏻

Благодаря! Много хубав сайт 😍

# 230
Скрит текст:
Здравей,

Бих искала да Ви попитам, какъв точно хороскоп Ви направи zagata?
Годишен хороскоп ли или някакъв специфичен въпрос?

Интересува ме, защото ще ми прави ректификация и след това, ще искам да види определени области от живота ми, но никога не бих го попитала, дали ще има смърт в семейството ми. Предполагам, че го е казал, защото го е видял като събитие.

Благодаря.

И понеже се е отворила темата да питам - някой престрашавал ли се е да си поръчва при Загата изчисляване на дължината на живота?
Не, и не бих посмяла.

Но в миналогодишния ми хороскоп предсказа, че тази година ще почине човек от семейството (каза и кой точно) и предсказа с точност месеца в който ще се случи (даде диапазон и отклонението беше дни). Нямам думи как и откъде позна това събитие.
Благодарна съм му, защото ме подготви за това.

Първо ми направи ректификация, а след това рожден хороскоп (3 часа и половина аудио запис).
От три години си правя подробен, годишен, писмен хороскоп и съм изключително доволна.
Що се отнася до смъртта...прочетох, че някои дами се притесниха по-назад в темата.
Да, понеже имам възрастни родители го помолих, ако види смърт в хороскопа, да не ми я спестява.
Предполагам, че има хора, които ще го помолят да не говори по тази тема и мисля, че молбата им ще бъде изпълнена.
Задавала съм му и хорарни въпроси. И тук се справи доста добре и има познаваемост.

# 231
Здравейте,някой чувал ли е за астролог Никола Николов,който е астролог и архитект.Гостува по телевизията,има страница в инстаграм.Някой има ли отзиви за него?

# 232
Здравейте!
Покрай наближаващия ми рожден ден съм решила да си подаря астрологична консултация.Самата аз се интересувам от астрология, имам смея да твърдя бегли астрологични познания и ми е интересно и любопитно какво становище би изразил за наталната ми карта професионален астролог относно силни и слаби страни, възможности, рискове и пр. Сякаш се спрях като имена на Анелия Цветанова и Илиана Магерова. Разгледах информацията за тях, но не можах да се ориентирам дали двете споменати астроложки имат възможност за лична среща. Също така като контакт на Илиана Магерова открих единствено фейсбук профил - оттам ли следва да се свържа с нея? Честно казано предпочитам лична среща на място, на която да мога да задавам въпроси, а не да ми бъде изпратен аудио файл. Също така, приемам и препоръки за други астролози в София, които провеждат консултациите си под формата на лична среща. Благодаря предварително!

# 233
Последно време доста често ми попада Надя Брайт. Има бюлетин с общи прогнози, който изпраща седмично. Предлага и индивидуални консултации - дали някой е пробвал при нея?

# 234
Илиана Магерова има офис в София и нейните консултации протичат във формат на лична среща, доколкото ми е известно. За Анелия Цветанова нямам представа в кой град практикува и дали е с лична среща.

# 235
  • в 1001-та нощ
Последно време доста често ми попада Надя Брайт. Има бюлетин с общи прогнози, който изпраща седмично. Предлага и индивидуални консултации - дали някой е пробвал при нея?

За първи път чувам, че е астролог, познавам я като комедиант и радио водещ. Имала съм една коучинг сесия по друга тема и не си кликнахме.

Илияна преди приемаше в офис, но не съм сигурна дали го държи. Повече работи онлайн, като споделя екран с картата и за мен това е по-добре. Попитайте я.

# 236
И при двете можеш лична среща.

# 237

За първи път чувам, че е астролог, познавам я като комедиант и радио водещ. Имала съм една коучинг сесия по друга тема и не си кликнахме.

Илияна преди приемаше в офис, но не съм сигурна дали го държи. Повече работи онлайн, като споделя екран с картата и за мен това е по-добре. Попитайте я.

Благодаря, Алена!
Аз също се изненадах, защото я познавам от другите й изяви, и затова реших да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт