Пациенти на Д-р Александър Калчев - 2

• 12 668
  • 361
  •   2
Отговори
# 360
Аз пия NAC, 600 mg ubiquinol, methyl folate, масло от вечерна иглика два пъти на ден,omega 800(480 EPA +320 DHA) два пъти на ден, vitamin D3+k2, R-липоева киселина. Откакто спрях миоинозитола се чувствам много по- добре. Аз имах проблеми с него, понеже нямам поликистоза. Избиваше ме на пот от него и имах болки в стомаха. Явно не ми понасяше. Сега съм супер . Нали ви казах, че докторът беше на същото мнение. Той и вечерната иглика ме пита за какво я вземам, не можах да му отговоря. Сигурно ше в спра.Пия и черна мака . Иглотерапия и физиотерапия след като ми дойде и свърши цикъла след примулит нор поне 7 дни, иначе ако мога и десет . При мен проблема е свободното време и най- вероятно едното ще го правя на обяд , а другото след работа.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 22:01 от Kira55

# 361
Kira, знам за успели момичета от стимулации, тук във форума се сещам за 2-3 поне. Чела съм и за момичета без успех обаче. Трябва да си прецениш и за теб, има ли смисъл или не. Примерно и при мен беше част от плана , ако другото не сработи, но аз бях решила, че ако овулирам естествено, не задържам фоликули и т.н , няма смисъл от стимулация за мен и по-скоро щях да пропусна тази стъпка и да премина към ин витро. Може да поговориш с доктора във вашия случай защо го препоръчва и какво цели. Стискам палци!
Благодаря ! Аз имам 6 неуспешни инвитро опита и смятам да му се доверя, ако това ми предложи.Ако той ме отпрати и няма шанс, ще пробвам при Сигридов .

аз имам 2 неуспешни инвитро опита ( с 5 трансфера общо) в чужбина и от септ миналата година съм при Калчев. след обичайните хистероскопия, микробиом, прием на антибитотици, имам 2 неуспешни стимулации с летрозол тази година. вече от месец чакам да ми се обадят от центъра да ми кажат какво следва и дали ще се прави 3та стимулация. аз обясних на доктора че не искам пак да правя инвитро. днес пак звънях да питам има ли някакъв отговор от доктора но за сега нищо. другата седмица ще ги търся пак.
аз имам хашимото и ПМОС и д-р Емилова ми каза че при такива случаи те процедират с предизвикване на овулация с лекарства. тъй като при мен липсват (както и месечните цикли).
Аз ходих при него. Предписа ми примулит нор и после иглотерапия и физиотерапия. Отделно ми каза да спра миоинозитола. Взимал се само когато имаш много яйцеклетки да правиш повече.Откакто го спрях, се чувствам по- добре.За тази Емилова не съм чувала хубави неща. Всички, които отидат при нея уж се оправят, а като се приберат проблемите се връщат.

аз пих примолут нор преди хистероскопията, обливките с лактобацили и двете стимулации. след неуспешната стимулация май месец, цикъла ми идва от само себе си 3 месеца подред. не мога да повярвам.
на мен ми изписа аспирин протект който го пия от 20ти ден нататък, спирам го по време на цикъл. каза ми че е заради проблем с кръвотока до единия яйчник. вие колко често правите иглотерапията? а физиотерапията какво представлява?
като бях при д-р Чучумишев за първата стимулация, той ми каза да си продължа аспирина и инофолик комби защото той спомага да имам овулация. иначе инофолик го пия от 12 месеца нон стоп. Д-р Вецев ми го изписа миналото лято когато ходих на консултация при него.

Д-р Емилова работи при Калчев от Февруари тази година, не съм чувала никакви отзиви за нея.

д-р Емилова ми направи вливките на мен и съм с положителни впечатления. Мила, внимателна и любезна. Лично аз не усетих никакъв дискомфорт по време и след процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт