Пациенти на Д-р Александър Калчев - 2

• 1 527
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
На мен пратиха по мейл заедно резултати плюс рецепти и обяснение и звъннаха, за да разяснят терапията, че беше сложна. Та или нямате почти терапия или наистина не е видял още докторът, но по-вероятно първото и дано да е така. Simple Smile По-малко хапове, по-добре за всеки.

# 46
На мен по телефона ми казаха резултата и обясниха лечението. След това получих по мейл резултата и имах електронна рецепта

# 47
Тези от вас, които си получиха резултатите кога ви беше направена процедурата? На мен на 23.12 и все още не са ми се обадили, нито имейл съм получила.

# 48
Тези от вас, които си получиха резултатите кога ви беше направена процедурата? На мен на 23.12 и все още не са ми се обадили, нито имейл съм получила.

Обадете им се вие. На мен ми бяха казали да звъня, понеже беше малко по-спешно

# 49
Според мен също им се обадете, на мен днес ми взеха микробиом и ми казаха до 10 работни дни. Вероятно е пропуск.

Включвам се и аз да изкажа мнение за хистероскопията и взимането на микробиом. За всички, на които предстои, не се притеснявайте, въобще не е толкова страшно колкото си го представях, обезболяващите и гелът, който поставят вършат супер работа. Бях доста притеснена, тъй като до сега абсолютно всичко ми е правено с упойка, но бих казала, че мина изключително бързо и леко (или аз имам висок праг на болката). При огледа, и вкарването на самия уред не усещах абсолютно нищо, усещаше се неприятно само когато трябваше да се изрязва, тъй като при мен се наложи разширяване на матката и трябваше да реже доста (поне според мен) по цялата дължина и от двете страни на матката. Като цяло си тръгнах с усмивка.
Препоръката ми е да си носите един резервен аулин за след процедурата, в случай че и при вас се наложи по-сериозна интервенция, тъй като след като ме отпуснаха обезболяващите около 3 часа след процедурата имах силни менструални болки (заради изрязването на матката), но изпих едно обезболяващо и всичко премина.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 19:27 от Imblue

# 50
Здравейте, момичета! На някоя от вас правен ли е трансвагинален дрилинг на яйчниците при д-р Калчев? Бихте ли споделили как е протекла самата операция и имаше ли положителен ефект при вас?

# 51

На мен ми дадоха резултатите на хартия /питах дали са готови случайно/, защото имах посещение по друг повод 6 дни по-късно, но ми казаха, че ще звъннат по телефона за тях след като д-р Калчев ги види и консултира.
Не са ми се обадили още, микробиома ми беше на 9ти януари

Общи условия

Активация на акаунт