Отговори
# 540
От старите филми препоръчвам "Удар със стик".

# 541
И аз харесвам старите филми. Не могат да се сравнят с днешните филми.

# 542
Старите филми повечето са класика , и за това в днешно време се правят римейкове . Определено киното от едно време е доста по добро от сегашното .

# 543
  • Галифрей
Изпипваха ги детайлно и артистите играеха естествено. На някой сюжетата не е кой знае какво ама така хубово играят,че можеш да го гледаш сто пъти не ти омръзва.

# 544
  • Варна
 Съгласна. В тази връзка идвам с ,,FUZE"     https://www.imdb.com/title/tt31189814/
 И други обири сме гледали, не е лоша идея, ама толкова театрално изпълнение май не съм. 5/10 му отпуснах.

# 545
  • София
Новите филми тази седмица:

Backrooms
бюджет: $10 млн.
световен приход към 01.06: $118,000,000 млн.

The Breadwinner
бюджет: $25 млн.
световен приход към 01.06: $7,500,000 млн.

Pressure
бюджет: $80 млн.
световен приход към 01.06: $5,750,000 млн.

Много голяма спад от близо 70% при втория уикенд на Мандалорецът и Грогу.
Световният приход към момента е $246,568,604 млн. Т.е. филмът ще е финансов провал. Жалко.

Backrooms ще е един от филмите с най-голяма печалба за годината. Скромен бюджет от $10 млн. (повечето сериали са по-скъпи дори), а само за 3 дена вече мина 100-те милиона.

# 546
Горещо НЕ препоръчвам за гледане дори и за губене на време поредното извращение
на Disney Star Wars Money - Мандалореца и Грогу.
Рядко скучен, бездарен, лишен от логика, смисъл и всякаква идея филм. Обида за всеки един
истински Star Wars фен. Това не е кино, това е обоминация, ако беше сниман на лента от
едно време нямаше да струва и парите за нея. Твърдо не от мен.

# 547
Горещо НЕ препоръчвам за гледане дори и за губене на време поредното извращение
на Disney Star Wars Money - Мандалореца и Грогу.
Рядко скучен, бездарен, лишен от логика, смисъл и всякаква идея филм. Обида за всеки един
истински Star Wars фен. Това не е кино, това е обоминация, ако беше сниман на лента от
едно време нямаше да струва и парите за нея. Твърдо не от мен.

Аз съм фен на първата трилогия. Гледах четвъртия и петия просто от някаква носталгия. След това вече престанах да гледам тези наистина извращения. За съжаление я направиха на нищо тази сага, а съм гледала всеки от първите три филма по 7-8 пъти по кината навремето, когато за първи път ги пуснаха през 80-те.

# 548
На мен пък много, много ми хареса Мандалорецът и Грогу.
Топъл, човешки, красиво направен, емоционален и не исках да свършва.
Грогу направи човека с шлема- раним баща, добър и красив. Браво, Педро!
Не четете ревюта, гледайте го и сами си преценете дали ще ви докосне.

# 549
Много лошо изпълнение от Педро Паскал, който стана и агресивен и започна да обижда и хората, които не харесват филма. В случая критиците са напълно прави и обективни.

# 550
  • Варна
Реших да видя ,,Myth of Man"  https://www.imdb.com/title/tt31272547/
Филм странен, шантав и, уви, не го разбрах. Прочетох няколко ревюта, статии, мнения, повечето са положителни.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 10:30 от Пеева

# 551
Аз харесвам и двете стари трилогии, даже харесвам Джар Джар.
Не гледам вече и спрях да се интересувам.

Преди малко попаднах на новина в сериозен сайт (Форбс), че Мандалорецът и Грогу се очертава като огромен финансов провал. Определено неочаквано за Дисни. Възможно е да е по-губещ дори от Соло, а той беше катастрофа.

# 552
Препоръчвам " Faces of Death " доста добър трилър / ужаси с главните действащи лица Барби Ферейра ( Кат от Еуфория ) и Дакър Монтомъри ( Били от Странни неща ) . Доста му се чудих отначалото , но ми хареса доста . Давам му 8 / 10 . Искаше ми се обаче да бъде една идея малко по дълъл .

# 553
  • София
На мен също ми хареса Мандалореца. Аз не съм голям фен на Междузвездни войни и го гледах съвсем безпристрастно. Приятен филм. Аз всъщност всички поредици, продължения и подобни гледам без грам критика, просто от носталгия към героите и така никога не съм разочарована.

# 554
  • Варна
Може би знаете, че " Faces of Death " има 4 предишни филма, от 1979 до 1987

Общи условия

Активация на акаунт