Отговори
# 615
  • София
Новите премиери за седмицата

Toy Story 5
бюджет: $250 млн.
световен приход: $312,000,000 млн.

Leviticus
бюджет: $3.5 млн.
световен приход: $2,747,500 млн.

The Death of Robin Hood
бюджет: $20 млн.
световен приход: $2,621,675 млн.

Играта на Играчките 5 започва силно и този чудовищен бюджет ще бъде избит, че филмът ще излезе и на печалба.
У нас обаче започва слабичко

# 616
  • Варна
И нещо свежо ,,In the Grey" https://www.imdb.com/title/tt27681354/
 Не съм фен на Гай Ричи, но колкото негови филми съм гледала  са ми харесали.

# 617
Здравейте от мен. Гледах Денят на истината. Като цяло не ми хареса много, но не мога да отрека, че е типично в стил Спилбърг. Идеята явно е да се засегне темата за божественото начало във вселената. Хареса ми как е интерпретирана тази тема, малко е на ръба на догмата, но става. Иначе ми се видя малко повърхностен филма - добрите извънземни и лошите земляни. На моменти ми беше скучен, а и е много дълъг.

# 618
Пренасят си питането от друга тема тук, защото не очаквам много хора да ми отговорят. Търся сериал, който се оказа труден за намиране, но междувременно искам да споделя и за предхождащия го филм.
Тази вечер изгледах Homestead от 2024 г.  и много ми хареса. Филмът е замислен като въведение към последващ сериал със същото име Homestead series. Според IMDB, сезон 1 вече е факт, тази година се очаква сезон 2. Но четох, че се излъчва само през платената платформа на Angel Studios. Не знам дали е нужен VPN. Дали някой е успял да го гледа в България и от къде?

Филмът излъчиха тази вечер по Cinestar.
Скрит текст:
Разказва се за бивша барета (голям особняк), който със семейството си намира убежище в добре подготвено укрепено ранчо в планините, след като ядрен взрив предизвиква национален хаос в САЩ. Вътре общността се опитва да оцелее с ограничени ресурси, докато отвън растат заплахите от глад, насилие и отчаяни хора, живеещи буквално пред портите им.
Основният конфликт е не само как да се защитят от външния свят, а и дали е морално да помагат на нуждаещите се, когато това може да застраши собственото им оцеляване. Филмът завършва с усещането, че истинските изпитания за общността тепърва започват, което подготвя почвата за сериала.

# 619
Има го при пиратите.

# 620
Благодаря!

# 621
  • София

Първият тийзър-трейлър на Digger всъщност е по-скоро фокусиран върху това да припомни на зрителите колко голяма звезда е Том Круз.
Въпреки че е дълъг близо три минути, този първи клип съдържа едва около 30 секунди от самия филм. По-голямата част е компилация от най-добрите предишни негови филми, включително "Мисията невъзможна", "Топ гън", "Роден на четвърти юли", "Джери Магуайър", "Рейнман" и други.
https://webcafe.bg/kino/digger-e-filmat-v-koyto-tom-kruz-mozhe-d … ade-tom-kruz.html
Круз ще бъде в ролята на петролен магнат, чиято компания предизвиква екологична катастрофа с потенциал да прерасне в ядрен конфликт. Участва и Ема Дарси.

Lionsgate го съобщават с хитър тийзър в социалните мрежи, в който премиерната дата на новия филм виси зловещо, изобразена с тънки пръчки.
"Проклятието Блеър" пак ще е на голям екран на 24 септември догодина.
Засега няма подробности около сюжета и каста. Вместо това председателят на Lionsgate заявява пред Variety, че това ще е "нов поглед" и ще е "прочит на хорър класиката, създаден за новите поколения".

# 622
Прави ми впечатление как филмите на Хю Джакман се провалят ужасно напоследък. Интересно дали и други хора са го намразили, като мен, или е случайно?
Трябва да излезе някой филм с Раян Рейнолдс, за сравнение.

# 623
  • София
Прави ми впечатление как филмите на Хю Джакман се провалят ужасно напоследък. Интересно дали и други хора са го намразили, като мен, или е случайно?
Трябва да излезе някой филм с Раян Рейнолдс, за сравнение.
Трябва да играе само върколака или Ван Хелсинг. Това е Grinning

# 624
Между другото, един от популярните нови избори за Върколака, е Даниел Радклиф... Не си представям този трол, след Хю Джакман, който изглеждаше впечатляващо на младини...

Излязоха ревютата на Супергърл и са ужасни - дори официалните ревюта от леви критици, които по принцип подкрепят такъв тип филми.

# 625
https://www.imdb.com/title/tt10375624/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_voice
Леко тъжен и силно романтичен❤️❤️❤️ хареса ми🤗

# 626
Гледах много сладък френски филм по Синемакс - Облогът. Отдавна не бях се смяла така, трудно е да се правят комедии, но тази е точно в целта. Ако можете да си връщате ТВ, беше вчера 25 юни в 17 ч.

Последна редакция: пт, 26 юни 2026, 22:31 от Janelle

# 627
Ох, гледах "В сивата зона"... Какво става с филмите , хора? Гай Ричи, Джейк Джиленхол, Хенри Кавил, Розамунд Пайк - каймакът на филмовата индустрия. И какво - плосък сюжет, плоски герои, диалози - малоумни и цитирам: "Хубава риза! -Благодаря, копринена е . Като чаршафите ми." Това в средата на разтоварване на оръжия и обсъждане на план за спасяване на шефката им. Шегички , че са гейове между двамата главни, които на 10-тата малко се изтъркаха. Главната героиня с толкова филър в устните, че едвам говори членоразделно, а си личи , че се мъчи + слаба игра. Никой не разяснява, какво е миналото на тези хора, не те запознават и ангажират с тях, дори не мога да кажа , че щеше да ми припука и всички главни да умрат. Не че дори бяха близо, те са най-великите и нямаха и драскотина, аз изглеждах по-зле от тях след края на филма, че нещо нямаше климатик в салона и съм в 9тия месец 🤣 Тая жена даже не си беше изпотила бялата копринена риза, как да бъде автентично цялото нещо.
Хареса ми екшъна, яко пуцане, Хенри и Джейк са си секси и ги гледаш как убиват лошите и така. Това е сюжетът. А и обясняват всичко по 2-3 пъти, въпреки че е е елементарно, но за всеки случай , ако малоумната публика забрави нещо, всичко се сдъвква и изплюва , да няма объркани...Абе фарс пълен. 5/10

# 628
  • Варна
Janelle, може ли линк или поне как е оригиналното заглавие, моля?

# 629
  • гр.София
А на мен  ми хареса "В сивата зона"- успешно ми изпразни мозъка от всякакви мисли и умора-)
Слаб сюжет, но хубав екшън ,с  убийствено темпо, подсилено от ритъма на музиката, много трупове и много тестостерон( нищо,че Кавил и Джиленхал се шегуват,че са семейна двойка). Напоследък се появиха отново по- кратки филми,под 2 часа,което ме радва.

Общи условия

Активация на акаунт