Отговори
# 645
  • София
Новите премиери

Supergirl
бюджет: $180 млн.
световен приход към момента: $68,000,000 млн.

Jackass: Best and Last
бюджет: $10 млн.
световен приход: $10,300,000 млн.

Играта на играчките 5 е вече с близо $590 млн. световен приход, т.е. на печалба вече.

Супергърл се очертава тежък провал!
Няма да тръгне новата Вселена на Джеймс Гън

У нас боксофиса замря... От няколко седмици насам.
Не са добри резултатите.

Любопитно ми е дали Обсебване се е харесал и как ще се представи през вторият уикенд, т.е. дали ще сработи най-добрата реклама: от ухо на ухо.
Но трудно ще стигне Backrooms.

Мандо и Грогу все пак минаха 1 млн. стари лева, което на фона на всичко е добре.

# 646
Забравих да спомена една новина за Одисея - за щастие, Елиът Пейдж не играе Ахил - последно се твърди, че играе Синон - това не е персонаж от гръцката митология, а е измислен от Вергилий. Шпионинът, който убеждава троянците, че конят е безопасен.

Не присъства в нито един оригинален мит, споменава се в Енеида.

# 647
Здравейте,
Hail Mary Project дали може да се гледа в някоя платформа или да се изтегли от някъде с БГ субтитри?

# 648
За Одисеята кината в САЩ ще продават кофи с пуканки с формата на коня от филма, които струват 70 долара:

Интересно дали тук ще има по 70 евро Simple Smile

Чудя се дали да гледам следващия Спайдърмен... Не харесах последния - оня с холограмите (и Мистерио?), дори не помня как се казва филма... Беше хаотичен и досаден. Гледах го по една телевизия.

П.п. Ако пуснат шоколадов Троянски кон бих си взела. Обичам шоколадови Великденски зайци... Но не и за 70 долара.

# 649
Купата за пуканки с Грогу беше 45 евро тук.

# 650
Богати сте, аз за такива неща не давам пари... Wink

# 651
  • София
Чудя се дали да гледам следващия Спайдърмен... Не харесах последния - оня с холограмите (и Мистерио?), дори не помня как се казва филма... Беше хаотичен и досаден. Гледах го по една телевизия.

Това не е последният Спайдърмен, а предпоследния - Homecoming. А последният е No way home, и ако не гледате него преди новия - навярно новия съвсем няма да ви хареса, а няма и да намерите логическа свързаност между него и този с Мистерио Simple Smile

# 652
Тази седмица гледах два прехвалени филма:

Holland с Никол Кидман и Longlegs с Никълъс Кейдж. Вторият чак ми е чудно как може да го сравняват с "Мълчанието на агнетата". Направо ми е обидно, първо като зрител, второ като фен на Томас Харис.
И Holland, и Longlegs ми се сториха много претупани и недомислени като сюжет. Сякаш някъде от средата нататък, сценаристът го е домързяло да мисли и нещо там е спастрил, че да се свръшва с мъките. И двата филма сериозно ме отегчиха и не разбирам, за да ги хвалят толкова разни инфлуенсъри, толкова ли няма какво друго да хвалят от новите филми. Такава скука ли очаква занапред киноманиаците, или аз съм бъгната от много гледане и четене и съм съответно със завишени очаквания.

На кино гледах "Денят на истината" на Спилбърг. И той ми се стори недоизпипан, макар и да беше симпатично наивен и с хубаво послание. Това, което ми хареса много, беше играта на Емили Блънт. Невероятна актриса!

# 653
"Мълчанието на агнетата" беше първия политкоректен филм с който ни облъчиха... Днес е непоносим за гледане. Лично мнение.

# 654
Политкоректен? Този точно??

# 655
Всичко в него е политкоректно. Ханибал Лектър,тоест престъпника е представен като един страшно умен и всъщност добър човек,а човекоядството като висша проява на интелигентност,(точно така се изрази мой познат студент по медицина). Джоди Фостър разбира се е най-умна от всички ония лошо гледащи мъжаги във ФБР. Мъж психопат,който дере кожите на млади жени,щото иска да си присади женски гърди. И т.н.,и т.н.

# 656
  • София
Богати сте, аз за такива неща не давам пари... Wink
Пете, нещо не успях да ти пиша на ЛС, но мисля да ти подаря билет за Одисея Grinning

# 657
Всичко в него е политкоректно. Ханибал Лектър,тоест престъпника е представен като един страшно умен и всъщност добър човек,а човекоядството като висша проява на интелигентност,(точно така се изрази мой познат студент по медицина). Джоди Фостър разбира се е най-умна от всички ония лошо гледащи мъжаги във ФБР. Мъж психопат,който дере кожите на млади жени,щото иска да си присади женски гърди. И т.н.,и т.н.
Ако целта ти е била дискусия, не се получава.
Наистина се затруднявам да определя луд ли си, глупав или трол, ама с нито едното не ми се занимава повече в тая минута.

# 658
  • Bayern
Здравейте,
Hail Mary Project дали може да се гледа в някоя платформа или да се изтегли от някъде с БГ субтитри?
Тук https://filmizip.com/filmi/20702-project-hail-mary.html

# 659
  • София
Нолановата “Одисея” с пълен трейлър и все по-спорни моменти
Едва две седмици преди дългоочакваната премиера по кината излезе финалният трейлър на лентата. Но дори и от него получаваме съвсем бегъл, фрагментарен поглед към историята. (ха-ха, допълвам аз)
https://webcafe.bg/kino/nolanovata-odiseya-s-palen-treylar-i-vse … orni-momenti.html

Големите филмови премиери, които идват през юли
(малей, то Коледата идвала през юли - Одисеята, Спайдърмен, Ваяна, Енола Холмс 3, още зли-мъртви)
https://webcafe.bg/kino/golemite-filmovi-premieri-koito-idvat-prez-yuli.html

Общи условия

Активация на акаунт