Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 23

• 5 025
  • 85
  •   4
Отговори
# 75
Хриси, на мен което ми е излязло досега в инстаграм като спойлер, всичко се случи. И аз си мислех, че Дерия ще се окаже бременна. За това се надявам поне  това от спойлера с Бюшра да не се случи.🫣
Евентуална бременност на Дерия би помогнала да ги сближи, въпреки всички обстоятелства и фактори, които ги разделят и отдалечават.
Хазал и Еркан Кека са ми слабост и на екран химията им е безспорна...♥️

Оох, за тоалета на Ханде на наградите ELLE...
Това било Elie Saab от колекцията висша мода пролет/лято 2003 г.

Не искам да задълбавам, защото явно има някакъв много голям бъг в мен, понеже не разбирам как е възможно това да е "висша" мода.🫣
Не разбирам и сегашния тоалет, но в крайна сметка явно нямам поглед над тези неща...🫣

Хазал, Пънар и Каан са красоти🫶

# 76
На Хандето тоалета- чае шукарие малко. Ама щом тя си го харесва...

# 77
Скрит текст:
Хриси, на мен което ми е излязло досега в инстаграм като спойлер, всичко се случи. И аз си мислех, че Дерия ще се окаже бременна. За това се надявам поне  това от спойлера с Бюшра да не се случи.🫣
Евентуална бременност на Дерия би помогнала да ги сближи, въпреки всички обстоятелства и фактори, които ги разделят и отдалечават.
Хазал и Еркан Кека са ми слабост и на екран химията им е безспорна...♥️

Оох, за тоалета на Ханде на наградите ELLE...
Това било Elie Saab от колекцията висша мода пролет/лято 2003 г.

Не искам да задълбавам, защото явно има някакъв много голям бъг в мен, понеже не разбирам как е възможно това да е "висша" мода.🫣
Не разбирам и сегашния тоалет, но в крайна сметка явно нямам поглед над тези неща...🫣

Хазал, Пънар и Каан са красоти🫶
От къде виждаш тези спойлери?

Екран и Хазал имат невероятна химия и дано скоро ги видим в дигитален проект.
Много са красиви и всяка тяхна сцена е просто огън.

# 78
Хриси, в няколко страници и профили в инстаграм.
Честно казано само две от тях следвам.
Другите просто ми излизат, превеждам си ги, но не се връщам да последвам страницата.

Тези двете странички съм последвала:

https://www.instagram.com/the_diziverse?igsh=MWE3eXFkejBiNm1rMA==

https://www.instagram.com/dhhmagazin?igsh=MWlhZG1ycDlwNTBlOQ==

Огън са на екрана, права си напълно.❤️‍🔥🥰 Надявам се да ги съберат както казваш, в дигитален проект. ♥️

# 79
Ето ви още една заметяваща жена която блести със стил и класа . Nature Sparkles
От всички най ми хареса Демет от ЕЛЛЕ  . Поздравления на екипът й  за цялостната визия .
Тя връчи награда на Ферзан Йозтепек и си размениха комлименти и с водещата Smile

Дилан Чичек също присъстваше . Уау е.❤︎

Синем елегантна и стилна.ꫂ❁

# 80
И Синем и Демет май бая са си пипали по лицето,в предните сериали в които съм  ги гледала бяха много по симпатични.
Иначе  тоалета на Демет право в 6 цата.
На Синем не е баш по моя вкус.

# 81

Цитат
Актрисата Хазал Кая се сблъска с оживен интерес от страна на феновете си на церемонията по награждаването, на която присъства в Рияд

# 82
Феми, ♥️♥️♥️Блестящата и вдъхновяваща Демет.💫♥️

Дилан, която си ми е слабост.🧡

Синем беше много елегантна,много нежна.🩷

Хазал е прекрасна.🤎

Бюшра е изненадата за мен, не вярвах че скоро ще погледна с добро око на нея(заради прекалено добрата игра на злодей).
Много е красива, много стилна.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 21:46 от bebè ∞

# 83
ТУРСКИ ПОДПИС НА НАГРАДИТЕ JOY AWARDS
🔷На наградите Joy, една от най-бляскавите церемонии в Саудитска Арабия, наградата за любим сериал отиде при „Салма“, арабската адаптация на рекордния турски сериал „Жена“, продуциран от NTC Media за MBC Group.
🔷Наградата за „Салма“, водена от Туба Бююкюстюн и Халит Ергенч, беше приета от продуцентите на сериала Фатих Аксой и Мехмет Йигит Алп. Поздравления...👏👏

# 84
Феми, още никъде не намирам снимки на Туба.Излизат ми кратки видеа, но не се вижда добре. Аз в X нямам профил.
Моля те, ако ти излязат, качи ги да я видим. 🤗

Поздравления за наградата!🏆👏

# 85

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 22:53 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт