Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 23

• 2 570
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
Аз си чакам Yeralti. Дано да е хубав имам добра очаквания😍😍😍

# 31
Аз като казвам,че Veliaht е новия Чукур...
Чукур ги глобяваха постоянно за насилие.

Не разбирам, само в този филм ли има агресия???В останалите да не би да ни показват нещо различно?
Не знам, имам усещането че Veliaht всячески се опитват да го умаловажат.
Сериала е страшно добър, екипа е от огромни професионалисти, които са се доказали с времето и проектите си.
Всеки епизод е като финал- толкова силен и толкова изпипан до последната подробност.

# 32
Не знам
А рейтинга е ужасно слаб за такъв вид продукция честно казано . Онова недоразумение Халеф ги минава с два,три пункта направо в рейтинга  .Няма логика ,но за съжаление е така. Не се оценяват качесвените продукции .
Мисля че ще изкарат един пълен сезон и ще е до тук,а може би така и трябва.Стига разтягане на излишни локуми.

# 33
Абсолютно, не се оценява.
А сериала откакто е започнал, не се протакат събитията, всичко върви със страхотно темпо. Развива се и всеки епизод наистина те оставя без думи.
Забележки по този филм няма - всичко от до е изпипано от екип великани.🤌
Историята е интересна, има от всичко за всеки...
Насилието не е повече от  това в другите сериали, които вървят в момента.
 Аз нямам търпение за всеки епизод.

# 34
почти няма насилие в Престонаследника спрямо Халеф. ако стрелбата на сватбата на Яхя се води насилие , значи са мега тъпи.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 14:44 от itshristina

# 35
Хриси, не се и съмнявам, че в Халеф има много насилие... Все пак на позицията сценарист е Гьокхан Аби - сценариста на Чукур.
Щях да си го пускам този сериал, но ще ми дойдат в повече на този етап.
Ще му дам шанс по нататък, ако Арас не се появи скоро на екран. Случи ли се това, зарязвам всичко и се фокусирам изцяло там.🤭🫣

# 36
проблема на Велиахт че няма никакво развитие, да видим довечера какво ще ни покажат. Тъпчат на едно място с Тимур(фалшивия зафер) и Яхя. А трябваше около тях да се движи историята паралелно това на Яхя и Дерия. Това момиче дето се ожени за Яхя защото ревнува Дерия беше излишна. Аз нямам надежди че Яхя и Дерия ще се съберат по какъвто и да е начин. Много заболя сцената с запалването на автобуса и отношението на него спрямо Дерия.

# 37
А , рано е да ги събират Яхя и Дерия...
Прекалено сложни са отношенията им, много болка и страдание има между тях.
Въпреки огромната любов, която изпитват един към друг, няма да е толкова лесно да загърбят нещата които стоят между тях
Заради предателството и лъжите на Везир, Зюлфикяр е приключил бащата на Яхя, това е една от причините да не е лесно да са заедно с Дерия... После майката на Яхя, която още не са е включила, тя също няма да позволи да са заедно.Общо взето всичко и всички ще са против тяхната любов.
Бюшра ми харесва на мен.Да не забравяме,че го има Беязит.
Аз пък мисля, че развитието е с перфектно темпо.Точно на време се разкриват тайните.
Обожавам химията между Капитана и Дерия, но линията Тимур - Зюлфикяр -Зафер ми е много много интересна.
Не мога да опиша пък колко ми харесва как играе Акън , даже бих казала,че това е неговата роля.🤌
Особено в сцените с майката на Тимур... Там направо си изплаквам очите.
Като знам,че лятото Акън е загубил майка си... Комшиите писаха коментари:
"Акън не играе тези сцени, той ги преживява с цялото си същество".

# 38
то е ясно че няма как бързо да съберат яхя и дерия, но ако сериала е само един сезон и ако свърши май месец, трябва нещо да направят и ако се стигне до това че Дерия е отново бременна с детето на Яхя една ли ще го абортира отново. Но изцяло си е виновен Яхя  на 70 процента от тяхното нещастие .

# 39
Да видим кой ще остане накрая наследника- Трябва да е един. А може би автогарата ще премине в други ръце. Може би ще се откажат от нея Яхя и Наследника, който ще е.

# 40
Има нов тийзър на Yeralti 🤩🤩🤩

# 41
Аз си мисля, че накрая автогарата ще е на Тимур. За мен това е справедливо, в крайна сметка Зюлфикяр му взе живота...
Искаше ми се Яхя и Тимур да се съюзят, но май Тимур няма да предаде Заро Ага.
Всяка линия ми е интересна в този сериал... Гюлендан - Какво ще се случи с нея, Зафер какви ще ги направи, как ще реагира Заро на това,че всъщност синът  му не е роден такъв. Рейхан и Тимур дали и как ще създадат връзката си, харпията Кудрет и гада Везир - какви още пъклени истории ще сътворят.

Редактирам се, за да споделя,че всъщност и Халеф е глобен.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 18:56 от bebè ∞

# 42
Доста пари са хвърлени в Yeralti.Заради Дениз  и Сю се надявам да не излезне провал 🙂
И продължавам да си твърдя ,че не виждам химия между Дениз и Деврим 😁За разлика от Ураз .Седят много по -добре двамата .
А Сю изглежда страхотно.Още тая надежда че може да я включат към Дениз  ако не тръгне работата 😄

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 19:16 от *Ани*

# 43
Каан и Небахат

Общи условия

Активация на акаунт