Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 23

• 2 472
  • 43
  •   7
Отговори
# 15
жалко че не е оценен от турските лели Grinning Grinning и за капак нов съперник днес.
Хем реват, че няма комедия по тв, хем като има не гледат.... ще видим рейта утре, но за Шоу 3 и нещо пункта са достатъчни май Persevere

# 16
абе знам ли ги, още ме яд че плодородни земи не беше оценен, но никаква реклама не му направиха. отделно канала не пускаше в прайм тайма повторенията.

# 17
Добре Заварила в Новата Тема и благодаря на всички Flowers Hibiscus

Успех довечера на "АБИ". Flowers Four Leaf CloverГолямото завръщане на Кенан Им. на екран.

# 18
Докторския на Ибрахим Челиккол за платформа ли беше или за ТВ?

# 19
за телевизия now

# 20
Момичета, продължават показните акции.

Вече изглежда баш  репресия.
Прекалено показно е всичко, почват се едни статии, едно чудо... Някак не ми се струва редно да се обявяват имената на задържани лица, без да са излезли резултатите от тестовете им.
Да не говорим,че много от задържаните са напълно чисти.
Доста хора са набеждавани и се настройва обществото против тях.
После върви и си чисти името...

# 21
Диктатура. Ердоган- Мадуро. Ама Тръмп не посяга там. Няма петрол. Или има нещо друго.

# 22
Селенчето от Съйварвар обвинила Емел, че играла покер, а на това място момичетата постоянно влизали в някаква стая. Даже ги предупредила. Казва, че Емел е печелила пари от нейн гръб. Тоест един вид, че тя може да е печелила пари от момичетата. Но не знам Октай къде се вписва в нещата. Дали им затвор вкъщи.

# 23
Добре Заварила в Новата Тема и благодаря на всички Flowers Hibiscus

Успех довечера на "АБИ". Flowers Four Leaf CloverГолямото завръщане на Кенан Им. на екран.
моля ако има линк с руска озвучка го дайте тук.
https://turoktv.com/15615-semya-eto-ispytanie-seria-1.html

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 20:18 от victoria vassileva

# 24
  • Кърджали
То вече човек да хвърля боб кой ще е арестуван по изгрев слънце... Прекалено е...
За Анито ще чакам са прочета първо някакви мнения, но засега не ми е на хоризонта. Минимизирала съм броя сериали до критичният минимум и ми е добре така. А и има какво да си гледам и да ми топли душата.

# 25
Добра вечер!
Благодаря за новата тема!💐

# 26
# 27
Някой с мнение за ABI? Погледнах снощи серията оттук -оттам. Това, което видях не ме грабна. Да знам да се връщам ли да гледам пак?

# 28
  • Дубай
Ще има добри и лоши коментари...Въпросът е, ти как ще се настроиш и на каква вълна си.
Въпреки, че аз смятах да не гледам, на мен ми хареса епизодът-харесаха  ми, и  Кенан и Афра.
Дано да има има бг буквички!

# 29
  • София
Има бг буквички на А.В.I., ако харесвате "преводите" на Нерон.

Общи условия

Активация на акаунт