Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 23

• 2 537
  • 43
  •   1
Отговори

Обща Тема за приказки, Обсъждане и коментари на всичко около турските кино и телевизионни продукции - стари и нови Филми, актьори, въпроси, търсене и споделяне на информация.

Нека да уважаваме предпочитанията на събеседниците си и да не допускаме личните пристрастия да стават причина за спорове и Отрицателни емоции!

Дизи Календар

Архив на Старите Теми

Добре дошли в темата!
Приятни емоции и забавление в света на турските продукции и актьори!

# 1
Запис! Hug Аз няма да кажа нищо лошо за който и да е сериал. Факт е, че вече има пренасищане на пазара. То можеш ли всичко да гледаш? Всички се стараят, но всичко опира до пустия му рейтинг, дето не знам как го измерват, но със сигурност от нас нищо не зависи.  Аз довечера съм на "ABI". стискам палци и се моля на турската публика!  Hands Pray Heart

# 2
И аз чакам ABI, най-вече заради Кенан, но и ще ми бъде интересно как ще се представи Афра /с добро го пиша/. Колкото за химия между тях - ако успеят да я пресъздадат, ще бъде чудесно.

Чакам и сериала с Ибо, но за Съла съм раздвоена /феновете й да не се обиждат/, но винаги давам шанс като се стремя да не съм предубедена.

Попаднаха ми някакви други сериали, за които се чудя да започвам ли някой от тях, дали са интересни... Та, търся препоръки /мнения. За съжаление съм записала имената на руски - "Бессовестные", "Словно сон", "Последний кадр" - този май още не е започнал.

# 3
Феми, много ти благодаря за новата тема!♥️
Добре ни посрещаш 🫶
Хайде нека са успешни сериалите, които всяка една харесва. Да няма свалени от екран.За всеки сериал има публика.
Аз също като Пипи, не бих коментирала с лошо никой сериал.
Уважавам труда на хората.
Лош,или добър, работено е за да се осъществи даден проект.
Всеки има различен вкус и очаквания.

Аз в момента съм фокусирана върху тези:

Но тръпна в очакване на нов проект с любимия ми актьор-хамелеон Арас Булут.♥️

# 4
Благодаря за темата.
Довечера на Кенан чакам да видим как ще е.На Ибо и на  Дениз също .Като си мисля че този на Дениз набързо ще го приключа.От сега ми се струва че не е моя сериал.

# 5
  • София
Благодаря за темата!

# 6
Благодаря за темата, Феми! 🌹
Аз мислех да видя как е сериалът на Айтач Шашмаз, че го харесвам, ако и подобни истории да са разказвани и друг път. Но още няма дата на премиера. Някакъв блогър писал, че може и да не излезе изобщо.

# 7
  • Дубай
Благодаря за темата.
Довечера на Кенан чакам да видим как ще е.На Ибо и на  Дениз също .Като си мисля че този на Дениз набързо ще го приключа.От сега ми се струва че не е моя сериал.
Мхм, Недей така  с лошо.😉Знаеш моето мнение-ще дам шанс, но не тръгвам с големите очаквания
Онче, и аз чакам сериала на Айтач, не знаех това,което сподели току що. Толкова ми харесаха на постерите двамата млади, ще е жалко!
Благодаря за темата!

# 8
Благодаря за темата!

# 9
И аз чакам ABI, най-вече заради Кенан, но и ще ми бъде интересно как ще се представи Афра /с добро го пиша/. Колкото за химия между тях - ако успеят да я пресъздадат, ще бъде чудесно.

Чакам и сериала с Ибо, но за Съла съм раздвоена /феновете й да не се обиждат/, но винаги давам шанс като се стремя да не съм предубедена.

Попаднаха ми някакви други сериали, за които се чудя да започвам ли някой от тях, дали са интересни... Та, търся препоръки /мнения. За съжаление съм записала имената на руски - "Бессовестные", "Словно сон", "Последний кадр" - този май още не е започнал.
От трите последни "Без съвест" е много добър, "Като сън"-не, много ми е разпилян и ще го зарежа заради"АBI", третия не съм го чула.

# 10
Феми, благодаря за темичката.

Аз ще гледам АБИ, но не и на живо, ще си продължа да троша нерви с Шербета и ще продължа да гледам Наследника заради Яхдер.

# 11
I.V., за сериала на Айтач само този блогър е писал, може да се е поизхвърлил.😀 Ще си го чакаме.😊

# 12

Като сън е чудесен сериал, няма онзи черен облак, комедия е от части. Нещо, което отдавна няма на пазара🤨

# 13
жалко че не е оценен от турските лели Grinning Grinning и за капак нов съперник днес.

# 14
И аз харесвам "Като сън".

Общи условия

Активация на акаунт