Усмивките ни греят вече, чакаме на Янче второто човече!

• 18 998
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Янче много те обичам, ти си пич, чакаме бебата, всичко ще е на 6 Hug Hug

# 76
  • София
Ох момичета! Много ви обичам! Така ви благодаря за подкрепата... незнам какво да кажа, наистина! Simple Smile

Нело, забравих да ти честитя християнчето... хихихихихи Simple Smile

# 77
Янче, стискам ти палци, утре ще се похвалиш с красива, малка принцеса! Целувам те много!  Hug

# 78
Янче, стискам всички палци!!!
3.05 е супер дата, с Емо правим цели 5г. щастлив семеен живот  Heart Eyes Всичко ще е наред! Hug
Олеле, Деси, много съжалявам за всички неприятности! Дано отсега потръгнат нещата Hug
Смайли, честито и от мен  bouquet И аз мисля, че Диана само попа като види и ще направи кръгом, ни принцеси, ни принцове ще успеят да я убедят Laughingи затова отлагам това дело Wink

# 79
  • София
И от мен палкостискане, Янче да се похвалиш веднага  Grinning
Деска, възможно ли е при кърмене да е алергия към белтъка на кравето мляко  Rolling Eyes. Бързо да се оправя малката Теди Grinning
Не мога да пропусна да честитя и на новото християнче Дара  Grinning

Със закъснение и ЧРД на Ели, всичко най-, най- и все така усмихната  bouquet

# 80
Деска, възможно ли е при кърмене да е алергия към белтъка на кравето мляко  Rolling Eyes.
И аз точно това се запитах, но не посмях да поставя под съмнение компетентността на бг педиатри  Close

# 81
  • София
Ле-леее, Шоши, сега ти загледах лентичката, и ти си на финалната права Grinning

# 82
  • София
Момичета, последно чао от мен Simple Smile Вижте в какъв идиоткси час вися на компютъра. Успях да поспя и се чуствам свежа. Чакайте щъркела Wink

# 83
Вече скоро чакаме щъркела (поне като смс) на Янче, стискаме палци, колко хубаво как бодряшки звучи преди 3 часа!

честито християнче, Нели! А Дара е толкова чаровна, че дори в църквата не може да са й се разсърдили за екшъна!

Честит вчерашен имен ден на всички празнуващи, малки (особено на двамата декемвриеца Борко) и големи!

Деси, дано и във вашето семейство скоро всичко се успокои! а за алергията - не знам, дано не е това все пак, инак и при кърмене може да се появи, ако майката консрумира мляко, ама ти нали си отдавна на диета   newsm78

значи чакаме вести от Янче!

# 84
Ощя няма смс мамка му Crazy Crazy Crazy
Виктор таз сутрин се озова в детската градина, гледаше като мумия, аз се изнизах и не знам как е сега, просто се надявам да не уреве орталъка и да не се стресира маминото гардже. Сутринта викаше - неискам да ставам, а иначе става в 6 да си играем. Милото ми дете Sad
Айде бе Янчеееееееееееееееееее

# 85
БЕБЕ БОЯНА
3600
6.41 ЧАСА В ТИНА КИРКОВА

ЯНЧЕ ТЪКМО ЗВЪННА
Едвам се е освестила след треперенето. каза, че раждането не й е харесало Simple Smile Мартин е бил неотлъно до нея, всички са много внимателни.
Първи впечатления от бебето - много беличка и смешна с много коса.

# 86
УРААААААААААААААААААА!!Пу първа!!!! Янче, да е жива и здрава, страхотно име..ох, много се радвам!!! Hug Hug Hug Heart Eyes
Възстановявай се бързо и гушкай малкия бонбон от нас!   bouquet

# 87
  • 42.016399,23.101179
Страгхотна новинааааааааа. Цяла сутрин вися пред компа за да я чуя.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Който се чуе с Янче да и прати специални поздрави и от нас. Да им е жива и здрава и да ги радва много.   bouquet  bouquet  :bouquet

# 88
Хахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
страхотна новинаааааааааааа, имаме си момааааааааа, перфектно име, леле раревах се бе, много се радвам, ух не знам кво да пишем
ЖИВА И ЗДРАВА МОМА ЗА РАДОСТ НА МАМ, НА КАКА НА ТАТЕ
ЧЕСТИТО Hug

# 89
  • Sofia
И от мен честито!И бързо въстановяване!Страхотно име си избрала ,Янче!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт