Хасковските малчугани са игриви и засмяни

• 16 787
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • БГ
Днес, 10 май, след 17 часа, ще сме на площадката на Версай - елате да се запознаем.

pechovska, идвайте, целта е да се запознаем!

envia, приятно изкарване на вашата среща, може би следващия път с нас!

# 166
Момичета има ли ушен лекар в трета поликлиника.
Имам проблем (май бяха споменала),най накрая личната ми даде  направление и утре ще отида,но ми се иска да е наблизо,нямам сила да слезна до първа.
Та...има ли в трета ушен лекар.

Благодаря ви. Hug

# 167
Направихте ли срещата днес?
Хайде разказвайте и показвайте, дееее!
 Grinning

# 168
  • БГ
Направихте ли срещата днес?
Хайде разказвайте и показвайте, дееее!
 Grinning

О, да, срещичка имаше, макар и в камерен състав! Оказа се, че днес по обед с Тоничка сме били заедно, но аз не бях сигурна и така и не я заговорих?!? Дано следващия път бъдем повече! tony_nm също снимаше, това е от нашия апарат.

Влади на  Y a n a, Диди на tony_nm и Марти

envia, разказвай за вашата среща! Искаме и снимки!

# 169
  • Хасково
Момичета има ли ушен лекар в трета поликлиника.
Имам проблем (май бяха споменала),най накрая личната ми даде  направление и утре ще отида,но ми се иска да е наблизо,нямам сила да слезна до първа.
Та...има ли в трета ушен лекар.

Благодаря ви. Hug
в трета няма, но във втора има със сигурност, преди няколко месеца преглежда малката, на втория етаж беше, име не помня. Да се оправяш бързо.

ето малко снимки (три деца трудно се снимат)

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 21:59 от tony_nm

# 170
Много са сладки дреб4овците:) браво на вас 4е успяхте да се видите:)
за съжаление Стела днес беше на танци и не успяхме да се "класираме", но надявам се следващият път да успеем:)!

# 171
  • гр.Хасково
Веси, във втора поликлиника Д-рЛатев, на първия етаж в ляво третия кабинет май беше, ще го видиш. Моето дете много често го болят ушите и там ходим.
Мами, съжалявам, че не дойдохме, но  злизахме семейно, просто ненадейно така се получи, надявам се следващия път да дойдем и ние.
Много сладки малчугани.

# 172
  • France
Едва сега видях, че срещата е била вчера. Много съжалявам!
Следващата кога ще е ? Казвайте предварително 1-2 дена.

# 173
Сладурска работа!!!  newsm62  Браво!!!
Често ли ходите на площадката до Версай! Към Кенана събота или неделя поне не се ли отбивате. Щото ние там обикаляме когато можем. 

# 174
  • БГ
Спокойно, срещите тепърва предстоят! Нямам нищо против, който ни познае да ни спре и да се запознаем, и аз се оглеждам, така че внимавайте!

Бубу-линка, какви танци тренира Стела? В читалище Заря ли? Да не се окаже, че и с вас сме се видели вчера без да сме разбрали? Момиченцето на наша позната танцува там и вчера към 19ч отидохме да го приберем.

mika2006, ще ви чакаме на Версай, когато дойдете, почти всеки предиобед и надвечер сме там!

pechovska, отдавна се каня да питам и все забравям, ходихте ли по Великден към яз. Кърджали? Ние бяхме на 6 май в х-л Трифон Зарезан, чийто сайт бях посочила, и отново горещо го препоръчвам, в близост са Главатарски хан и къща Живка, също чудесни!

krasi_vasi, през уикенда сигурно ще отскочим до Кенана и най-вече до зоологическата градина, но със сигурност кога още незнам.

Лек ден на всички и приятна почивка през уикенда!

# 175
  • Хасково
Едва сега видях, че срещата е била вчера. Много съжалявам!
Следващата кога ще е ? Казвайте предварително 1-2 дена.
идеята беше моя и малко спонтанна, за което се извинявам. а следващата среща ще е скоро.

# 176
Веси, във втора поликлиника Д-рЛатев, на първия етаж в ляво третия кабинет май беше, ще го видиш. Моето дете много често го болят ушите и там ходим.
Мами, съжалявам, че не дойдохме, но  злизахме семейно, просто ненадейно така се получи, надявам се следващия път да дойдем и ние.
Много сладки малчугани.

Благодаря много,а би ли могла да ми помогнеш като ми кажеш кога е на работа.
Тоест кога е първа,кога е втора смяна,за да знам кога да отида.

Много ти благодаря предварително. Hug Hug Hug

# 177
Здравейте мами. Ако има среща и аз мога да дойда по всяко време, в болнични съм. Много хубави момиченца имате, а тези с по - големите деца водите ли и тях, моето е на 5г. и 6м.
 И Енвиа супер за срещата, аз съм от септемврийки 2007, много бих се радвала ако и ние след време успеем да организираме такова нещо, приятно изкарване.
За детски невролог да кажа, аз знам само за Д-р.Илинска, но никак не я препоръчвам. За Д-р.Василев не съм чувала не знам дали е детски, но ако имате възможност заведете детето до Пловдив, конкретно за невролог, такова ми е мнението. Ето и координати в Пловдив - ВМИ , Д-р.Иванов тел.0888813100.
Подкрепям напълмо мнението за д-р Илинска. Не препоръчвам на никого да си води детето при нея.

# 178
  • гр.Хасково
Д-р. Латев е там сутрин от 9.00 до 12.00, после след 16.00, ако не се лъжа. Сутрин е там, ако можеш токава иди.

# 179
  • France
stefaniika, за 1-ви май нямаше места в Трифон Зарезан. А и да имахме резервация, щяхме да я отменим, т.к изостанахме с графика в производството ни и бяхме в Сф.
На Гергьовден отидохме на Сивата вода, правихме барбекю (мъжът ми бе именник). Много приятно място. Приемам идеи за други подобни места наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт