Любители на кучета - 157

• 3 516
  • 123
  •   2
Отговори
# 60
  • На морето!
Не е от дивана снимката, уж ще се учим да не се качва там, но да видим

Споделете, моля, какво хапват подрастващите кучетата? От развъдчика я взехме с Роял канин, но искам да я сменим.
Голямото куче е на Хилс, той е много злояд и само нея и Oak farm яде, но за възрастни.
Тя е супер лакома и нон-стоп търси да изяде нещо. Ще трябва и от навика да яде боклуци от земята да я отучваме.

# 61
Аз по препоръка от групата за 3-месечния ни любимец взех да пробва N&D с агнешко и тиква. Той е всеяд и не е имало храна, която да не яде, но искам да се придържам към високия клас храна. Понякога и му готвя

# 62
Ах,че чаровни снимки!Приличат си Нори и Лори!😍Но моята е по-дребосък-9кг пряко сили/ 8.900 по-точно.На 7годинки почти.Норче си е ловджийче по окраска,ама май е кротичка.Лори и тази зима зарязваше Нъки и Руби в планината и си изчезваше по горски задачи/ следи...Сега вече е примерна мюнхенчанка.Кошмарно връщане имахме.Заради закъснение полет,8 часа беше в багажно летище София и нито да я видя,взема...Кой ли не питах за съдействие,но не ме допуснаха там където са я държали.

# 63
Горкото Лори, добре поне, че си е вече у дома.

# 64
Милата Лори. ❤️
Няма ли вариант да е с вас в самолета? Не помня какво беше изискването.

# 65

Привет не сме се появявяли отдавна ето и ние как борим студа в стаята при децата чака ги само до се върнат от училище и вече е спокойна и може да поспи:laughing:

# 66
  • Варна
Не мога да кача данък, не мога и да лайквам, но да си кажа, че всички са много сладки 🩷
Утре ще пробвам отново, че отдавна не съм ви ги показвала.
Брат ми и той си осиновил едно 3 кг щастие, смеска между джак и чихуа  на име Роки 😅

# 67
И него ни покажи да го видим, ако може.

Да ви питам, майка ми ще прекара известно време с нас. Оперирана е, още е в болницата, но ще я изпишат тия дни. Дали трябва да не ги пускам при нея в началото, или те си усещат, че има нещо и няма да й скачат на раната. Имате ли опит с такава ситуация?
За Мег съм сигурна, че няма да отиде при нея. Обаче Грейси и Кас ще искат да й се радват. Не ми се ще да ги затварям докато ме няма.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 12:09 от DreamingOfSummer

# 68
  • Бургас
Мисля, че усещат.
Навремето покрай работата се налагаше да ходя в една печатница, там единият собственик имаше ужасно палав черен лабрадор. Много ми се радваше и много ми скачаше.
Когато забременях - още в съвсем ранни месеци, това куче стана страшно внимателно.
Бих казала, че беше първото живо същество, което разбра, че съм бременна Simple Smile

# 69
  • Враца
Моля, не ме будете за нищо друго, освен храна!

Вачи:

# 70
  • Бургас
Айде и тук да покажем какво е да "мръзнеш като куче".

# 71
Бергичка пък е гражданка от неделя. Живее в апартамент и се разхожда по центъра на Варна Grinning На центъра има много котки.Stuck Out Tongue Winking Eye Добре се чувства и остава по няколко часа сама в апартамента. Първия ден опика тук и там (според мен от страх) но днес всичко е тип топ. ММ беше казал, че е забранено качването на дивана, но това никой не го спази, нито той, нито тя!
От утре като станат положителни градусите се връщаме на къщата.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 22:19 от Реа

# 72
  • под тепетата
Браво на момичето! Берга си е душичка!
Нара ми прилича на Шошко и Арда в погледа!
Вачи, и аз душа искам така, ама няма!

# 73
И Макс пред камината, топло му е на дивана 😁

# 74
Бергичка много имотна мома - къща има, апартамент има, още една къща има в Трявна... Водете я да си наглежда владенията.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт