Любители на кучета - 157

• 7 912
  • 313
  •   1
Отговори
# 300
# 301
И Макс днес подскача като сурикат  на два крака да яде снежинки във въздуха. Голям смях.

# 302
Ние днеска излязохме докато валеше сняг, Кастиел поогледа, изака се и се врътна да се прибираме. Не ни трябва сняг на нас, искаме си слънчицето и топлото временце.

# 303
  • Пловдив
И в Пловдив има малко. Не е като да не е виждал. И няма нужда да му хвърлям снежни топки  - ходи да търси боклуци за ядене , скрити под снега , които аз не виждам.

# 304
  • Враца
И аз разхождам куче! Simple Smile Вижда ли се?
Всеки мисли, че снимам снежната обстановка. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 305
  • Бургас
Ева продължава да калпазанства успешно. Стоя си един час на двора, защото не благоволи да се прибере с мен.
Излязохме към 6 (такъв и е сутрешния график) и се започна едно скачане, бягане…чудо. Минаха си 30 минути и си рекох да се прибираме. Извиках я да се прибира и започна да ми се крие по ъглите. Само си показва главата зад някой ъгъл, за да види дали съм там и не мърда. Прибрах се, за да не се учим, че ще ме прави на маймуна и тя милата отприщи чудно зууми.
После на вратата имах сиво(бяла не е от седмица - от как души казана с пепел), мокро лайненце.

# 306
  • Бургас
...ходи да търси боклуци за ядене , скрити под снега , които аз не виждам.
Защо ти е да ги виждаш, ти ли ще ги ядеш Joy

# 307
Ах,Нъки и Руби на любимо място...Зимни сладури,всички!/ И тези с кофи и боклук ,пък най!Вачето е като запетайче,а Ева....уникална!Лека и добра седмица ,от нас с Лори.

# 308
  • под тепетата
Усмихнахте сутринта ми! Лек снежен ден на всички ! Вачко е смел планинар, щом не му пречи снега и студа!
Ева Калпазанкова си ми е на сърце точно с белите!

На Нъки и Руби им завиждам! И аз искам много сняг, но в Пловдив утре може и да нямаме вече!

# 309
  • тук-там
Да я изям тази Ева! И с розово сърчице на дупето Simple Smile
При нас го дават 2-3 дни почивка от снега и после още няколко дни снеговалеж. Да видим.

# 310
Добро утро!

Ева много сладко сърце има на дупарата - розАво!

Вачи изглежда смел на снега Simple Smile

Ние снощи прибрахме Бергичка вътре, тя не искаше, но никой не я пита. Цяла нощ, диша, пъшка, облизва се, премлясква, киха от косматото си легло. На сутринта всички пантофи бяха в леглото й.
Ето, бърза да излиза на -5 градуса Simple Smile

# 311
  • Пловдив
...ходи да търси боклуци за ядене , скрити под снега , които аз не виждам.
Защо ти е да ги виждаш, ти ли ще ги ядеш Joy
Да го дръпна преди да е налапал нещо,че ако не успея да му го извадя на секундата ,го е глътнал - като мисирка ,за да не му го извадя.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 11:55 от whitefang

# 312
  • Враца
.....Вачко е смел планинар, щом не му пречи снега и студа!
......

Пречи му, как да не му пречи? Simple Smile
Разбере ли, че трябва да излиза , се крие като Ева и изнича по ъглите. сакън да не го намерим! Simple Smile

# 313
Здравейте!
И ние се наиграхме на снега( че тая година за сефте натрупа в Пловдив), но на прибиране Гинче си е  нарязала възглавничката на едната задна лапичка и то доста. Промих с кислородна вода, напръсках с прах за рани( антибиотична пудра някаква), превързах и сложих чорапче. Гледам, че стъпва на крака( е малко го замята, ама мисля е заради чорапа и бинта), но пък ме притеснява, че май още кърви, щото изби малко кръв на чорапчето...Та, да дадете акъл какво мога да ѝ сложа, за да минава по- бързо( имам една тинктура с цинков оксид, Йодасепт и мас с невен- обикновено с това лекувам домашните)?

Общи условия

Активация на акаунт