Пазаруване от about you - тема 45

• 32 213
  • 481
  •   8
Отговори
# 465
  • 1st floor
Относно качеството - с такъв кеф си купих октомври едни топли боти тип апрески на Geox без грам намаление. От Спортисимо, но ги има навсякъде. Еми, дойде зимата, поносих си 3 седмици и платът се нацепи под връзките горе и около цеповете от вътрешната страна. Върнах ги. А имам ботуши Геокс на пет години и ми е песнало да ги гледам вече. Ама нито се късат, нито текат.

# 466
Аз го поръчах и го отказах. Благодаря за линка. В Заландо има кофти отзиви, тънко, рехав пух. Но няма лошо да се види на живо. Моят син няма нужда и така прецених да го откажа.
Нали Заландо щеше да стартира у нас през 2025?
Нищо не се чува.

# 467
Ето това хубаво, зимно яке беше на стотина евра, но аз имам фикс идея, зимата да не се ходи с тъмни дрехи и се въздържах. Синът ми, колкото и да кара колата, си е основно пешеходец, а София е един  изключително тъмен град. Недоумявам, от къде намират все по-слаби лампи😃

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/zimno-yake-27743519?utm … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/tommy-h … mno-yake-27743519

Промото свърши вече, де.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 09:52 от evhen

# 468
Якенцето горе изглежда добре, обаче няма ли да се мокри шушляка? Май е за сухо време основно, а аз търся принципно и да държи на дъжд и мокър сняг, защото синко чадър не носи.
ПС..не търся вече де, тая зима вече мина и замина...Simple Smile

# 469
Има обработени шушляци, които отблъскват водата и не се мокрят.

# 470
За имане, има. Но това дали е такова.
Нашето се мокри като стой та гледай.
На Томито баш не са специализирани, че да са обработени.
Специализирани облекла са на рагуър и другите такива марки.
Томито е за фръцня в града...обработено...не знам....

# 471
Парката на Онли от 37лв. от предните страници не се мокри от сняг и не много силен дъжд,без да е специализирана марка. Сестра ми я носи само при такова време ,за да не ползва чадър. Ако имаше моя номер,може би щях да си я взема. Имам доста по-скъпи якета,които си се мокрят,та това не е гаранция.

# 472
Тъй де, ставаше дума за Томито обаче..не за Онлито...

# 473
Моят “тънкаж” на Lake View има тези знаци.
С това яке ми е трета зима и е най- носеното от мен, гледам , че го има и в къс вариант . Толкова е леко, а топли, не се мокри и спира вятъра.
Моята вата също се скупчи леко на места, но по никакъв начин не повлиява на качествата му.
The Nort face също са от подобни материи доста от моделите.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 14:14 от Mateah

# 474
Още един глас за Lake View. Не се мокри. Малко ми се събра при прането ватата на места,  но не е капитонирано и това ще му е съдбата...

# 475
И аз минала пролет забърсах едно дълго  до прасците на Only, специално за разходките с кучето зимата, е няма такава материя, дълбоки джобове, телефон и портфейл в единия събирам от раз, топли и водата стои на шушляка и се стича, мега яко попадение за 75 лв.

Аз поръчах една чантичка на Валентино, червено ми се е заносило, та да видим на живо какво ще дойде като цвят.
https://www.aboutyou.bg/p/valentino/damska-chanta-foxy-re-29686715

Свършиха ниските цени, който поръчал- поръчал. Чакаме новото!

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 15:08 от alexova

# 476
Само чета темата, пазарувам чести и мисля да се включвам, поне с попадения откъм обувки. Последно взех New Balance 327 в сиво на добра цена, очаквах да са носени и в картонена кутия (не ми пречи кутията, изхвърлям ги), но дойдоха перфектни. Дебна още един чифт в друг цвят. Не нося боти или ботуши дори зимата и е важно да имам разнообразие от маратонки, които ако се намокрят да сменям.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 477
Супер цена си хванала на Нюбалансите. Би ли казала кой номер носиш по принцип,глеам 5,5 е поръчания. Аз нося по принцип 37 за обувки. Маратонки и боти купувам 38 и се чудя за този модел. В магазин бях пробвала и 39 ми се видя добре от един цвят,а от друг 38...

# 478
Здравейте! Може ли да се връща бельо ? (Бикини)

# 479

Общи условия

Активация на акаунт