Пазаруване от about you - тема 45

• 30 945
  • 466
  •   16
Отговори
# 450
Как се прави рекламация и какъв беше срокът?
Ще рекламирам якето Колумбия, на третото пране вече не става за носене. Не мога и да го разпухам изобщо, защото на най-ниските обороти на центрофугата си излезе доста мокро.

2 години е срокът. Брои се от датата на получаване.
Как се прави...бих им писала по имейл като опиша дефекта и кажа ясно че предявявам рекламация.

# 451
Каква е идеята на тези чорапогащници, хем плътни, а да не са черни или цветни, а телесни? Телесният цвят уж е най- нежелания...
Отдавна не съм поръчвала- на това, което дебна не му помръдва цената.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 16:55 от UnaDesconocida

# 452
  • София
Идеята е да седи по естествено и да ти е топло. Масовите не са толкова дебели.

# 453
Те реално стоят като тънък черен, не са телесни.
Моят даже не знам къде е, но нещо и аз не го одобрих.
Тези на Зимна роза може и да са по- квалитетни.
Не знам какво се случва с това качество.
Вчера си мия едни боти от ССС, супер удобни на Go Soft, купени по Коледа 24 година.
Нося ги само в голям  студ и мокро време, сумарно да им се събират 30-40 обувания.
Ами - сцепени са по дължина до подметката.
Нито съм тежкотоварна, нито се отнасям безхаберно към обувките си, не знам какъв зор видяха, та се разцепиха .
Много харесвам ССС, но това ще ми е трета рекламация, като имам и две - раница и чанта с нацепвания , ама ще си ги нося така. Раницата на първо носене презрамката се цепна 1-2 мм, без да е натоварена.
Или съм голям карък, или много се вглеждам.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 17:48 от Mateah

# 454
  • София
Просто са лошо качество от ССС. Но не само от там де. На любимите ми боти  (Марко Тоци нещо си бяха,) купени от абаутю им се пробиха подметките, а отгоре като нови, направо без следа от носене. Изобщо не се сетих да ги върна за рекламация, а ги дадох на обущар, който им смени подметките, но им се развали фасона и вече не ги нося.

# 455
Емето, къде е добро качеството, може ли линк/пример....

Навсякъде е лошо качеството.
В абаут ю също...

# 456
Здравейте код АIA20 е изтекъл на 29.01 има ли.някакъв друг 😒🤨🤨🤨

# 457
# 458
  • София
Аз това съм и написала, че не само в ССС е с лошо качеството и дадох пример с обувки от Абаутю. За CCC  последно - малката ми дъщеря си купи с коледни пари обувки от там  - марка  Джени. Носи ги един ден и се върна със скъсана обувка. Викам й дай бележката да връщаме - тя я хвърлила. Ми ок, да и е за урок, но с голям мерак си ги взе милата. Иначе ако ви е интересно марки, които не са ме предавали за обувки са Адидас ориджиналс, Ванс, Геокс, Ремонте.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 23:21 от emeto®

# 459
Пухено яке Томи.Мъжко.
55 евро.
Доста размери.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/zimno-yake-27461108?utm_me … _campaign=product
Между другото  GALA20 е изтекъл,но е валиден 20GALA

# 460
  • Пловдив
Пухено яке Томи.Мъжко.
55 евро.
Доста размери.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/zimno-yake-27461108?utm_me … _campaign=product
Между другото  GALA20 е изтекъл,но е валиден 20GALA

При мен работят и двата кода.

# 461
Поръчах зеленото яке, два размера за сина ми ,а дано да му стане някое от размерите и да му хареса как му седи, че голям зор Simple Smile
Zagoraboy, благодаря за споделения линк.

# 462
  • София
Аз го поръчах и го отказах. Благодаря за линка. В Заландо има кофти отзиви, тънко, рехав пух. Но няма лошо да се види на живо. Моят син няма нужда и така прецених да го откажа.

# 463
А как е като размер якето, отговаря ли си.

# 464
Моят син има подобно яке на Томито от една година накъде. Същото изглежда..доста подобно на това резедавото е. Нашето е тъмно синьо. Носи си го пролет/есен. Сега не.
Но не е зимно, а преходно. Тъничко е нашето..това също не е зимно като го гледам.
Леко преходно якенце.

Общи условия

Активация на акаунт