Пазаруване от about you - тема 45

• 41 148
  • 602
  •   14
Отговори
# 570
# 571
  • Пловдив

Бях поръчали същия модел, но с друга материя. Те бяха уголемени.

# 572
Еми аз пак ще ви мрънкам, заедно с онова объркано яке върнах и едни UGG, за тях вчера да ми върнали парите, за якето нищо. Усещам, че пак ще ме мотаят с тъпите им декларации за изгубени пратки. Дано тези от ЕПЦ ми свършат работа.

# 573

Поръчвала съм и велур и плат- за мен си отговарят. За тесен крак се усещат малко просторни, но дължината е ок. Точен номер.

# 574
Здравейте, търся си боти/ кубински, насочила към се към dr Martens, но не съм пробвала. Как са като номер, отговарят ли? Имам по- широко стъпало между 36 и 37.

# 575
И тук точен номер. Нося UK5 и всички затворени са ми UK5 / 38.  Само сандали поръчам UK4 /37.

# 576
  • виртуално
Дали ако върнеш стока, закупена с точките, ще ги възстановят ?

# 577
Днес взех 2 поръчки, но почти всичко е за малката. За мен взех тази блуза

https://www.aboutyou.bg/p/gant/teniska-16494409

Тъничка е, но ми допада и ще си оставя. На малката взех този гащеризон и пуловер, които ми допадат

Объркала съм размера на гащеризона, но за есента ще и стане и няма за го връщам.

# 578
кои са активните кодове към момента?

# 579
  • По широкия бял свят
20arti

# 580
Гадно си играят с цените. Всеки ден по малко свалят от вече пуснатата промоция. Така беше и миналата седмица,но този път в 2 поредни дни бутат по малко от цената на дадени продукти. Ако са ви спрели наложения платеж,плащате следващата поръчка с карта и след това (след няколко дни) наложения платеж отново е наличен.

# 581
  • Бургас
Този сак имам спомен, че е коментиран в темата, но не помня какво що беше.
Ще се радвам някоя добра душа да ми припомни хубав ли е.
https://www.aboutyou.bg/p/under-armour/sportna-chanta-undeniable … _campaign=product

# 582
  • Пловдив

Поръчвала съм и велур и плат- за мен си отговарят. За тесен крак се усещат малко просторни, но дължината е ок. Точен номер.

Моите са тези:

# 583
Огъва ли се подметката, имах едни с такава дебела подметка, ужас беше.

# 584
Мария, сака е страхотен. Взех два. Здрав и събира изключително много багаж, че който по принцип събирам в два куфара.

Общи условия

Активация на акаунт