Отговори
# 105
На мен  най ми въздействат сцените  с двете сестри.

# 106
Абе как си представяте надменния и жесток Тахир да отглежда детето на Махинур като свое. Нургюлчето ще е Grinning

Афи игра като звяр Heart Eyes

И много красива, много Heart

Целия каст е супер Heart Eyes

# 107
  • София
Честно, вече и аз съм склонна да мисля, че Мелек не е дъщерята на Махинур. Евето е права за Тахир.
А Афра беше много много добра особено тук, в тази сцена;

Аз да си кажа още нещо - как нашият патрон изведнаж се сети да пусне стори след толкова време мълчание точно тази вечер в този момент?

Нещо не схващам ПР-а...

# 108
Според мен може и да са дъщеря и майка Махинур и Мелек. Ако Доган е над 40, тя към 20 има някаква възможност. Щом Чагла не помни сестра си да говори. А типично в такива ситуации бабата се прави на бременна и отглежда детето като свое. Все пак е с тяхната кръв. Може и да ни подхлъзват…

# 109
Цитат
Абе как си представяте надменния и жесток Тахир да отглежда детето на Махинур като свое.
Еве, от моите представи за надменните и жестоки комшийски бащи децата са единственото, на което държат. Особено, ако е от тяхната кръв. Но тук са възможни много обяснения, едно от които е самият той да не знае чие е детето.
А у мен,  макар че гледах с много прекъсвания, се намърда въпросът - защо Бехрам или Синан (тук изпуснах) избра да натопи точно Мелек за убийството?

# 110
Гюнайдън, ханъмлар Kissing Heart Още съм под впечатленията от епизода Heart Eyes

Не знам дали е заради актьорите или заради сценария, но чиято и сцена да се появи, в крайна сметка си мислиш, че е прав. Намираш всички едновременно прави и грешат. Не съм виждал толкова реалистични злодеи отдавна. Можеш да разбереш всеки герой; няма празно добро или зло. Това е успешен сценарий. #ABI

Още едно мнение

Вторият епизод на A.B.İ наистина се представи на всяко ниво, изпълненията бяха толкова многопластови и интензивни, интригата продължаваше да те привлича сцена след сцена.

Можеш да си кажеш колко грижа и намерение бяха вложени в него; нищо не се усещаше произволно или прибързано. Това е един от онези епизоди, в които актьорската игра, атмосферата и разказването на истории се съчетават перфектно. Наистина заслужени аплодисменти 👏👏👏👏

Чагла (Афра) беше на друго ниво. Изпълнението ѝ не беше силно или преувеличено; всичко беше в детайлите. Очите ѝ, паузите, израженията на лицето ѝ, начинът, по който емоцията се криеше точно под повърхността. Не просто гледаш Чагла, а я усещаш. Афра има тази рядка способност да кара тишината да говори и това те привлича директно във вътрешния свят на героинята.

Мелек (Асуде) внесе такава емоционална тежест и страх, всичко това заедно. И Асуде изобрази това прекрасно.

И Махинур (Есра). Нейният герой е суров, уязвим и дълбоко човешки.  Есра накара емоциите на Махинур да се усещат болезнено човешки. Можеше да се усети историята, вътрешният конфликт, любовта и раните едновременно.

Заедно те създадоха нещо красиво:
не просто герои, а живи души. Ето защо епизодът трогва дълбоко, защото емоциите им не останаха на екрана, а достигнаха до публиката.

И разбира се, целият актьорски състав, но днес те са кралиците.

Наистина фантастична работа 👏✨

#АфраСарачоглу
#АсудеКалебек
#ЕсраСенгюналп

Както и първи епизод, втори също беше заключен за гледане в Турция, отворили са го в 8 сутринта. Това го пиша по повод нЕкои твърдения" за малък брой гледания в първите часове Sunglasses

# 111
Само въз основа на един епизод, според MevcutBilgi, най-голямата турска агенция за ангажираност и рейтинг в социалните медии, актрисата Афра Сарачоглу, играеща ролята на Чагла, оглави списъка с най-обсъжданите личности в социалните медии между 7 и 13 януари.

Толкова популярна! 😨😨🔥🔥

Здравейте, момичета Blush Афра и Кенан са страхотна двойка Heart Eyes Кога успяха да се сработят така Heart Eyes

# 112
Добро утроооо Heart Eyes

Топ смеее...много съм щастлива Heart
Аз няма да коментирам епизода докато не го изгледам с буквички,че много прекъсвания имаше снощи..

# 113
Напълно заслужен рейтинг Heart Eyes
Слагам един пост на Протежето, не бих могла да го кажа по-добре:

С качествена история, качествена продукция и качествен актьорски състав, тези резултати са неизбежни! Партньорството на Афра и Кенан беше невероятно! Разрушиха и превзеха сектора с втория си епизод! Снощният епизод беше фантастичен. Всички актьори бяха брилянтни, но искам да отбележа специално Афра Сарачоглу. Тя абсолютно взриви всички с актьорската си игра снощи. Нека успехите ѝ продължат. Невероятно висококачествена продукция! #Аби

# 114
Защо винаги има мрънкачи,не мога да разбера?Не харесваш даден актьор или продукция,ами спираш и слагаш точка.Чета в другите теми и се чудя..Сериала нямало да достигне другите водещи два,малък бил рейтинга.
Алооо,другите два с какъв рейтинг са започнали?
Чудесен е рейтинга и това за сериал,който е започнал месеци след другите и много хора гледат други продукции Hands Clap

Слагам рейта на сериалите от вторник 20.01.

# 115
Привет Heart

Още ме държи емоцията от снощи.Много силни сцени имаше.Рейтинга не ме изненадва.Да призная,жестокостта на Бехрам ми идва една идея повече .Дирен на моменти пресилва.Но може и да е умишлено. Както каза една приятелка, трябва да се покаже антагониста ,напълно разгърнат до краен предел. Което ме навежда на мисълта,че нищо няма да го спре да осъществи целите. И дали тази жестокост може да застигне Чаала,а тя как ще преодолее конфликта в себе си между  привързаност,признателност и дълг към батко си и моралните си ценности и чувството за справедливост.

Мисля, че партньорството и подкрепата на Кенан ще подтикнат Афра да се разгърне максимално в изграждането на образа си.
Патрона сте го сложили вече.За съжаление само две снимки има.Чакам да излязат още,но съм повече любопитна за интервюто..

# 116
Здравейте , дами !

Днес е международният ден на прегръдката. "21 януари е посветен на силата на прегръдките и способността им да носят радост и спокойствие както на даващия, така и на приемащия. Това е напомняне, че дори една кратка прегръдка може да усмихне деня на някого."

Рейтинга много ме радва. За мен е важно да държат нивото , което няма при другите два проекта - лидери. Нямат нито нашата история , нито  нашата харизматична двойка /лично мнение/. Не знам какъв рейтинг са очаквали някои хора, на дизи започнало месеци след другите и то само на втори епизод. Чак пожелават да няма втори сезон. Ами ако няма втори сезон , какво ще гледате - влюбени първи братовчеди , че и очакващи дете   или  съпруга прехвърляна от единия брат на другия , който незнайно как оживя . Странни са "вкусовете" на хората, поне за мен.

Ето това заслужава Афра за играта  си.

# 117
Ее тогава честит ден на прегръдката Heart
Нямам намерение да се впечатлявам от мнения на хора, които нито гледат сериала, нито харесват Афра и/или Кенан. Дори озета снощи, въпреки многобройните повторения, има по-висок рейтинг от другите сериали. Както писа Гизем, не мога да се наситя да чета коментари и суперлативи за сериала и актьорите, и по-конкретно за талантливото ни момиче. Но най-много ме радва, че Афра получава признание от хората, за които наистина я е грижа и които цени. Нейното семейство, приятели, колеги – всички се гордеят с нейния успех и талант. И ние, разбира се, нейните фенове. Какво повече бихме могли да поискаме?

# 118
Днес освен празник на прегръдката е и Бабин ден,по стар стил,който за мен си е истинския празник на родилната помощ.

Честит   празник на всички бабчета!
Бъдете Здрави и Щастливи и се радвайте на Внучета и Правнучета..❤️💕❤️

И красивите ни патрони.

# 119
Здравейте Честит празник на бабите Бъдете здрави
Благодаря за споделеното

2 епизод на български

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/01/abi-2.html

Общи условия

Активация на акаунт