Отговори
# 150
Привет  Kissing Heart

Докато все пак си чакаме фрага да сложа стори на Синан.Имаме член на каста,който ми се струва ще набере популярност.Между другото,след като изгледах серията с превод започнах да се усещам,че се забавлявам много със сцените Синан-Бехрам.Ще се получи як тандем там.На фона на отрицателните им образи и драматизма скрит под повърхността,им се получава силна партньорска спойка. СинО Joy

# 151
Зад кадър на Пера Heart Eyes

https://x.com/i/status/2015015228887666691

Дрешките на Мерт Heart Eyes

# 152
Сикорски, наистина ще е интересно хаджи Синан+Берхан. Дирен прави чудесни роли и се сработва с всеки колега. Ако беше и красавец, не ми се мисли  Simple Smile

# 153
Нови снимки за повторението довечера

# 154
Сега ми излезна сцената с баклавата. Преди час са я пуснали от профила на Стар тв. Много ми липсват.

# 155
  • София
Привет, дами,

Ето едно супер инфо за нашата любима актриса:

"💥 В YouTube подкаста Onedio Popüler говориха за Афра, ABI и начина, по който тя интерпретира новия си образ Чаґла.

💥 Освен това споменаха и стойността на Афра в индустрията – че е лице на важни марки, добре познато име заради предишните си проекти, които са имали голямо влияние, и че има силна подкрепа от публиката.

💥 Казаха, че тя е била главната героиня на „Yalı Çapkını“ цели 3 години и че има силно присъствие и влияние – истинска голяма фигура на телевизионната сцена.

💥 Според тях Афра е много добра актриса, защото не просто играе, а живее ролята.

💥 Споменаха и че Кенан Имирзалъоглу е икона, но дори и ако той не участваше в ABI, Афра сама би могла да направи сериала хит.

💥 Вестниците, актьори и режисьори говорят много хубаво за нея и я хвалят.

💥 Афра е стигнала дотук сама – с много труд, безброй часове работа и много жертви."

Нямам какво повече да добавя!

Аааа чакаме и за патрона такива отзиви след премиера на филми, в които участва.

Хубава вечер!

# 156
https://www.instagram.com/reel/DT5vyNRjPLl/?igsh=MTd1dnYwemNzZWt3dw==

Фрагът, дами! Ох, Чаала защо е с пълни със сълзи очи?

# 157
https://www.instagram.com/reels/audio/25891976003748039?igsh=b2FtcWFtOTZ6NHU3

Фрагът, дами! Ох, Чаала защо е с пълни със сълзи очи?

Май разкриха връзката и с Бехрам.

# 158
Доан: Ще кажеш "Аз наръгах Тахир Ханджъолу". Иначе ще изгоря стоката ти в най-големия пожар, който Истанбул е виждал. Времето ви започна сега. Тик-так...
Бехрам: Ах, докторе...
Доан: Виж, наруших клетвата си и дойдох тук.
Лелята Ламия: Не си лидер, но ти командваш.
Чаала: Ти си добър човек, докторе. Моля те, остани такъв.
Бехрам: Този огън ще изгори всички ни.
Чаала: Доан отдавна е започнал да те проучва. Кое е слабото ти място, кой ти е близък...
Бехрам: Ако нещо се случи с тази стока, "ще унищожи седем поколения от семейството ни". (Драматичен идиом, който обикновено описва изключителен страх и безпомощност пред лицето на много голяма опасност, заплаха или необратимо унищожение.)
Чаала: Има път това да се преживее и този път съм аз.
Синан: Ако разберат, че аз съм спрял тока в нощта на сватбата, ще изкарат Мелек и ще вкарат мен на нейно място.
Чаала: Ти ми се доверяваш, така ли?
Доан: Още нищо не е показало обратното.
Фърат: Бате, влязох в леговището им. Бяха в чекмеджето.
Доан: Каквото и да е скрил Бехрам, сега е в този плик.

# 159
Еха, много динамично Heart Eyes
Адвокат Йълмаз ще започва да се показва. Сефа и Нургюл ще заформят връзка май, намекнаха още във втора серия. Не мисля, че ще разкрият Чаала още на този етап.

Еве, благодаря за превода Heart

# 160
Във фрага много подозрително се държи адвокат Йълмаз, а сестрата на Чаала сякаш вижда някой, който ще провокира нови спомени...

# 161
Най-защитен се чувстваш при семейството и в прегръдките на тате.Бащата на Афи я е споделил,в рибния ресторант до дома и са били.
.

# 162
Прекрасни татко и дъщеря Heart

# 163
Еве, благодаря за превода на трейла, екшънът продължава. Да се допълня с моите впечатления от епизод 2 с превод, догледах го. Simple Smile Чаала е много умна, а се е оставила на лъжите и манипулациите на тоя психопат Берхан, не го вярвам. Чаала наистина се пече на два огъня, но скоро ще мине но страната на фамилията, така мисля. А този Генджо, голям акцент му дават, едва ли е случайно. Първо, мисля че ще има емоционална връзка с Мелек, и второ, много е възможно той да е детето на Мехнур. Ще видим. Засега стана ясно, че Синан не е знаел за бременността на Мехнур.
Афра играе много професионално, прекрасна е, само не знам как ще издържа образа на Берхан натам, дано са се смени с каката, и той да спре да говори, а тя да проговори.
Нашата красива адвокатка!

# 164
Добро утро Kissing Heart

Нинка, аз мисля, че детето на Махинур ще е при Ханджъолу. Бехрам в бил в затвора.

Афито е щастлива Heart

Общи условия

Активация на акаунт