Отговори
# 165
Привет Hug

Доан заобикаля мястото на убийството на бащата на Чаала Broken Heart

# 166
Добро утро, ☕️, може Еве, моята теория е, че семейството на Синан не е знаело, че Мехнур е била бременна в началото. Човекът застреля баща й пред децата си от мъст, не мисля, че ще има състраданието да отглежда детето на срама в дома си. Еле като собствено. Тахир е жесток човек.  Нещо е станало, което е шок за Мехнур и спира да говори, вероятно са и отнели детето, и тя не се съмнява в жестокостта, която са проявили, но по някакъв начин някой го е отгледал, без тяхно знание обаче. Може и да издиша моята теория, ще разберем. Simple Smile Нашето момиче всичко ще разкрие.
Майката и бащата на Афра явно са в добри отношения, браво за което.

# 167
# 168
Снимки в съда днес

# 169
Въобще не го видях аз Доган в тия измерения - "инстинкт, усъвършенстван от опит, йерархия и мъжка власт". Thinking
Имам предвид отношението му към Чаала.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 08:13 от Katya_I

# 170
# 171
Хелоу, мацки Kissing Heart

Чакаме озет и снимки днес, нали Grinning

# 172
Добро утро.
Една от новите снимки.

# 173
Страхотна снимка Heart Eyes

#Abi 3.📸
Семейство Ханджъоглу е разтърсено от случилото се с Тахир, а арестът на Мелек по обвинение в убийство дълбоко ги наранява. Мелек, която плаче, че е била отвлечена и е невинна, е изпратена в затвора, когато фалшивият паспорт е разкрит, докато Доган е разкъсан между чувството за справедливост и гнева, безпомощен да остави сестра си зад решетките. Тъй като балансът в семейството е нарушен, възможността Доган да стане глава на семейството според завещанието на Тахир разпалва нови конфликти. Мрачните планове на Бехрам, миналите грешки на Синан и противоречивата позиция на Чагла със съвестта ѝ влаче всички по път без връщане. Докато Доган е решен да разшири границите, за да спаси Мелек, много по-голяма опасност очаква Мелек, която се бори да оцелее в затвора.

# 174
Още малко снимки, здравейте Hug

И зад кадър Heart Eyes

# 175
Малко право, малко красота Heart Eyes

Grinning

# 176
От Синан Тузджу

Утре много ще се изненадате

Мама, татко и аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
Благодаря за преводите и всичко споделено Става все по интересно