Отговори
# 225
Не, припадна от притеснение.

# 226
Ками, дано вземат да пускат реклами из серията, че чудо бе Grinning
Фраг ще има ли?

# 227
От руската озвучка, разбрах, че ще има. Чакаме го.

# 228
А адвоката какво прави в тази тайна стая и каква е тя?Подхода им е различен, бързичко показват това,онова,явно интригата ще  е завъртяна по друг начин. Ще се тормозят героите,не ние  Joy

# 229
От фрага не става ясно, как се е измъкнало нашето момиче от ситуацията Grinning

# 230
# 231
Фрагът е бомба, Афра е голяма актриса!
Имаме близост с Аби, макар и по бузата. Много нежна сцена ще е. Ама не ща да поглеждам в Х ...

# 232
Тука ще имаме красива и нежна любов  ама след епизод 100  Joy Сега като започнат да излизат тайните и ...... йок , няма да стане скоро. На Тахир му сложиха възглавницата май. Кой ли ще е ?

# 233
А аз си мисля, че каквото и да му е казала Чаала, Доган вече знае, че тя познава Бехрам. Но той  е хитър, ще й "повярва". И ще търси личните мотиви на Бехрам за войната.
И още нещо ми се върти в главата от 1-ва серия. Ако убиецът на Тахир не е Бехрам, а някой от семейството, способна на това ми се вижда жена и сред жените - жената на Синан.

# 234
Ламие султан има май общо с бебето на Махинур.

# 235
На мен не ми излиза от ума Гюлшан и Сефа, млади, женени, красиви, пък няма любов. Странна е тая работа, намирисва.

# 236
Ламие султан, по-напориста и от младите - разследва , интересува се , чак в дома им се домъкна. Не ми харесва тази жена. Поне хареса  Чаала , даде си одобрението ...........наполовина. Още ще копае.

Ninka555 , то в  това дизи един няма чист и бял , което е супер.

# 237
Сташа, да! Ламия султан е в дъното, но и майката на Доган знае и участва. Махинур разпозна мъжа, на когото е казала, че има нужда от Синан - личния прислужник на Ламия. А и когато подготвяха дрехите на Мелек и Гюлшан спомена, че е била много пухкаво бебе, двете Ламия и жената на Тахир се спогледаха бързо.

# 238
А аз си мисля, че каквото и да му е казала Чаала, Доган вече знае, че тя познава Бехрам. Но той  е хитър, ще й "повярва". И ще търси личните мотиви на Бехрам за войната.
И още нещо ми се върти в главата от 1-ва серия. Ако убиецът на Тахир не е Бехрам, а някой от семейството, способна на това ми се вижда жена и сред жените - жената на Синан.
От втора серия стана ясно, че Алтън и Сафа имат причини да мразят семейство Ханджиоглу (ох, ще ми трябват още поне 5 серии, за да запомня имена и фамилии) и в частност Тахир. Тя обаче знае, че в това семейство убиват, така че не би дръзнала. Всъщност беше ужасена, когато си помисли, че Сафа може да се е пробвал да го елиминира. Аз свалих подозренията си от тези двамата.

# 239
Ками, съгласна, и всички много лъжат 😄 Сигурна съм, че и Мелек ще има тайна.
Интригата е на макс.

Общи условия

Активация на акаунт