Отговори
# 195
Бирсен писала още малко. В дизито имало две мъжки и две женски главни роли. Парс е богат мъж, от висшето общество, син на богато семейство. Брат на Дила.
Вероятно и мъж на любимата на Юсуф, това от мен.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 12:59 от Еванджелин

# 196
Мдаам, и мен това фото с две черни фигури, изправени една срещу друга на фона на огъня, ме впечатли. Дали ще има някакво проясняване в търсенията им, или ще си останат всеки затворен в себе си и своите проблеми...

# 197
Еве,мерси за информацията  Heart

Вече ми възбудиха любопитството за сериала.Да видим и останалия каст,ама как по две главни роли??!!! Нали Юсуф щеше да е водещата фигура.Какви са сега тези двойни неща.Чакаме,дано Бирса е писала глупости.

# 198
Сико, това е положението Grinning

Кате, според мен, ще намерят път един към друг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 199
Привет, дами!
По приничи, независещи от мен, отдавна не съм се включвала, но редовно ви чета, знаете. Днес мисля, че ще успея да изгледам втори епизод, без да обещавам обаче, че...
 Покрай сюжета на бъдещия проект на Мерт (с името имам проблем) се присетих за едно сериалче, което майка ми следеше, принудително и аз, макар и епизодично.
Сега, ако ми подскажете името му, ще ви призная. Имайте предвид, че помня много малко неща, а актьорите хич, но все пак... Може пък някои от жокерите ми да събудят спомените ви.
Имахме брат и сестра, но не те бяха главни. Главният герой преспа с главната героиня в навечерието на сватбата й. Беше против волята й, но не беше класическо изнасилване. После ГГ беше като обсебен от тази жена и, за да е близо до нея, се ожени за зълва й. Това е завръзката на сюжета, развръзката я пропуснах, а същинската част беше появата на дете, което не знам на кого всъщност беше - на съпруга или на зетя. Съпругът беше и в затвора, но не знам защо, само знам, че пръст имаше зетя.
Ох, така написано ще е цяло чудо, ако се сетите, но все пак опитайте, моля.
Главната героиня беше красавица, примерно Берен Саат (прегледах и филмографията и не открих подобен сериал). Зълвата, която всъщност беше употребена за целите на главния герой също беше хубава жена, по- зряла някак си. Като се замисля, всички бяха красиви. Joy
Хойде, това ви е задачката за деня.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 16:20 от Fi79

# 200
Ама как така Мерт ще остави първото място на Афра, действа му активиращ нейният успех. На Мерт ли, на екипа му ли, обаче много се разбързваха да снимат. Винаги съм визирала повече съперничество, отколкото подкрепа в професионален план между Мерт и Афра. И вероятно заради това не се получи и в личен.
Но състезанията, може да са уморителни, са ползотворни и за двамата. Успех желая на Мерт в новия проект, ще го следя с интерес!

Фи, Его е сериалът мисля.

# 201
Фи, не знам кой е точно сериала за който говориш, но например Под липите е досущ като история. Сещам се и за други заглавия.

Сюжетът

Скрит текст:
Йълмаз и Елиф са двама влюбени, които са израснали в един квартал и се обичат. Докато се смята, че ще се оженят, животът ги хвърля в друга посока с времето. Йомер, наследникът на Tекинер холдинг, се влюбва в Елиф и се жени за нея. Йълмаз, който никога не приема тази ситуация, започва да се сближава с Филиз, дъщерята на Текинер. С течение на времето между Йълмаз и Филиз започва голяма любов.

# 202
Еве, в сериала, за който е питането ми, главният герой така и не се влюби в съпругата си. Копнежът му беше по другата жена.
Нинка, имай предвид, че е излъчван преди 2015 г.

# 203
Фи, ясно, но аз имах предвид историята на Под липите и Деликанлъ-то. Същата история ще е, според мен.
Нинка е отговорила, не съм гледала Его. Мелиса ми е супер неприятна, безизразна актриса. Алперен не беше на ниво в това дизи, зиро химия.
А, не бил Его.

# 204
Да, нищо оригинално не откривам и аз в така зададената проблематика, но мисля, че по- важно е как ще се представи, а не какво ще ни представят. Много произведения боравят с едни и същи теми, приемани като универсални, но едни стават шедьоври, а други... печатана хартия. Същото е и в киното.

# 205
Да, Еве, не бил Его, той е от 2023. Не се сещам друг Фи.

# 206
Нинка, а аз не си спомням нищо друго, което да ви дам като подсказка. Майка ми ме отряза, така че във вас ми беше надеждата. Искам да видя развръзката, да си призная честно. По онова време много иронизирах желанието на майка ми да гледа сериали, но ето сега и аз имам такова. Wink
Актрисата, която играеше ролята на зълва на главната героиня е и театрална актриса. Ако мога да се доверя на спомените си, прилича на Неслихан Атагюл.

# 207
Ох, умирам от смях. Голямо тръшкане в х за тези две мъжки роли. Сега доказват кой е по-главен от главните Grinning
Мда... кармата е кучка Sunglasses

# 208
Последни 3 часа Heart Eyes

Еве, само да не вземе Онур да прати и Салих в Рим, че тогава ще видим кон боб яде ли Grinning

# 209
Цитат
Ох, умирам от смях. Голямо тръшкане в х за тези две мъжки роли. Сега доказват кой е по-главен от главните Grinning
Мда... кармата е кучка
Еве, направо ми взе думите. Тъкмо щях  да пиша, че няма никакъв проблем да ни поднесат вече позната тема. Оказа се, че наистина в доста сериали главният герой се жени за зълвата. ("Поговорихме" си с AI за търсения от мен сериал и той ми даде първо един отговор - "Ако бях облак", после друг - "Млечен път", но въпреки, че и в двата ГГ се жени за зълвата, не позна сериала). Тревожното тук е, че ще има много главни герои, а на нас ни е добре известно, че Мерт е звезда за моноспектакли. Wink Неговите фенки надълго и нашироко ни убеждаваха, че и с дърво да играе, химия ще има. Просто не знам как ще дели славата си не с още една главна роля, а с цели 3! УжасТ!

Общи условия

Активация на акаунт