Отговори
# 180
Сташе, чул те е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 181
Стари снимки на Афито, от времето на Лошото момче Heart Eyes

# 182
Привет Heart

Да уважим патрона,че много кът информацията за него и снимковия материал.

И двамата Heart

Понякога разделите се отразяват благотворно.Страхотни са .

# 183
Марлон Брандо фалан Sunglasses

# 184

Голяма новина в х, Принтера имал гадже Grinning

# 185
  • София
Привет, дами,

Файнали патронът ни се появи. Да си призная очаквах далеч по-дълга коса, по-слаб да е, но супер, че го виждаме
с обичйната му усмивка. Е, сменил е бранда - от Бърбъри на Акне Студио, но така е със значително по-младежки вид.

А и тази марка му подхожда значително повече, нали така?

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 23:33 от jvarbanova

# 186
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart

Снощи Афито беше на вечеря с татко си и Неслишах. Между другото, вчера беше годишнина и на последния Афрам момент.

Нейсе, днес е вторник и чакаме серията.

Bugün Günlerden
#AfraSaraçoğlu #Kenanİmirzalıoğlu #AbiDizisi

# 187
Добро утро ☕️
Мердо изглежда чудесно, струва ми се отслабнал, в в форма е. Чакам да видя как ще избухне в следващата любовна история. Ферит ли ще гледаме или влюбения Шекспир?
Чакам епизода днес, и Афра да ги отвее в тандем с Кенан.
Хубав ден!🌞🌞🌞🌞😄

# 188
Привет Heart

Чакам ги днес с поредната доза удоволствие да ги гледам.Да видим каква ще е изненадата,за която споменаха.

На Мерт да пожелаем весело посрещане на рожденият му ден.Да има все повече пробиви като 2025 и да продължава да сбъдва мечти.И да не губи форма повече,изглежда супер.Дано сподели снимка от щастливото си навършване на 28.

# 189
Привет Hug

Гюлчин е минала в агенцията на Афито, при Бейза Heart Eyes

Нещата стават доста хаотични! Готови ли сме за довечера? 🤔
Новият епизод на A.B.I. е по ATV тази вечер в 20:00 часа! #AbiDizisi @atvcomtr

https://x.com/i/status/2016058403370467713

# 190
Чудесна новина Heart

Сериалът "Истанбулска булка" е сред незабравимите проекти в историята на телевизията. Зейнеп Гюнай, режисьорката на сериала, продуциран от OGM Pictures, и нейният дясна ръка Реджай Карагьоз се събират отново в сериала "Delikanlı". Салих Бадемджи, който играе „Фикрет Боран“ в „Истанбулска булка“, също се присъедини към главния актьорски състав на сериала, чийто канал все още не е окончателно определен. Бадемджи, който е постигнал принципно споразумение със сериала, ще играе Парс, братът на Дила (Мина Демирташ).
Сериалът, чиито снимки трябва да започнат в средата на февруари, ще пренесе на екрана щателно изработената история за отмъщение на Юсуф, изигран от Мерт Рамазан Демир. Юсуф, чиято любима жена и мечти са му отнети, замисля план да удари врага си в основата му. Сериалът, който ще започне със сцени в чужбина, все още е в преговори с актриса, която да играе Хазан, годеницата на Юсуф, с която той планира да построи дом.

Истонбулска невеста има много специално място в сърцето ми Heart

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 10:58 от Еванджелин

# 191
Обещаващ изглежда екипа до момента.И на мен ми е от любимите сериали "Истанбулска невеста". Искам и да видя Мерт в различна роля,ще видим.Не ми се гледа доказване на значимост на партньори.Искам увлекателна история и Мерт ,който не сме виждали досега.

# 192
На твоя минал ден рожден
споходи ни раздяла
Но не те виждам покрусен,
а и аз съм оцеляла

Бъди щастлив дори без мен
желая ти го, Рамо
Твой оставам верен фен
и приятел вече само

# 193
Афо си рекламира епизодчето довечера Heart Eyes

# 194

С дребното си тяло, но с огромното си, смело сърце, Чагла Онджу 💜
Отдавна копнеем да видим женски герой на екрана, който да се откъсне от стереотипите за жените като състрадателни, прощаващи и обекти на любов.

И накрая, имаме жена, която не е просто украшение, а носител на сцената, написана наравно с мъжкия герой 🔥
Жена, която не е пасивна, а субект, силна, но написана без да става безчувствена...
Много благодаря на всички, които участваха. #AbiDizisi
#AfraSaraçoğlu

Общи условия

Активация на акаунт