Отговори
# 285
Fi , за нашето момиче няма полезен ход . Ако целува  - как може да целува "баща" си , че и щастливо женен. Ако не целува - не е професионално , капризничи  и т.н..  Дори да има такава клауза в договора , то тя  е съгласувана с продуцент и другия  ГГ. Не е в нейните възможности да решава сама. Щом са приели условията ѝ , значи  разчитат на другите ѝ качества , а мен това ме радва повече от няколко целувки с ГГ.

Но идва ББСО. Ще има за всекиго по нещо. Дори незадоволените ще са удовлетворени.

# 286
Цитат
Fi, отрязването на косата на жена е ритуал и по подчинение на жената, в случая жената-майка.
Кате, абсолютно съм съгласна, че отрязването на косата от партньор е опит за подчинение на жената, но обикновено е с полов/сексуален нюанс. Изневяра = режене на коса, ревност (безпочвена) = режене на коса, задържане в токсична връзка = режене на коса. От известните ми случаи, а те не са малко, за съжаление, въобще не иде реч за подчинение на жената като майка, а като по- слабия и уязвим партньор.
Скрит текст:
Още ми се гади като се сетя как наша известна личност от света на спорта се изцепи в един подкаст, че отрязал косата на приятелката си, понеже... Обикновено имат някакво оправдание, което е смехотворно. И обикновено буди възхищение у себеподобните.

# 287
Хелоу, мацки Kissing Heart

Нинчето е хванала детайла, браво Kissing Heart Махинур реже косата си заради думите на Бердан в първа серия, да си пусне косата, защото е много хубава така Hands V

Сега последно, трябва ли да се целува Афра, или не трябва?

Айде да пускат вече фрагмана на ББО, дървета станахме по тез дивани Grinning

# 288
Добро утро! Simple Smile
Засега загадъчна остава ролята на адвоката Йълмаз в семейството. Според първи впечатления е играч от висока класа, но дали е верен служител на Тахир, или играе и за себе си...

# 289
Добро утро!
Кате, на мен Йелмаз ми е толкова хлъзгав, че го подозирам във всичко. Кое е детето на Махинур? Йелмаз! Кой иска да убие Тахир? Йелмаз! Има някаква мистерия около този образ и със сигурност не е това, което е.

Еве, на този екзистенциален въпрос, да се целува ли Афра или да не се целува, аз отговор нямам.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 09:30 от Fi79

# 290
Интересното е, че Бехрам иска да го елиминира и това била основната задачка на Чаала.

# 291
Аз четох теория, че Гюлишан и Йълмаз имали връзка и тя е бременна. Затова бързала да се ожени за файдасъз (безполезния) Сефа Grinning

# 292
  • София
Добро утро,

Цитат
Аз четох теория, че Гюлишан и Йълмаз имали връзка и тя е бременна. Затова бързала да се ожени за файдасъз (безполезния) Сефа
  Хммм би било интересно развитие...

Относно целувката на Афра - да, Рамо може да целува и не само:rolling_eyes:, а Афра хич. Двойни стандарти. Да не коментираме Онур Акай, който "има информация за сценария" и всичко, свързано с живота на Афра и Мерт. Просто невероятно...

Наистина, хайде да го пускат този трейлър за Мерт и Мирай и да видим "ха целувка, ха милувка, хайде още две" и да се успокоят фенките му и да си намерят тема за коментар - на какво велико привличане ще бъдем свидетели.

# 293
Аз четох теория, че Гюлишан и Йълмаз имали връзка и тя е бременна. Затова бързала да се ожени за файдасъз (безполезния) Сефа Grinning
Гюлишан я подозирам от серия 1, че е бременна, но мислех, че Сефа е бащата. Е, той също не страда и откри жена, която го вижда, а на мъжете май това им трябва. Wink

# 294

Сега последно, трябва ли да се целува Афра, или не трябва?

Joy Joy Joy

Нелче, бе Heart

Цитат

И мен ме интереува. И ако е не - търсят ли се дубльорки за тоя момент. Stuck Out Tongue Winking Eye За една прЕателка питам  Nerd Joy

Пишете, девойки, следя ви мисълта.Blush

# 295
Аз все още не мога да измисля защо сключиха брак Гюлишан и Сефа. Кака му какви съвети му даваше и той като реши да я послуша, Гюлишан странно реагира. Никаква близост не усетих.

Относно отказът на Афра да се целува с Кенан - от къде сме сигурни, че е истина тази информация. Не е ли много рано за баш целувки между главните?

# 296
Добро утро, момичета!
Сташе, и аз разсъждавам върху този брак. Този брак между Сефа и Гюлишан стои като главно събитие/повод в нашата история - заради тази сватба Доан предприе посещение на Истанбул и среща със семейството си, и на това събитие се случи нападението над Тахир, главата на фамилията. Може и да е планирано, да докарат Доан в Истанбул, за да премахнат Тахир, не знаем още. Това което разбирам, че и двамата млади Сефа и Гюлишан, нито са влюбени, нито се искат един друг. То поне единият да иска поне малко другия, ама не. Явно и двамата се използват взаимно.

# 297
Аз пак се връщам на целуването. Не съм спала направо. Не, никакво целуване на Афра , никогаж. Много  антифенове натрупахме , а те никога не спят. Феновете на единия Мерт , че и на другия Мерт , мани , мани. Ей това човек да не си хване гадже , после тесен му се вижда света.Stuck Out Tongue Winking Eye
Алтън и Сефа май са решили да превземат крепостта  на Тахир отвърте  - раждането на мъжки наследници. Сефа дори и с нежелание е готов да се жертва , ама пустата Гюлишан нещо се дърпа. Има си тя тайна любов. Не си спомням да е споменато нещо за  семейството на Алтън и Сефа. Да не би да имат и те сметки за разчистване.
Май Берхам ще се реди на опашката за отмъщение.
Не стига че Чаала е притисната от Доан и Берхам , ами и Йълмаз ще се включи. Притесни се той  , че тя не спазва  йерархията,  директно  общува с шефа , дори освободи  Синан. Няма да видим любов и тука. Сблъсък ще има и то голям , защото Йълмаз си е оплел кошницата , я с документи  , я с Гюлишан. Интересно ще е .

ПП: Мисля , че след време двамата адвокати ще се изправят един срещу друг. Тогава вече  Чаала ще заеме мястото му , след като разкрие  какъв точно е Йълмаз.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 13:21 от Kami_J

# 298
Цитат
Не си спомням да е споменато нещо за  семейството на Алтън и Сефа. Да не би да имат и те сметки за разчистване.
Ками, в ретроспекцията - Махинур моли довереника (не му помня името) на Ламия султан за помощ, той й каза, че Синан се жени за дъщерята на своя партньор.

# 299
Цитат
Не си спомням да е споменато нещо за  семейството на Алтън и Сефа. Да не би да имат и те сметки за разчистване.
Ками, в ретроспекцията - Махинур моли довереника (не му помня името) на Ламия султан за помощ, той й каза, че Синан се жени за дъщерята на своя партньор.
Защото в 1-ви епизод  Тахир каза "ще те оженим за дъщерята на чичо ти Атеш" . И този партньор още не се е показал. Сигурно Тахир е превзел бизнеса изцяло.

Общи условия

Активация на акаунт