Отговори
# 570
Привет Heart

Айде,имаме вече състава на главните персонажи.Не съм очарована от избора на Мелис,но моето мнение няма значение.Поне взаимодействието ще е на макс,да се успокоят някои хора..Аз лично чакам с интерес партньорството със Салих.Надявам се да видя и един много различен Мерт в ролята на Юсуф. И след време да чуя ,че тази роля му е повратна точка в кариерата.

# 571
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart

Сико, ама ти много големи очаквания имаш Smirk
Бирсен написала, че ще е новата Ейшан, умрях от смях Grinning Изключително неприятна актриса и в кадър, и зад кадър. Хайърлъсъ Smirk

Пело стила изпаднала в екстаз, наклепала колажи и тя Grinning

Снимката горе вдясно описва напълно Мелисчето Heart Eyes

# 572
Привет Hug

Какво стана с нашия фрагман, къде остана?

Някой разбра ли нещо по този въпрос с плочката за домино?

# 573
Е, днес вече трябва да пуснат фрагмана, нали Thinking

https://x.com/i/status/2021861218760196550

Красавица Heart Eyes

https://x.com/i/status/2021587994717601937

Чаала и чантата Grinning

https://x.com/i/status/2021350332291481715

# 574
Не знам как играе момата, но за "PR" ще е много благодатна, съдейки от това, което чета. Какъв късметлия е наш Мечо. Grinning
 Като няма фраг, да се отдадем на клюки. Wink
Добро утро, дами!

# 575
  • София
Привет, къзлар,

Да се включа и аз в клюкарстването - Рамо как ще се справи с две около себе си?
Хеле пък с тази Мелис? Аз също не я знам като актриса, но като гледам снимките й бая разкрепостена, няма да
устиска нашия патрон на предизвикателството от нейна страна...
Нейсе, да му мисли той и всичките му почитателки, влюбени в чара му неоспорим.Smiley

# 576
Здравейте ☕️
Миличкият Рамо, с тези отраканите каки, и Мерай, и Мелис, съвсем ще се свие в кадър. Дано младото девойче, забравих името, е по-скромна. Мерт е чувствителена душа, нали всички така казват, той твори, мечтае, над нещата е, а тези каки са обратното на чувствителени. С две думи, не ги виждам да са на еднакво енергийно и емоционално ниво, и това не е в полза на Мерт. Ще го използват, както си искат.
Нашето бяло и добро момче.

# 577
И аз, и аз Heart Eyes

Обичам да гледам Афра в екшън сериали и е особено приятно да я гледам като Чагла, адвокатката, която участва във всяко събитие в доминиран от мъже сериал.

https://x.com/i/status/2021895985295740933

Нинка, добре, че Сефа Корхан не е център на света Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит рожден ден на Дирен Heart

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 13:11 от Еванджелин

# 578
Чакам с нетърпение фрага.По какъв начин адвоката е замесен с тоя мистериозен мафиот и защо Бехрам се страхува от него.Нашите ще са отвлечени,ясно е,да видим как ще се измъкнат или ще ги пуснат.Махи е на път да проговори,искам да видя тази сцена с Чаала.Само да редуцират патлаците.

Ама му отива на нашия,не мога да отрека,така като чета и гледам ще си паснат неповторимо.

# 579
Мелис е на път да ме  откаже да гледам и Мерт. Писала съм вече за нея. Гледала съм я, не я изтрайвам. Confused

# 580
Цитат
Нашите ще са отвлечени,ясно е,да видим как ще се измъкнат или ще ги пуснат.
Аз защо останах с впечатлението, че отвличат само Чаала?! Серията не свърши ли с поглед отвисоко върху моста, където самотно лежеше фигурата на Доан? Всички останали се бяха изнесли и имаше някаква пустота в тази сцена. Личи си, че още не съм повторила серията, но ще се поправя тази вечер.

# 581
Здравейте !
Няма да коментирам епизода , защото още не съм го гледала , по уважителни причини. Stuck Out Tongue Winking Eye Довечера ще наваксам. Два вторника не гледам онлайн и рейта пада. Във вторник на всяка цена съм на линия. Ще изпращам положителна енергия. Joy
Видях че партньорка ще ни е и Мелис Сезен. Гледала съм я единствено в "Неверен" и там на фона на играта на Джансу Дере , беше мнооого зле.  Има едно такова излъчване тип  ала Невра. С една дума , не ми харесва. Това май съвсем ще ме откаже да гледам и Юсуф.
Сега съм на вълна Олимпиада. Да ни е честит бронзовия медал на Лора Христова / биатлон/

Мерт не го мисля, той е оправен. Чарът му ще влезе в действие  и всичко ще е наред.

# 582
Ками Grinning Пък съм и чела, че партньорката е без значение. Сериалът е на Мерт, сам ще изнася епизодите, както било и в Чапкъна, според някои фенки Stuck Out Tongue Winking Eye
Чета също, че и трите фандома били проблемни. Разбирайте, на Мерт, Мина и Мелис. Приготвям пуканките отсега, бая интересно се очертава да е Grinning Взаимодействието ще е таван хахах

Ето, яви се и брат му на Юсуф - Мурат

# 583
Ами брат му на Юсуф е подходящ - приличат си с Мерт.
Всички фандоми са проблемни. Тези на трите М ще им гледаме сеира. Мина е подкрепяна и от фандома на Мерт Я.
Ще си получат така  желаното  взаимодействие .Само пуканки няма да стигат Еве. Нещо по-стабилно ще ми трябва.
Какво ни пука коя ще е партньорката , Мерт е „ вся и всьо “ .

# 584

Общи условия

Активация на акаунт