„Наследникът“/Veliaht

• 359
  • 13
  •   3
Отговори

„Наследникът“ (на турски: Veliaht) е турски екшън и драматичен телевизионен сериал на продуцентските компании Faro Yapım и Gold Film, продуциран от Ямач Окур, Фарук Тургут и Мехмет Ерйълмаз, режисиран от Синан Йозтюрк. Първият епизод е излъчен на 11 септември 2025 г. В сериала участват Акън Акъньозю и Серра Арътюрк, Ерджан Кесал ,Еркан Колчак Кьостендил ,Хазал Тюресан ,Тансу Бичер,Деря Карадаш, Бора Аккаш и други.

Сюжет
„Veliaht“ е базиран на оригинална история от Тунахан Курт, а сценарият е написан съвместно от Беррин Текдемир, Неджип Гюлечер и Тунахан Курт. Сериалът е режисиран от Синан Йозтюрк. Актьорският състав на Veliaht обединява както ветерани, така и изгряващи таланти, включително:  Акън Акъньозю (Timur), Сера Арътюрк (Reyhan), Ерджан Кесал (Zülfikar), Еркан Колчак Кьостендил (Yahya), Хазал Тюресан (Derya), Деря Карадаш (Kudret), Тансу Бичер (Vezir), Бора Аккаш (Zafer). Разположен в автобусния терминал Esenler, Veliaht ще разкаже завладяваща любовна история на фона на интензивна семейна борба за власт. Ето и резюмето на сюжета на сериала: Докато Зюлфикар Карсъли (Ercan Kesal) започва да губи предишната си власт на автогарата поради здравословни проблеми, всички погледи се насочват към сина му Зафер (Bora Akkaş ), за когото се твърди, че се завръща от чужбина. Тимур (Akın Akınözü, мобилен механик, борещ се с дълговете, оставени от баща му, пресича пътищата на това изпълнено с тайни семейство - и несъзнателно навлиза в съдба, която никога не е си представял, като Зафер Карсъли, наследникът на Зюлфикар Карсъли. За децата на Зюлфикар - Кудрет (Derya Karadaş, Деря (Hazal Türesan), Дженет, Зафер и съпругата на Зафер, Рейхан (Serra Arıtürk ) - нищо никога няма да бъде същото.

Чуствайте се добре дошли и без нападки и уважавайте мнението на хората тук.

# 1
Хриси,пак ти благодаря за темичката!🥰
Да ни е честита, а дано с кеф  да си я изпишем.🤩🥳
Проверявах за спойлери за следващия епизод, но все още няма.

Ехх, тези двамата 🤌❤️‍🔥
YahDer - огън, огън
🔥🥵🥰

# 2
И аз ще обсъждам. Ако намерите спойлери пускайте.

# 3
много се ядосах на бушра как искаше да навреди на дерия. тая е пълно куку

# 4

И аз ще обсъждам

# 5
Благодаря за отделната тема:hibiscus:!
Аз също гледам сериала и ще се отбивам и тук да ви чета![

# 6
Момичета, ние с мъжо сега го пуснахме.
Много се вълнувам, защото изключително много ми харесва сериала.
Нямах търпение за епизода.
Гледах няколко пъти това видео ↘️

Колкото пъти го гледах, толкова и плаках.
Така силно въздействат тези двамата и любовта им - настръхваш и плачеш...❤️‍🔥
Не знам още какво е направила Бюшра, но то е ясно  че е психо, щом се съгласи да се омъжи за човек, който обича друга жена. Имам чувството,че Бюшра си мисли, че има шанс да се съревновава с Дерия. От километри се вижда, няма да стане, колкото и да прави мръсотии.

Продължавам да се ровя за спойлери, не съм попадала. Излезе ли ми нещо, ще го споделя.🙃

# 7
въпроса е тая да не направи нещо още по-лошо на Дерия.

рейхан е бъде толкова готина леля на бебчето на дерия. дерия наистина се нуждаеше от рейхан.

малко красота

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 20:49 от itshristina

# 8
Оф, момичета, страхотен епизод... Аз съм без думи, наистина.Такова бързо развитие на събитията, не съм си и мечтала. Остана първо да се разбере,че Зафер не е син на агата, че е убил истинския си баща. Разбира се,че Дерия и Яхя ще си имат Дениз(ако правилно си спомням, така са искали да се казва тяхното бъдещо дете).
От там нататък вече има да се развива мистерията около Везир. Междувременно обаче ще наблюдаваме възхода на Тимур, подкрепен от Заро Ага и семейство Карслъ.
Предполагам сега ще започне война...
Тя Бюшра какво ще направи повече, смятам,че Яха достатъчно категорично я постави на място. Но ще видим дали е достатъчно луда да отиде до Карс.
Нали все пак ще са там за неопределен период от време...
Но искам да отбележа това чудо↘️

Кудрет Ханъм, какво й щукна,че се е вкопчила в човека, който ненавиждаше?
Нали твърдеше,че нямат нужда от Тимур и от неговата защита, интересен обрат.
Рейхан в този епизод малко ме издразни с фасоните си.Но се опитвам да я разбера.До някъде успявам, но все пак има част от мен, която не може да приеме поведението й на моменти.

Намерих песента от този силен момент на  YahDer,  чудих се защо ми е толкова позната тази песен.🤔 Даже плача и си мисля на ум: Абе аз вече съм плакала на тази песен май.🧐Рибарче и Пойраз не съм ги гледала, но Домът в който си роден, е твоята съдба - е там на тази песен се скъсах от рев.Още повече,че филма е по истински случай, имам и книгата.
Емблематична песен в изпълнение на Юсуф Ташкън (Yusuf Taşkın) и става изключително популярна чрез култовия турски филм „Ağır Roman“ (Труден романс) от 1997 г.
Известно е, че е включена и в няколко сериала, това са:
"Домът в който си роден, е твоята съдба" ,"Пойраз Караел" и "Рибарче"

Превод на песента↘️

Плачи, любов моя

Плачи, любов моя, плачи.
Плачи, тираничен е този свят.
Плачи, не мълчи, плачи.
Плачи, плачи...
Възел неразплетено е всичко, четири стени.
Душата се уморява в своя дом и отлита.
Празни остават онези ханове и дворци.
Вземи ме ти, имам клетва.
Превърнах се в пепел, изгаснах, обгърни ме в огъня си.
Прегърни ме, вземи ме в себе си.
Прегърни, прегърни ме, ти си моята любима.
Минават птици, без да подозират.
Нощите са горчива отрова.
Очите ми са залети от порой.
Аз съм зад дъждовете.
Влюбен съм, много съм влюбен в теб.
Тръгни на път, аз съм по пътищата...

# 9
Здравйте🤗🥰😍
Много се радвам, че вече има отделяна тема за този маго хубава сериал.
Текущо изглед ех последният епизод. Историята започва от начало!

# 10
Аз само последните няколко епизода Везир е замесен в убийството на бащата на Яхя?????

Бъдещата баба и снаха.

# 11
Хриси , той направо е виновника Зюлфикяр да мисли партньора си за предател.
Всъщност доколкото помня, Арнавут Саим в миналото е спасил живота на Везир.
Та Везир за да му върне жеста, прикрива го че е любовник на Гьонюл(не знам дали се пише точно така името на жената на Заро Ага).
Така Везир натопява Капитан Мухарем, като го представя пред агата като любовника на жена му.Спомням си,че във видеото което Саим беше записал за Зюлфикяр, той казваше, че той е любовника на жена му и не Мухарем го е предал и излъгал, а това го е свършил Везир.

Имаше спойлери, че Везир има пръст в смъртта на съпругата на Зюлфикяр.
И също така, че този който Агата търси (деветопръстия) е син на Везир.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 02:09 от bebè ∞

# 12
А защо все още Тимур мълчи за това? Везир толкова пъти му даде повод да го издаде.
Аз не съм я изгледала серията още. Та, Несрин и Гюлендам заминаха ли за Карс?

# 13
Спойлери от журналиста Нурлан↘️
Семейство  на Заро не е харесвано семейство в Карс.

Семейството на Заро ще се опита да подобри лошия си имидж в Карс.

Яхя и Зафер също ще отидат в Карс.

Яхя няма да може да изплати заема, който е взел. Този дълг ще му причини големи проблеми в бъдеще.

Яхя няма да разбере веднага за бременността на Деря.

Героят Фароз ще се присъедини към сериала скоро.

Сюжетът за миналото на Везир беше отменен.

Забележка: Толкова много инциденти се случиха на автогарата. Къде е полицията, за Бога? Защо не се намесват?

Момичета, слагам и оригиналната публикация тук↘️
Скрит текст:

И аз се чудя защо Тимур продължи да мълчи, дори след като му стана ясно,че Везир се опита да го убие.
Тимур много се привърза към Заро Ага, наистина го прие за баща с времето, възможно е да не иска да го нарани.
А ако Зюлфикяр разбере, това ще е най-големия удар в живота му.
Естествено и ще убие веднага Везир.
Нали Агата имаше тумор в мозъка, какво стана там, да не би да му мина от само себе си?🧐
Заминаха за Карс и двете, да↘️

Аз се чудя за тази снимка, която Дерия намери, на която до майка й и се вижда мъжка ръка с броеница.
Тя си мисли,че ръката е на бащата на Яхя, но се сещам,че аз и мъжо, превъртахме сцената няколко пъти и броеницата няма нищо общо с тази на капитан Мухарем.
Ясно е,че на снимката е Саим, но Дерия си няма представа...А и Саим разказа на Тимур, че Мухарем е разбрал за връзката им и го е разубеждавал да продължи, молил го е да спрат да се срещат.

Общи условия

Активация на акаунт