„Наследникът“/Veliaht

• 6 853
  • 145
  •   1
Отговори
# 45
на този не му вярвам, нищо не излиза от него, а си измисля

но дано идните епизоди се вдигне рейта, за тия неща които уж пише трябва втори сезон. не може да кажем за 3/4 епизода да се разберат нещата.

# 46
Свят ми се зави- кой чий син, чия дъщеря е.Grinning
Не всичко от спойлерите излиза вярно, за Деря се надявам да не е така, че става съвсем карашък работата. Satisfied От някой от вас или в Х четох, че е възможно Тимур да е син на малкия брат на Зюлфикяр, за когото той мисли, че е убит.
Много ми харесват сериите в Карс- има някаква автентичност, лъха на история. Мостът на срещата на Деря и Яхя беше много красив, много кинематографично беше всичко, браво. Зад моста видях стара църква, явно е известно място. Проверих в нета- да, исторически обект, стара църква от 10 век, понастоящем е джамия.

Видях Карс на картата- на самата граница с Армения, доста близо е и до Грузия. Чудех се защо го има това минно поле, може би защото е гранична зона.

# 47
Сладури, май май може да имаме гореща сцена. Дано е така. Heart Много е романтично зад тях.

Ако Тимур е син на Зафиде, няма да е от брата на Зюлфикяр, няма логика в това.

Но определено Карс даде своя чар на сериала и това че в момента е снежно, не знам как е в момента времето, но пейзажите бяха топ миналия епизод.

# 48
Ооо, няма две мнения - снимките в Карс си казаха думата.
Магична красота е.🥰
Хриси , снежно е, някои от екипа споделят сторита как ринат сняг.🤭
Много ми хареса обстановката там.
Доста по-приятно е от Есенлер.
Преди малко в инстаграм качиха снимки от предстоящия епизод.😍

# 49
Дерия тъпкано прави на Кудрет. Щом ме портиш на татко за мен и Яхя и аз ще го правя за теб и Везир 😝 😁

# 50
Турски сериали
Toni Helmy  · 8 ч  ·
"Веляхт" Озет
За да спаси Селим, който е бил на ръба на бедствие в миниран район, Тимур прави голяма жертва..
В резултат на действията на Рейхан, докато защитава Тимур, без негово знание, отношенията между тях се влошават.
Деря, докоснала болното място на Кудрет, разказва на баща си за любовта между Везир и Кудрет. Стъпката на Зулфикар да предотврати тази любов пада върху домакинството Карсли като бомба.
С отварянето на вратата към миналото между Захиде и Зулфикар, се разкриват и истини за Деветпръстия.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 20:54 от tigasa1

# 51
рейта от вчера.

не беше лош епизод, но липсваше нещо. Дерия когато каза за връзката на кудрет и везир очаквах че нещо ще стане, но не очаквах че Зюл ще направи това което направи на Дерия. Сцената с  вечерята беше наистина добра.
Но Везир ми падна в очите, но го очаквах, Кудрет колкото и студена и да е , това което я спасяваше беше любовта и към Везир. Опита се да се опъчи на баща си Кудрет това с женитбата, но Везир не ми хареса. Жал ми е за  Дерия и Кудрет. Даже като се замисля ако Яхя беше на мястото на Везир и за секунда нямаше да се замисли и веднага щеше да вземе Дерия и да си живеят живота си без Зюл.

Много ми харесва сцената с Яхя и Дерия. Очаквах тя да му каже за бебето, но не стана.

За кончето добре че е живо, но Яхя заради майка му няма да знае за това.

Иначе сцената с Дерия и Зафиде ми хареса. Дерия е това което Зафиде е очаквала Grinning

Интересно ми е защо и как Зафиде и Везир се познават.

# 52
Довечера ще го гледам.
Рейтинга пак е зле.😏
Ехх, а уж е сред най-обсъжданите сериали в момента...🙄
Хриси, до колкото разбрах от видеата и инстаграм коментарите, Захиде май е поръчала на Везир да каже на Зюлфикяр че Мухарем и Гьонюл са любовници. После тя май му е поръчала да убие жената на Заро Ага.
Тепърва предстои на Кудрет да оцени това,че баща й не е позволил да се омъжи за убиеца на майка си.
Бях убедена, че точно това се е случило и Везир се преструва че е лоялен на Агата.
Той винаги изглежда прикрит...

# 53
Жалко, на мен любовната история на Кудрет и Везир ми харесва, то по-принцип на двойките след 30г ми харесват много повече.

Аз не очаквам Кудрет когато научи истината да продължи да има някакви отношения с Везир.

# 54
Оо, аз също мисля, че както го обича, Кудрет би си изтръгнала сърцето, но никога повече не би погледнала на Везир по същия начин.
Нещата се подреждат и картинката се избистря.
Везир категорично е верен като куче на Захиде, която пък се оказва до толкова наранена, че е оставила децата си без баща,а децата на Заро - без майка.
Смятай,че щом Везир толкова години е до Зюлфикяр, Захиде има пръст там.
Тя чрез Везир през всичките тези години е знаела всичко за Заро.
Но май излиза, че Везир не е толкова честен и с Захиде.
Защото изглежда,че тя счита Зафер за истински син на Зюлфикяр, явно не знае че е син на Арнавут Саим.

# 55
Ако наистина Везир е убил майката на Кудрет и Дерия очаквам Кудрет лично тя да го гръмне.

# 56
# 57
Б Р У Т А Л Е Н епизод!🤩🔥
Много ми хареса, става все по-хубав този Veliaht.
Определено Везир е убил жената на Заро Ага. Нали именно него го търси Агата вече колко време - Деветопръстия.
Не знам как ще се разберат помежду си, кой да убие Везир.🫣
Всички ще искат, даже и Джанет сигурно... Този човек е 30 години  със семейството им, искаше и зет да им става.🙄
Захиде е страхотна гад, как само излъга Яхя и продаде Жълтата буря...😔
Аз плаках с него, а после и с тях двамата с Дерия.😢
Миличките, кога ще бъдат щастливи и защо трябва да страдат заради тираничните си родители...😔
Дерия не събра смелост да му каже,че е бременна.
За Беязит ми е много жал, той горкия също е жертва на Заро Ага.
Рейхан, ааааа, не спира да дразни тази жена.
Не стига дето мърмори постоянно на Тимур, ами сега и жандармерия извикала... Той всичко й прощава, аз щях да я изпратя при безценния й брат в Италия.🙄
Дойде времето на всички, които вършиха гадости и малко май ще се объркат нещата. Съмнявам се, че Тимур ще остави Яхя да убие Зафер. Сигурно ще го спаси, ахх, Тимур - ти и твоята доброта.🙄

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 01:46 от bebè ∞

# 58
Жените се забавляват в Карс.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт