Отговори
# 585
Не, какво стана с този фраг?

Сладурана Grinning

https://x.com/i/status/2021873540148969511

# 586
Добра вечер, момичета Simple Smile
Изгледах с превод серията. Явно, както и Сикорски спомена, адвокат Йълмаз е свързан със загадъчния Шимшек. Няма кой друг да задейства бойните отряди накрая. А защо отвлякоха само Чаала е въпрос. Предполагам, че защото Доган е от семейството и може да бъде изнудван, а и старият се събуди. И да, както и преди забелязах, в тая касета проблемът е "нашият прокурор", споменат от бащата на Йълмаз. А е видно, че този Шимшек не иска и Бердан да се оневинява с касетата, която си е оръжие в ръцете на Чаала. Ще ни мъчат момичето... Unamused
Друго - Бердан заяви, че знае, кой е посегнал на Тахир, спомена пред Доган трафопоста, а същевременно предаде флашка със снимките на Синан. Гадно ли играе с двамата братя или лъже, че знае?  Много е комичен с влечението си към бялото.

# 587
Аз за Дирен се включвам, да е жив и здрав, все така с чувство и хумор да играе баба Казъм или Берхам с памук душа! 🎂🍀⭐️ Сигурна съм, че ще го избелят напред, дори ще стане близък с Доан. Като се яви големия котак Шимшек, и Бердан ще стане писенце.
Аз също започнах епизода, в ретроспекцията майката каза на Мехнур, ще мълчиш, защото иначе ще навредят на моята Чаала, не точно така,  по смисъл. Може би Махинур не говори не от мъка, а от страх да не навреди на близките си.
Пия едно питие за здравето на Дирен🥂

# 588
Нинка, видяхме, че Махинур се мъчеше да говори на Синан, а след това с бележките в стаята си заповядваше да говори. Но... не излиза звук... Но и рязането на косата, и мълчанието е настъпило според мен след онова писмо на Бердан от затвора и страха на майка й, че ще ги намерят.

# 589
Добро утро Kissing Heart

Няма трейлър, явно са изостанали със снимките заради болното Афи Thinking

Тази мадама влизала в сериала като певицата Мюжде, доверено лица на СинО.

Инфото не е официално, но да го имаме тук.

Мелис Сезен казала някоя добра дума за Мерт. Запознали се, бил сладък и имал много красива енергия.

Не могат да се разберат в х, коя все пак е партньорката на Мерт, че феновете на Мелис смятали, че е тя Grinning

Афито с Чаган Ърмак от времето на Йешилчам Heart Eyes Дано работи пак с него Flowers Four Leaf Clover

Момичета, не взеха само Чаала, прибраха и Доан. Какво ще ги правят, идея си нямам Sunglasses

# 590
Привет Hug

И сестрата се яви Sunglasses

Актьорският състав на дългоочаквания сериал на OGM Pictures, „Delikanlı“ („Младият мъж“), се разкрива един по един. Мерт Рамазан Демир ще играе Юсуф, докато Мелис Сезен ще се превъплъти в Хазан, голямата любов на Юсуф, която го е изоставила. Животът на двойката ще бъде променен от Парс (Салих Бадемджи), който пристига, за да инвестира в квартала им.

СЕСТРАТА НА ЮСУФ ЕЛМАЗ

Зейнеп Гюнай, която ще дава възможности на млади таланти в сериала, добави към актьорския състав и Зехра Барто от театралния факултет на Университета за изящни изкуства „Мимар Синан“. Барто ще играе Елмаз в „Delikanlı“, като се изявява като сестрата на Юсуф.

Сетът снощи до 4, сутринта пак почнал от рано.

# 591
От вчера снимат нещо на плажа, видях и коне...

Цитат на деня:

„Ако не можеш да спечелиш всички на своя страна, увери се, че са точно зад теб.“

# 592
Мелис е на път да ме  откаже да гледам и Мерт. Писала съм вече за нея. Гледала съм я, не я изтрайвам. Confused
Оооо, Кате, аз тръпна в очакване да ги гледам, но извън снимачната площадка. Подозирам, че взаимодействието ще е на макс. Сега се чудя дали първо ще ходят на концерт или на театрална постановка. МелМер как ви звучи?

Аз и снощи не успях на се добера до телевизора. Sad Еве, по какво съдиш, че и двамата ще са отвлечени? Да не съм сънувала финалната сцена, в която само Доан лежи на моста? Беше много символична тази сцена, за да съм си я въобразила, ама... освен да не разчитам правилно символите.
P.S. Възможно ли е да е имало още нещо след това и аз да съм се заблудила, че това е финалът?

Общи условия

Активация на акаунт