Боледуването на децата ни - тема 94

• 410
  • 20
  •   3
Отговори
Линк към старата тема.

С пожелание тази да остане празна Wink

# 1
С пожелание тази да остане празна Wink

Трудна работа.

Дани как е детето?

Моето дете спря да кашля през нощта, само през деня се накашля. Вървим към опряване.

# 2
Емилия, прекрасна новина. Какво даваш за остатъчната кашлица? И моето е по-добре след антибиотика, още яде много малко, тая ангина явно е била много болезнена.
 Дано и другите дечица са по-добре.

# 3
So close, аз лятото карах брутална ангина. Ама брутална! Бързо почнах да се храня, обаче сега по Коледа уж по-малко налепих имах, но трудно мина и още (близо месец вече) ми е гадно на гърлото. Утре дори смятам да ида на УНГ.

# 4
Ох, значи то при възрастни е гадно, какво остава за деца...аз моето се надявах да мине без АБ, ама CRP беше 55, а само 24 часа бяха минали от старта на температурата. Щеше да се влоши съвсем, ако бяхме изчакали.

# 5
Гнойна ангина трудно да мине без АБ.
При мен сега последно налепите се появиха вечерта и на сутринта почнах АБ. И пак трудно минаха. 😭

# 6
Днес вземайки моята от училище се води с едно момче от класа ама то кашля очите му ще изкочат.

# 7
  • shumen
Frozen,благодаря за новата тема.
So close,добре че си познавам детето и че на ден 3 от разболяването вдигна Т и го заведоха на лекар и му изписа АБ.
Гнойна ангина без АБ трудно минава.
Бръм,благодаря.То не стига,че идва края на срока ами и оценки има да оправя магарето.
Емилия,благодаря,че попита.По малко кашля днес и Т последно вдигна на обяд 37,7.През нощта не кашля.Към оправяне върви.
Драмата с АБ е голяма.Реве,пищи,блъска,рита.Не ме питайте как се бори с 13 годишен.На всичкото отгоре и от растежа колената го болят.
Ооор,до болка познато.Все говоря да не се вре във видимо болни,но кои ли ме чува.

# 8
Грешно бях разбрана за имунологията, но не ми се обяснява повече. Естествено, че сериозни заболявания се откриват и потвърждават и тнт..просто градинските не са от тях, и това е повод за  радост...

# 9
Емилия, прекрасна новина. Какво даваш за остатъчната кашлица? И моето е по-добре след антибиотика, още яде много малко, тая ангина явно е била много болезнена.
 Дано и другите дечица са по-добре.

Ксизал, вече е на 1 инхалация с Пулмикорт до неделя, че при ларингит не трябва да се спира от раз.
Давам и по лъжичка мед вечер, защото гласът му още се губи, рядко, но се губи. Днес дори го заведох на английски, че не беше ходил 6-7 пъти заради болести. Беше много щастлив.

# 10
  • shumen
Емилия,радвам се,че е по добре твоя.
Тук вали сняг и понатрупа и моя искаше да излиза,но не посмях да го пусна.Все още прокашля.Т вдигна по обяд 37.7.Сега пак има 37.5.Надявам се след 3 прием на АБ тази вечер утре вече да не вдига.

# 11
Да ви попитам ,какъв АБ ви изписаха ,цялото семейство изкарахме ,бабата пи А3акс ,аз и мъжа ми Цефида@нт, а малкото лекокл@р ,последна е голямата ми дъщеря ,трябва да се обадя на личната да изпише нещо . А кашлицата продължава упорито при нас възрастните,моля за съвет .

# 12
Момичета, имам въпрос. Личният лекар май нещо се обърка?! Дребното предната вечер два пъти кашля по един час. Водих го на преглед и каза, че е направил някакъв пристъп и ако пак се случи, да направим инахалация с Вентолин и физиологичен разтвор. Вентолин не се ли изписваше само при хрипове? Неговите гърди са абсолютно чисти. При такова разкашляне не се ли прави инхалация с Пулмикорт?

Снощи пак се разкашля по едно време, отворих широко прозореца, завих ги и легнах при тях, за да следя дали се отвиват... И се оказва, че съм заспала и над час сме спали над час на широко отворен прозорец Scream Настръхнах, добре, че не бяха отвити. Терасата е остъклена, двата прозореца отворени на ножица, но все пак си е студено.

# 13
  • София
При пристъп са добавяли и вентолин при нас. Правилно ти е казал

# 14
  • shumen
Gigova,аз АБ без преглед не бих искала.Бих завела детето на лекар.Моя пие Клацид и сироп Аста 15.Кашлицата и при него продължава дълго.
Барбалена,при пристъп се прави и Вентолин.
Моя през нощта не кашля,но през деня още кашля,а пие АБ и сиропа.Той по принцип сиропи не харесва,но този му хареса и го пие.Кашлицата вече е влажна.Т не е вдигал от снощи.Надявам се днес и да не вдига.

Общи условия

Активация на акаунт