Боледуването на децата ни - тема 94

• 9 648
  • 661
  •   8
Отговори
# 630
Освен на първата рентгенова снимка, след това не са я гледали. Била уголемена, не достатъчно, че да са категорични заради размера, но заради течността и боледуванията. Тимпанометрии правят всеки път, от там се видя, че като мине достатъчно време от боледуване (разбирай поне месец) течността намаля. И сега е права черта и на двете уши. Един лекар питах за тези балони, каза че били глупости. Друг питах - каза пробвайте, не губите, ама едва ли. Да си изпуква ушите, да духа през носа силно със запушена ноздра и физиотерапия, ако намерим къде правят. Но мнението като цяло е, че едва ли ще помогнат всичките тея неща, да мислим за операция. На 3 и половина е иначе.

# 631
  • shumen
Мира,във Варна мисля,че правят физиотерапия.Ние като ходим в Трявна и там правят.
Моя също беше с 3 сливица и поради честите бронхити и нея взех да го водя в Трявна и съм доволна.

# 632
Моето уж е с извадена сливица, но ушите продължават да са слабо място…. Да не чува не се беше случвало…….

# 633
Мирра на моето дете я извадиха на 3 години. Родих се. Забравих какво е орбазон, повръщане по време на хранене, сънна апнея, нервност и много други гадости. Детето щом има проблеми със слуха заради нея, ако чакаш може да развие и говорен дефект, защото не чува.

# 634
Малкия почна да повръща към 1часа,повърна си червата до 3 буквално,изкара толкова храчки направо се учудих.На системи в спешното сме,успокои се малко,спи в момента.От 04.01 когато се приготвям да го пускам на градина същата вечер излиза нещо винаги,какво хванахме пак,има ли такъв вирус в момента?И корем много го болеше.Ох писна ми наистина от 2месеца нямам един спокоен ден.

# 635
  • shumen
Yezlem,при грип А мисля,че имаше повръщане и болки в корема.
Тони,да се оправя скоро детето.

# 636
  • София
Аз карах такова началото на Януари, но не беше грип А

# 637
И в нас малкият беше с повръщане и висока Т за един ден на 01.01. Не беше грип, правих тест. Мина бързо.

# 638
И двете ми дъщери започнаха с повръщане и Т. При едната грип, при другата не. Явно си се въртят доста вируси, не е само грип.
На щерката вчера и сложиха 3ти път венозен АБ и и изписаха Цефзил за вкъщи. Обаче и дозата ми се струва ниска, и казаха за 3 дни, най-много 4. Днес ще звъня пак на педиатърката, че на тези в клиниката хич не им вярвам..

# 639
  • София
Мен ми изписаха вече антибиотик. Мъчиха мъчиха, еми не става без ясно... Дано поне е правилният и да се приключи.

# 640
Той от едно влиза в друго,и  сме вкъщи най вече,да Таткото идва от работа,баткото от училище ама наистина не зная,кръвните показаха Левкоцитоза но казаха че при обилно повръщане може,спи от системата насам,уж спокойно,а аз не съм спала от 1часа през ноща,абоката е на ръката му,научих се да пускам система вече от толкова болести,ще му пусна една..и се надявам просто да е била това.

# 641
Тоест повишени левкоцити? Повишават се при бактериални компоненти. Зависи и колко са високи. Гнойна ангина (бактериална) така започна при моето дете - с повръщане и жестока отпадналост. На следващия ден левкотиците бяха 34..... разказвала съм.

# 642
14.1 са,погледнаха му гърлото,няма температура,коремна болка и повръщане като цяло.В 16 сме при педиатърката да видим тя какво ще каже.

# 643
Е добре, не са толкова високи Simple Smile

# 644
Ние вадихме сливицата на малката при Давидов, а преди това съм правила физиотерапия около 3 или 4 ри пъти къде ли не из Варна и ефект нямаше, като последните две ги направихме през 1 месец и пак нищо и накрая стигнахме до вадене.

Общи условия

Активация на акаунт