Боледуването на децата ни - тема 94

• 11 163
  • 757
  •   4
Отговори
# 690
Териска, извинявай, но може ли да проипомниш на колко беше детето и какво е положението с третата сливица? При нас с голямото дете беше същото. Дори и след антибиотик без устата, ден след последния прием, почваше пак да си говори носово...

# 691
Вече се оплака и от корем, че го боли. Поне кашлицата спря. С това ходене по доктори беше ясно, че нещо друго ще лепне. Не иска да яде.

После ще купя Рекомфорт. Аман вече.

# 692
Marthina Май караме едно и също нещо.При нас почна с повръщане,лека диария,температура която спада с антиперици но като почне да вдигне целия става на мрежа,треперене чак вчера устните му посиняха.Много вали днес при нас щях да излезна за кръвни,но сама с него(макар че винаги съм сама ама днес се чувствам вече изцедена).Мисля утре да му пусна всичко.Бързо оздравявяне на всички.

# 693
Не е повръщал и не е имал диария. Моят така си вдига Т, каката и другия близнак с 39 не можеш да разбереш, че нещо им има, този на 37.6-7 вече се тресе и посинява и след минути е към 39 градуса.
надявам се да го израсне това, че ММ всеки път е в истерия.

# 694
  • Varna
Нарине препоръча лекарката. Първо сме с някакъв разтвор сега за 3 дни и после почваме пробиотика. Стискайте палци да стане иначе минава на Аугументин... А тя скоро пи Клацид заради паракоклюш.
Здравейте. Пробиотика са капките за нос нали? Колко дена ще го капете.? Дали са поносими за дете? Искам да пробвам на малката на две години е. Риноджермина съм слагала на голямата няколко курса. Без ефект за Мораксели и Стрептококи пнеумоние.

# 695
Teriska, тази бактерия сме я лекували 2 пъти, с капки Моксифлоксан в носа, 12 дни. За 7 не успяваме да я преборим.

Емилия, съжалявам, дано е от този вирус, който бързо минава...

МАртина, да не е мононуклеоза?

# 696
  • София
Нарине препоръча лекарката. Първо сме с някакъв разтвор сега за 3 дни и после почваме пробиотика. Стискайте палци да стане иначе минава на Аугументин... А тя скоро пи Клацид заради паракоклюш.
Здравейте. Пробиотика са капките за нос нали? Колко дена ще го капете.? Дали са поносими за дете? Искам да пробвам на малката на две години е. Риноджермина съм слагала на голямата няколко курса. Без ефект за Мораксели и Стрептококи пнеумоние.
Ами то първо се започва с един разтвор. Пише 10 дни да се слага, но лекарката каза в случая 3 дни и после се започва пробиотика в носа. Аз на деца го слагам на 3г. и на 7г. Гадно не гадно ще търпят, защото иначе антибиотик ще пият. Иначе съм го слагала и на себе си, за да видя как е - не е гадно според мен.
Риноджермината е по-гадна на впръскване по мое мнение.
Този първият разтвор, който направих е все едно им капете с капкомер вода в носа.

So close Моксифлоксана спасяваше положението в носа. При нас е капан 14 дни, а не 7 или 10... Вече обаче за мен си е резистентен на тия бактерии. Даже не знам защо го има...

# 697
So close, нямам представа. Има ли нещо специфично при мононуклеоза? Гърло?

# 698
Има специфична кръвна картина. Гърлото може да е с бели налепи.
Освен температура друго има ли му?
Понякога тестовете не хващат от първия.

# 699
На моя приятелка детето беше с мононуклеоза. 10 дни с темперарура, много отпаднало, май гърло и кашлица.

# 700
Нищо друго няма, само Т. Утре ще правим нов тест за грип, че започна да вдига високи.

# 701
  • София
Гърлото гледано ли е да не е ангина?

# 702
Правихме 2теста ние отрицателни са,вчера достигна 41градуса за около 15минути,акъла ми изкара.Последно снощи имаше 37.4 нищо не му дадох,спадна си сама.За днес още не е вдигал но е по вял от миналите дни,не иска да се храни,просто утре кръвната картина да е наред.Погледнах и урината му след сън,стори ми се мътна,но най вероятно е от недостатъчни течности.

# 703
Юзлем при такава температура давай и оводнителни прахчета за всеки случай. Дано всичко е наред. Колко време стана с тези температури?

# 704
От вторник следобяд е с температура,която пада с лекарство и се качва след 6,8 часа.Днес за сега е без температура за целия ден,много трудно поема лекарства и не го зоря да ти кажа,просто гледам вода да пие,чайчета с мед.

Общи условия

Активация на акаунт