Боледуването на децата ни - тема 94

• 14 131
  • 960
  •   1
Отговори
# 945
Моя човек май насложи вирус, върху бактериалната инфекция. На 3тия ден от АБ започна да кашля, на следващия ден тръгна и сопол. Вчера ЛЛ каза, че чисти от антибиотика, ама според мен брат му му донесе нов вирус.
Брат му пък с някакво странно вдигане на Т. През 7-8 часа, понякога сваля сам, понякога не.
Дано до понеделник са читави, ама имам известни съмнения.

# 946
The doors не мога да ти кажа какво да правиш но слушай инстинкта си ..аз съм пасувала за лечението на личната и съм се водила по инстинкт и познавайки детето си ..и сиропи не съм давала и Аб два пъти не купих защото просто не беше за Аб ..

# 947
  • София
Моя човек май насложи вирус, върху бактериалната инфекция. На 3тия ден от АБ започна да кашля, на следващия ден тръгна и сопол. Вчера ЛЛ каза, че чисти от антибиотика, ама според мен брат му му донесе нов вирус.
Брат му пък с някакво странно вдигане на Т. През 7-8 часа, понякога сваля сам, понякога не.
Дано до понеделник са читави, ама имам известни съмнения.
Висока ли е температурата? При голямата беше така като беше с ангина. Сваляше си я сама и я вдигаше...

the doors Кофти работа родител да се двуоми за такива решения. Аз също съм изпадала в такива ситуации, но и трябва да имаме малко вярва в тия лекари дето сме си избрали. Аз не съм лекар и понякога съм се ядосвала като лекар ми каже "Прецени си". Ама аз ако можех дали щях при теб да идвам.

# 948
Не е много висока, до 38.5, повече не е вдигал.
Вчера ЛЛ му гледа гърлото, слуша гърди, уши - нищо няма.

# 949
  • София
А за мен това си е висока температура Grinning Ами щом са гледали изчакайте

# 950
А не, за мен висока е към то 39, да не кажа след 39. Grin До 37.5, въобще не го броя.
Ще го видим, ЛЛ изписа АБ, каза, ако тръгне като брат си с високи Т, несвалящи се, да го започвам.

# 951
  • София
Аз визирам 38.5, че ми е висока. Иначе не трябва ли да разбере с какво е детето преди да изпише АБ поне?

# 952
Брат му е с бактериална инфекция без огнище, неустановена. Урина, гърди, уши, гърло - чисти. ЦРП се вдигна на 67, от първоначално 25, той беше с 40 градуса, несваляеми и поради тази причина изписа АБ. След втория прием свали Т.
Ей, сега баща им ми писа, че втория е вдигнал 39.5. Явно и при него натам вървят нещата... Вчера всичко е гледано - нищо няма. За първи път ми се случва такова нещо, наистина. Обикновено при тях са били или уши, или урина.

# 953
  • shumen
Bubble,радвам се,че е по-добре детето.Дано сте се разминали с АБ.
Мартина,за мен над 38,5-39 е висока.С тая Т е или гнойна ангина или грип си мисля аз.
Ваня,как е малечка?
Аз ходих до доки.Прегледа ме и съм с Ларингит.Изписа инхалации с Пулмикорт и калциев глюконат.Показах и изследванията и заради ниското витамин Д изписа ПримаД3 през ден и контрола след два месеца.

# 954
Дани, добре е малката, сополива. Гърлото не е червено, но я боли.
Мартина, случвало ми се е с антибиотик да се разтече носа, защото от него си втечняват всички секрети.

# 955
Ваня, и ЛЛ това каза. Явно си е това.
Не е грип, на първия му правихме тест, на този не сме, но аз знам как се "държи" грип и не е това. Лл каза същото. Днес втория с 38.5 тичаше и играеше, голямата по време на грипа беше на легло и й давах вода със спринцовка.. това преди години, ама не исках да се сещам.

# 956
  • shumen
Ваня,да се оправя скоро малечка.
Мартина,грипа е ужасен.Добре,че не е грип при твоето дете.

# 957
Моето от вчера следобяд не е вдигало температура, тича като кон из жилището, но кашля доста зле. Онзиден звучеше ларингитно, днес направо се чува как изхрачва буквално. Голямото не съм го чувала така да кашля, малкото въобще. Давам сумамед и така, по принцип вярвам на педиатъра - миналия път на црп 82 не даде, сега на 12 изписва - иди разбери. Но това е лекар с дългогодишна практика, така че приемам, че съм инженер и не ми е работата да разсъждавам на тая тема.
Бързо оздравяване на всички болни! До св. Валентин да всички да са здрави, че да могат родителите да празнуват 😆

# 958
  • София
То едно празнуване ще е с децата🤣Ама да са здрави всички, да! И не само до тогава де

# 959
Моето от вчера следобяд не е вдигало температура, тича като кон из жилището, но кашля доста зле. Онзиден звучеше ларингитно, днес направо се чува как изхрачва буквално. Голямото не съм го чувала така да кашля, малкото въобще. Давам сумамед и така, по принцип вярвам на педиатъра - миналия път на црп 82 не даде, сега на 12 изписва - иди разбери. Но това е лекар с дългогодишна практика, така че приемам, че съм инженер и не ми е работата да разсъждавам на тая тема.
Бързо оздравяване на всички болни! До св. Валентин да всички да са здрави, че да могат родителите да празнуват 😆

Моето днес се оплака, че го дразнят и го болят ушите. Със запушен нос е...Grinning Ще се застрелям. Тамън оздравя и кашлицата спря и като го пратих на градина, ако знаех, че са 42 деца (сборна група) хич нямаше да го изпратя. Държът прозорците изцяло отворени и днес пак цъфна, този път уши.

Доорс и аз съм съм същата професия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт