Отговори
# 45
Аз не разбирам сигурно ще е някой който не е спал.;д

# 46
Ужас.Не съм съгласна с тази класация поне за няколко актьора и техните места😂🤦
Не знам кой я изготвя ама очила да си сложи че не вижда и не разбира от красота и сексапил  със сигурност😁

Бурак Йозчивит, Джан Яман и Бурак Дениз в люта битка за първенството SatisfiedSatisfiedSatisfied. То вярно, че красотата е в очите на гледащия, ама явно гледащите са били със стари очИли GrinGrin. Добре, че не обръщам внимание на подобни "класации", толкова са измислени и безсмислени.....

# 47
Ужас.Не съм съгласна с тази класация поне за няколко актьора и техните места😂🤦
Не знам кой я изготвя ама очила да си сложи че не вижда и не разбира от красота и сексапил  със сигурност😁

Бурак Йозчивит, Джан Яман и Бурак Дениз в люта битка за първенството SatisfiedSatisfiedSatisfied. То вярно, че красотата е в очите на гледащия, ама явно гледащите са били със стари очИли GrinGrin. Добре, че не обръщам внимание на подобни "класации", толкова са измислени и безсмислени.....
Минали те покрай топ красавци ама айде 😄Платена класация кой е по-извесетен, а не кой е найстина красив😁
Да ти кажа и аз съм като теб

# 48
Ама как виждате Гьокберк по красив от тия преди него ,че и за Керем???? СМЯХ!

# 49
Абе моля ти се 😂🤦,и не само това.Да сложат  Emin Günenç и Deniz Can  и още няколко други актьора на 30 и някое си място .Вярно че съм пристрастна ама и да не бях е абсурдно.😄И имам очи и оценявам красотата на даден мъж ,а не колко главни роли има в турски сериала 😂
Все тая то се вижда че нищо реално няма.😁

# 50
Абе моля ти се 😂🤦,и не само това.Да сложат  Emin Günenç и Deniz Can  и още няколко други актьора на 30 и някое си място .Вярно че съм пристрастна ама и да не бях е абсурдно.😄И имам очи и оценявам красотата на даден мъж ,а не колко главни роли има в турски сериала 😂
Озанката Долунай преди МЯ беше топа извинете хилих се 5 минути. Пуснах я да се посмеем. Да ме прощават всички фенове на МЯ ама Озан е 9000 пъти по красив от него.

# 51
Озанката Долунай преди МЯ беше топа извинете хилих се 5 минути. Пуснах я да се посмеем. Да ме прощават всички фенове на МЯ ама Озан е 9000 пъти по красив от него.
Какво да ти кажа очила им трябват.😁Нека си вярват де .Повечето хора се смеят  на тази класация сигурно 😂

# 52

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КЕРЕМ! Hands V Hands V Flowers Four Leaf Clover

Ето и някои от моите фаворити през годините сред портретните снимки на Керем.

Е, лека и спокойна нощ.

Gift Heart Gift Heart Gift Heart

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 23:53 от jupetrov7

# 53
Семейството е едно от най-важните неща в живота на Керем..

Да намериш Бюрсин със семейството е най-красивото напомняне, че преди всеки герой стои човекът.
Между простите усмивки и искрените прегръдки, там всичко има смисъл.
Основата, убежището, мястото, където той може да бъде просто себе си.
Семейството е това: любов, която не се нуждае от сцена или надпис.

Ако не можем да обясним какво виждаме в един човек или защо обичаме някого….
Обяснението е просто, защото този човек те е накарал да почувстваш нещо, което никой друг не може… ❤️

https://www.instagram.com/kerembursin_fansspain/reel/DUOgWMxDJuk/?hl=bg

Мелис Бюрсин отговори на някои въпроси днес в неделя в историите си в Instagram... сред които беше попитана дали поддържа комуникация с Керем и за последния слух за книгата на Аби Хименес "Наистина твоя", която ще стане филм и че правата са придобити от Balboa Production... Самата тя споделя, че откъде са взели това и че би било хубаво Керем да изиграе ролята, но не можеше да си представи героя след това, ако я видя брат го прави 🇪🇦🇹🇷

https://www.instagram.com/p/DT79RZdiEve/?hl=bg

Красиво от архива.

И така, прриятна вечер.

ПРЕКРАСНА НОВИНА!

"СЪРЦЕБИЕНЕ" по БТВ (не е потвърдено офциално!)

💖💖💖💖💖

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 01:25 от jupetrov7

# 54
Добро утро и аз тъкмо идвах с тази новина но Жу ме е изпреварила.

# 55
ХУБАВА СРЯДА С КЕРЕМ! Flowers Four Leaf Clover

Сутрешното зареждане е задългштелно за Керем! Hands Muscle

https://www.instagram.com/p/DUTj5SBDLGJ/?hl=bg&img_index=1

Няколко снимки зад кадър с главните герои на първия успешен сериал на Керем
в Турция "В очакване на слънцето".

https://www.instagram.com/p/DUJOVObibzE/?hl=bg&img_index=1

ЗейКер преди и сега.

От новата реклава на TURKCELL с Керем.

А за новината около "Сърцебиене" в България ще очаакваме още новини... Hands Pray

Така или итначе, около Керем винаги е горещо!

💥💥💥

# 56
Привет, привет!
С повишаването на температурите лека-полека се измъквам от летаргията YumGrin. И за възстановяване на мускулния тонус много помагат разходките..... тук-там... Nerd. Та докато се разхождам се сетих за нещо, което бях прочела преди време...
"Фенът не преследва, не се подиграва, не поставя под съмнение всяка стъпка и не превръща личния живот на артиста в публичен разпит. Това е контрол, обсесия и недобросъвестност. Фенът се вълнува, уважава и следва. Остало е преследване."
Не обичам думата "фен", ние си имаме по-хубава - "харесвам".

Харесвам! Simple Smile

# 57
А аз наоследък си припомних някои любими сцени от АОС с Атеш и Лейла
и италианците на разходка в стария Истанбул.
Прекрасни сцени без разточчителен диалог, само с изгледи
от старите места. И пъттуването с яхта пре Босфора...

... и първите по.емоцонални сцени междуАтеш и Лейла...

Ще видим и какво ще ни донесе февнруари в емоционалната част от живота на Кере...

И езна закачка от Милано - модното дефиле.. - Приказливия, Слушателя и Онзи, който дава идеи.

С ИИ феновете изпратиха Керем чак в Лондон....

❤️❤️❤️

# 58
Добро утро!
Дано по-скоро видим ето такива красоти!...

И още нещичко, което много ми хареса...
Скрит текст:
"Стига толкова!!! Първо, помнете: Керем е човешко същество, не е персонаж, създаден да задоволява болнави очаквания. Той има добри дни, лоши дни, личен живот и граници, а вие го нападате всеки ден, сякаш той ви дължи постоянни обяснения за това кого обича или с кого избира да бъде. Това не е любов, това е преследване.
След това е приятелката. Селин или която и да е жена, която е свързана с него. Направете минимално упражнение за емпатия: представете си жена, обсебена от вашия съпруг или гадже, която ви нарича п......ка, ескорт, боклук всеки ден, само защото е решила, че не трябва да сте с него. Това е лудост. Това е жестоко. Това е нечовешко.
Зад ПРИЯТЕЛКАТА на актьора стои човешко същество, независимо дали ви харесва или не. Никой не се нуждае от потвърждението на който и да е фен, за да съществува.
„Ах, но турците казват, че тя е такава или онакава.“ Няма значение. „Казват“ идва от глагола "клюкарствам" (това не знам за кой език се отнася, но приемам, че авторът е наясно Simple Smile). Никой не знае каква е истината. Повтаряната клюка не става истина.
И не бъдете цинични: след като някой се, разболее, нарани или стане нещо по-лошо, се появявате с текстчета за почит и престорени сълзи. Това е чисто лицемерие.
Спрете да нападате хората! Това не е фенство! Това е жестокост!"

Ако ме попитат защо този текст ми е харесал (а дори и да не ме питат, пак ще си кажа...) - ами, защото авторът доста е помислил преди да публикува нещо в социална мрежа. И явно поначало мисли...

По-малко мокър и хлъзгав ден! С повече усмивки и добро настроение!
Nature High BrightnessFlowers Four Leaf CloverSimple Smile

Edit:

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 19:27 от kyty

# 59
ХУБАВ ЧЕТВЪРТЪК С КЕРЕМ! Flowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/p/DUWWD8djX8P/?hl=bg

10 години приятелство със сладкия Хектор! ❤️

https://www.instagram.com/p/DUV3cUqiMdZ/?hl=bg

💖💖💖

Общи условия

Активация на акаунт