Препоръки за хирург за уголемяване на много малък естествен бюст

• 207
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета 🌸

Интересувам се от уголемяване на изключително малък, естествен бюст и за мен е много важно резултатът да бъде естествен, балансиран и съобразен с тялото. Затова търся реални мнения и личен опит.

Първоначално се насочих към „големите светила“ като д-р Живко Кънев и д-р Ильо Стоянов, но до тях на практика няма добиране – графици, дълго чакане и трудно записване.

При останалите лекари ситуацията при мен е следната:

– Д-р Николай Георгиев – преди години много го харесвах и ми беше фаворит, дори на интервю ми беше направил изключително добро впечатление, но напоследък след четене на мнения и форуми започнах да се колебая и мнението ми се промени.

– От по-младите най-много се колебая за д-р Калоян Денков – харесвам работата му, знам че е племенник на д-р Ильо Стоянов и това ми дава известно спокойствие.

– За д-р Мартин Генов чувам много добри отзиви, но честно казано неговите снимки „преди/след“ не ме грабват визуално.

За мен е важно:

– естествен резултат

– сигурност

– реални впечатления от хора, минали през това

Ще съм много благодарна, ако някой има личен опит или наблюдения и сподели честно. 🙏

Благодаря предварително 🤍

# 1
# 2
Следя и тази тема, но в моята моля за  конкретни мнения за хирурзи на дами оперирали се през последните години. Другите теми във форума са прекалено разводнени, а аз съм още на етап избиране на специалист и консултация. Simple SmileRelaxed

# 3
  • София
Прочетох последните 3-4 теми и си избрах двама лекари при които да отида на консултация.

Общи условия

Активация на акаунт