Какво повече НЯМА да купя - 29

• 1 261
  • 25
  •   5
Отговори
# 15
Tesori d’ Oriente са марката сапуни, които използвам от няколко години. Допада ми както аромата им, така и усещането, което оставят по кожата.

Ползвам ги, но взеха да ми омръзват. Но като цяло да, в сравнение с другите са хубави.

# 16
Цикатридина спрей. Провокира ми само от едно напръскване такава брутална алргична реакция, че вместо заздравяване на раната, се получи още по-силно отворена и дълбока рана. Впоследствие тъканта наоколо почти некротизира ... с две думи, реакцията беше екстремна. Предполагам, че има много доволни от този продукт. Предупреждавам само, че при отделни индивиди е възможна алергия, и то сериозна (аз по принцип съм абсолютно неалергична към нищо).

# 17
Благодаря за новата тема ❤️
Нито сапуните на Лукс са хубави, а Палмолив нямат нищо общо с някогашното си качество.
Харесват ми сапуните на Дав по аромат, но по нищо друго.
Въобще аз съм в търсене на хубави сапуни постоянно. Ако някой препоръчва някоя марка, ще пробвам.
Опитай "Моята Природа" има маслина и невен.

# 18
аз не харесвам сапуните ТЕО

# 19
Тео, Чисто, Здраве...нищо не става от тях. Моята Природа ще ги опитам. Мисля, че веднъж бях взела със смрадлика, ако не се бъркам и то точно в такъв сезон, когато времето беше студено и ръцете се напукват лесно - но не си спомням особен ефект да е имало.

# 20
Къде продават сапуни "Лукс"?

# 21
Аз също бих подкрепила за сапуните Тезори. Лукс купувах няколко пъти за ръце, произведени са в арабски държави, нищо общо със стария лукс. Между другото, преди доста години помъкнах 2 кг лукс от Германия с надеждата, че е като едновремешния. Друг път!

# 22
  • Бургас
Сапуните ,,Тезори,, твърди ли са или течни?
Знам само за техни омекотители, душ гелове, за сапуни не бях чувала.

# 23
Скрит текст:
Сапуните ,,Тезори,, твърди ли са или течни?
Знам само за техни омекотители, душ гелове, за сапуни не бях чувала.
Имат и твърди сапуни.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 22:16 от Black Scorpio

# 24
  • Бургас
Благодаря ти, Black Scorpio ! За пръв път виждам!
Явно не съм обръщала внимание!

# 25
Да не само спам, повече няма да купя сирене от "Млекаря 75". От няколко години пазарувам от този магазин, но последния път ми продадоха сирене, което миришеше на старо и развалено. За капак следващия път сиренето, което взех все едно беше с пясък направено. Солено, меко и хрускащо. Директно го изхвърлих. А имаха хубави продукти. Жалко,  загубиха ме като клиент.

Общи условия

Активация на акаунт