Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 28

• 10 434
  • 225
  •   4
Отговори
# 210
И аз съм в търсене на  код за Букинг.

# 211
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте,някой да има код за намаление в GrandOptic?

# 212
Подарявам купоните на Лидл.
Скрит текст:

# 213
Ако Ви трябва нещо, пишете на лични Simple Smile
Скрит текст:

# 214
  • София
Моля, ако някой има излишен код за Букинг да ми изпрати на лично съобщение. Благодаря предварително!

# 215
Здравейте, предлагам за Лидл, ако някой иска нещо, моля на лично.
Скрит текст:

# 216
Търся код за Букинг.
Благодаря предварително!

# 217
Търся код за Booking.com. Ще съм благодарна ако някой ми изпрати на лични съобщения.

# 218
Здравейте,
имам код за inaessentials  -  ALEXANDRINA10
и за The Green Bear - ALE10
Ако е от полза на някого.

# 219
Търся МВ на Виваком.

# 220
  • гр. Кюстендил
Здравейте,

дали знаете за активен код за FD, доста потърсих, но не откривам - за мъжки ненамалени обувки, но моят Genius ваучер не важи за този модел.... Виждам, че има активна кампания с карти ISIC, но там кода си е персонален и вече ако някой е сигурен, че няма да го ползва, бих се възползвала : )  Благодаря!

# 221
  • Бургас
Търся код за Букинг.
Благодаря предварително!

Имате лично съобщение.

# 222
Здравейте,

дали знаете за активен код за FD, доста потърсих, но не откривам - за мъжки ненамалени обувки, но моят Genius ваучер не важи за този модел.... Виждам, че има активна кампания с карти ISIC, но там кода си е персонален и вече ако някой е сигурен, че няма да го ползва, бих се възползвала : )  Благодаря!
Пробвай awards10

# 223
Здравейте,

Каква е кампанията с ISIC?

# 224
  • гр. Кюстендил
Здравейте,

Пробвай awards10

Стана, благодаря! Успешен и ползотворен ден желая!

Общи условия

Активация на акаунт