⚓ На пазар във Варна - тема 82 ⚓

• 32 861
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Някъде четох, че е преместен на горен етаж.

Хексе, мога да дам координати на една дама, преправяла е официална рокля за мен и много добре се получи.

# 61
Някой може ли да даде отзив за добър логопед, работещ с възрастни. Търся за мнение на състояние и (евентуално) насочване към специалист.

# 62
  • Варна
Трябва ми картичка за рожден ден и искам да е с кауза - на някое социално предприятие примерно. Да е някъде на центъра - някой да се сеща къде да потърся?

# 63
  • Под Слънцето
Виж в Пи буукс Фр Шопен до шадраваните завоя срещу съда от дясно. Надявам се да те упътя

# 64
  • Варна
Здравейте! Може ли да ми препоръчате архитект/проектант/за изготвяне на цялостен архитектурен проект за еднофамилна къща във вилна зона, от който сте доволни и който работи на нормални цени.

# 65
  • ВАРНА
Аз съм доволна от архитект Ваня Караджова.Офисът и е зад Общината.

# 66
  • Варна
Може ли да ми препоръчате фирма за пране на килими, която да ги вземе
 от адрес? Без Полифреш, смениха политиката и не ми харесват услугите им вече.

# 67
Здравейте, скоро някой да е мяркал японски сладки Мочи по големите вериги? В Берьозка знам, че има, но нямам удобна като локация.

# 68
В Лидл имаше във фризерите - не е ли тип сладолед това ? Как точно се консумира ?

Препоръчайте ми място където мога да разгледам мебелни плоскости - да има разнообразие.
Искам да "изчистя" идеята си преди да говоря с мебелист.

# 69
  • In transit
В Лидл имаше във фризерите - не е ли тип сладолед това ? Как точно се консумира ?

Препоръчайте ми място където мога да разгледам мебелни плоскости - да има разнообразие.
Искам да "изчистя" идеята си преди да говоря с мебелист.

От кръговото под Практикер тръгваш надолу по ул. Уста Кольо Фичето. След завоя първо е GS Stroy, след това още два-три магазина за плоскости и плочки, докато стигнеш двора, където е фирма Роси. Включително в двора на Роси има голям склад с дървени плоскости и дървен материал ЙАФ България.

# 70

Най го оприличавам на мек локум с пълнеж. Не е замразено.

# 71
Здравейте, скоро някой да е мяркал японски сладки Мочи по големите вериги? В Берьозка знам, че има, но нямам удобна като локация.

В новия Булмаг на Чаталджа имаше доста видове.

# 72
  • Под Слънцето
Как па ви харесва тва мочи, не знам, блудкаво такова. Опитала съм ги всичките.
Егати хита беше лятото.

# 73
Влизам да информирам за фалафелите за които коментирахме в предната тема. Днес на старото място видяхме балони за откриване и приятелката ми отиде да купи. Усетила се , че не е същото като преди, но бяхме умряли от глад и поръчала. Тръгвайки си завила по ген. Колев и какво да види -  VEGGI FRESH са се изместили от тази страна.

до втората употреба, преди имаше май месарски магазин. Срещу пицарията.

Скрит текст:
За тези които е взела от Ал Араб да кажа, че бяха изключително солени, въобще "представянето им" беше зле - в комбинация със не-овкусена зелена салата и бланширани картофи. Може за дюнер предложенията си да са ок.

А някой знае ли какво се "готви" тук ?

# 74
По Ген. Колев някъде около пицария Доминос ли се намират фалафелите?
Този обект, от към пощата, май се опитва да копира Travel Free Shop на Морска гара.

Общи условия

Активация на акаунт