Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 11 110
  • 250
  •   10
Отговори
# 225
Един сладък поздрав за рожденика ❤️

# 226
Аз не мисля, че в момента има друг продуцент, който би предложил повече и на двамата от Онур.

Обаче това на Онур Акай са го разпространили всички клюкари в Х. Ами ниско е социалното взаимодействие, но нужно ли е отново това да е начинът.

Неслишах да не е пила нещо, а може и да са я накарали 🤣🤣🤣

Не, някои ще кажат че не работи само тя там и има още куп хора които работят там и сигурно те са го качили

# 227
Аз не мисля, че в момента има друг продуцент, който би предложил повече и на двамата от Онур.

Обаче това на Онур Акай са го разпространили всички клюкари в Х. Ами ниско е социалното взаимодействие, но нужно ли е отново това да е начинът.

Неслишах да не е пила нещо, а може и да са я накарали 🤣🤣🤣

Явно ги досрамя пак да извадят на дневен ред разликата във възрастта и ботокса и минаха на темата, че не искат да се целуват. 😄

# 228
  • София
Не е, че не искат да се целуват, Афра, не иска да се целува.

Зад кадър на снощната серия - Дирен и Кенан се заливат от смях преди да започнат да снимат как единия души другия

https://x.com/i/status/2016462811992347090

Снимката за РД на Мерт от ОГМ е изрязана оттук

С една приятелка преди малко коментирахме, че на фона на нежеланието на Афра е време да пуснат трейлъра на ББСО. Та да може пак да има този как не го е срам 🤣

# 229
E  , сега подготвят почвата за страстната любовна картина  
После като се нацелуват , всички ще ахнат какви професионалисти са Kissing Heart
 ОГМ  бейби JoyJoy

# 230
Снимката от поздрава наистина е супер, така че я повтарям 🧿. За другото - от мен само усмивки и целувки от тези, които Афи и Мерт раздават.

# 231
E  , сега подготвят почвата за страстната любовна картина  
После като се нацелуват , всички ще ахнат какви професионалисти са Kissing Heart
 ОГМ  бейби JoyJoy

Краси 😂😂😂

Мистери, да го пускат тоз любовчия Актан, че хейтът към Мерт да започне.🤣🤣🤣

# 232
  • София
Няма да стигнат дотам, не че ми пречи, просто така мисля. Най-много като това с Енгин да е.

# 233
Утре май ще имаме инфо за “Нищо няма да ни се случи”. Дали ще пуснат официален трейлър
Пускам линк и за бг превод на серията от вчера
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/01/abi-3.html

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 15:27 от Албенаа

# 234
  • София

С една приятелка преди малко коментирахме, че на фона на нежеланието на Афра е време да пуснат трейлъра на ББСО. Та да може пак да има този как не го е срам 🤣

JoyJoyJoy

# 235
Честит да е Мерт!!
Много хубави пожелания прочетох
А аз ще му пожелая по-малко клюки по негов адрес,по-малко фейк и фенове,които го приемат такъв,какъвто е
Да има голямото сърце на Ферит Корхан, да обича и да получава любов от всички

# 236
E  , сега подготвят почвата за страстната любовна картина  
 ОГМ  бейби JoyJoy

Краси 😂😂😂

Мистери, да го пускат тоз любовчия Актан, че хейтът към Мерт да започне.🤣🤣🤣

Афра :Oyle bir sey yok - loading JoyJoy

Мерт : чапкън- мискинин - loading  JoyJoy

Ооо най-после ББО

# 237
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Честит да е нашият прекрасен Мерт .

Пожелавам му много най-вече здраве, много лични и творчески успехи! Искрена и нежна любов, която да озарява дните му! Безброй поводи за щастие и усмивки! Да продължава да бъде все така мил, чаровен, харизматичен и скромен! Нека упорито да продължава да слуша собствения си глас и сърцето си! . За пореден път се убеждавам, че Мерт е много добросърдечен. Страшно харесвам хора, които въпреки славата си остават реалисти!

Албенче Kissing Heart благодаря за интервюто!

Сноще не съм гледала АБИ. Видях само фрага.
Само мен ли изобщо не ме дразни целувката по бузата

JoyJoyJoy

Мистъри прочели са ти мислите

# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт