Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 12 323
  • 278
  •   14
Отговори
# 255
  • Яко в Матрицата...
Бирса дали днес няма да се направи на току що получила новината и да каже коя ще играе Хазан?😁
😂

# 256
Добър ден 😄

Чета, чета и се чудя кой се връзва на тия глупости… Афра не искала да се целува с батьо 🤣 Айде да кажем, че е истина, тя сега ли се е сетила, че не иска? Или когато е подписвала договора си? Наистина много кофти стратегия за набиране на коментари, но вече сме свикнали… За съжаление… Лошото е, че пак Афра обира линча 🤦

Да видим днес как ще е с Мерт, ако пуснат фраг 😃

Рени тази стратегия на линч върви от 3 -4 г вече , още от Принтерово време И не е случайна ОГМ и ПР на Афра им харесва , че постигат тези резултати с хейта Плащат на многомилионни профили с  цел -скандала продава
С Мерт направиха същото лятото , като  и увеличиха дозата Grinning Виждаме сега,  след 6 месеца , фенките на Афра как в омразата си към Мерт са готови първи да нацелуват Кенан И  още преди Афра JoyJoy

# 257
  • Яко в Матрицата...
Краси, 🤣 Батьо е икона, желан мъж. Афра като се дърпа, други с радост ще я заместят😆

Значи щом ги кефи, да продължават така 🥳

# 258
Добър ден 😄

Чета, чета и се чудя кой се връзва на тия глупости… Афра не искала да се целува с батьо 🤣 Айде да кажем, че е истина, тя сега ли се е сетила, че не иска? Или когато е подписвала договора си? Наистина много кофти стратегия за набиране на коментари, но вече сме свикнали… За съжаление… Лошото е, че пак Афра обира линча 🤦

Да видим днес как ще е с Мерт, ако пуснат фраг 😃

Рени тази стратегия на линч върви от 3 -4 г вече , още от Принтерово време И не е случайна ОГМ и ПР на Афра им харесва , че постигат тези резултати с хейта Плащат на многомилионни профили с  цел -скандала продава
С Мерт направиха същото лятото , като  и увеличиха дозата Grinning Виждаме сега,  след 6 месеца , фенките на Афра как в омразата си към Мерт са готови първи да нацелуват Кенан И  още преди Афра JoyJoy

🤣🤣🤣🤣🤣

# 259
  • София
Тази седмица Афра ще е виновна, другата на Кенан ще измисли нещо. Тук сме свикнали.

Изгледах повече от половината трета серия, интересна е. Адвокатът ми е странен образ. Този Сефа продължава да ми изглежда, все едно е довлечен от някой бар и не знае къде се намира. Изобщо не разбирам защо голямата дъщеря си го е избрала за мъж като не иска той да я докосва и на мен не ми се стори да е точно от притеснение за Мелек.
Уж ревността на Чаала аз я усетих, все едно има някакъв интерес към даден мъж и от самото начало трябва да му знае ситуацията и има ли смисъл от този интерес.

Като я догледам ще пиша повече.

# 260
Фраг не ни пуснаха,но очакваме скоро
https://www.instagram.com/p/DUGjQ6yCHbS/?igsh=ZjdzaXZuY2poaDRh

# 261
Харесва ми колко са усмихнати. Мерт изглежда супер. Успех на проекта и дано скоро наистина ни покажат нещо.🧿

# 262
Не са толкова зле заедно, но само на мен ли ми изглежда че с Афра беше по-усмихнат, малко с Мирай все едно насила се усмихва

# 263
Днес ми излиза Гамзе Ерчел в Х,че е рекламирала сериала на Мерт и Данер.
https://x.com/salomaworld/status/2016882705472856175?s=46
Ако търсите нещо ново за гледане, в Disney щели да идват много хубави оригинални продукции.Например едно от нещата, които очаквам с голямо любопитство, е „Bize Bi Şey Olmaz“ („Нищо няма да ни случи“).
Днес ми попадна и това ,аз не знаех ,че е гледала Рибарчето😃

# 264
Сладури Heart Eyes  

# 265
Харесва ми как стоят заедно Мерт и Мирай и се надявам да е станал един хубав проект. 🤗

# 266
Харесва ми как стоят заедно Мерт и Мирай и се надявам да е станал един хубав проект. 🤗

От както разбрах , че Мирай Д ще снима с Мерт я наблюдавам Харесва ми , че е тиха и спокойна в СМ
А и след снимките на сериала посети Бали и Амстердам Grinning

# 267
Не изглеждат зле Мерт и Мирай един до друг. Добре е, ядва се Simple Smile По мога да ги възприема и да ги гледам. Не ми се гади като при Афра и Кенан Joy
Мирай малко има странно лице. Не мога да определя. Нещо несъизмерно ми е. Но така усмихната е симпатична.
Афра си е Афра обаче Simple Smile Думата красота за нея е създадена Heart

# 268

От както разбрах , че Мирай Д ще снима с Мерт я наблюдавам Харесва ми , че е тиха и спокойна в СМ
А и след снимките на сериала посети Бали и Амстердам Grinning

Дано Мирай има здрави нерви, че покрай Мерт ще отнесе здрав хейт, особено, ако се окаже, че партньорството им е успешно. 😃

# 269
  • София
🤩🤩🤩

Общи условия

Активация на акаунт