Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 4 671
  • 106
  •   4
Отговори
# 60
Здравейте, момичета! 😊

Ново от Протежето. 😎

# 61
  • София
Връщам се пак на детето на Махинур. В къщата има двама служители, което са млади, шофьорът и онази девойка, дето подозира Сефа.
Едва ли значи нещо, но описанието на героите в акаунта на АБИ е подредено така

Може и случайно да са ги показали в един пост. На мен ми се струва съмнително големият Тахир да остави внучето да работи като прислуга.

Синан е изпратен някъде си след като се разбира за каката, лесно могат да го излъжат, че майка му е била бременна.
И друго се замислих, какво ли ще стане, когато той срещне Махинур. Явно е бил много влюбен в нея. А тя като види него?

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 12:33 от MysteryG

# 62
Здравейте, момичета!
Пожелавам хубав ден!
Нямам търпение да видя новата визия на Мерт Simple Smile

# 63
В ютуб официалния канал на рибарчето са почнали да стриймват на живо всички епизоди

# 64
  • София
Иви са купили АБИ, но мисля, че не е ново. Те май си го излъчват от първа серия. Следва Шахид 🙂

Ново клипче с контейнерите

https://x.com/i/status/2014352364480680143

# 65
Снимки за Пера и Нищо няма да ни се случи

# 66
  • София
Изобщо не разбирам какво се моткат от Дисни, сериалът на Мерт трябваше вече да е излязъл според мен. Сега едновременно с телевизионния ли ще го пускат?

Случайно видях в канала в YouTube на АБИ, че са добавили бг субтитри на първа серия. Няма как да редактирам вече първия пост. Преводът е автоматичен, но е от въведен турски текст и става за гледане. За жалост при мен работи само на десктоп версията.

Един пост в Х по повод “купените“ рейтинги (за Онур става въпрос)

# 67
Здравейте ,момичета Hug  Hug  Hug
Изчетох ви с кеф обаче понеже още не съм гледала втори епизод на "АБИ" не мога да коментирам нищо.Само видеа от епизода в Х съм поглеждала и всичко много ми харесва,а най-ми харесва рейтинга. Simple Smile И от всичко което гледах Афра във всяка една сцена е прекрасна ,другите също ми харесват Simple Smile

Дали ще видим и Чаала като булка Thinking

# 68
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аз изгледах 2 епизод. Според реакциите на Махинур към Мелек и аз си помислих, че може да й е дъщеря. Но според мен, няма да е тя. Да разкрият такава линия още на 2-ри епизод не ми се вярва. На финала на епизода реших, че Махинур ще види Синан, но не би. Интересно ми е как ще реагира! На този изрод Бехрам и боят му е малко! Изкефи ме как Доан го стисна за гърлото. Чаала започна да се съмнява в лоялността му и това ми хареса. Само не мога да разбера за толкова години, откакто уж им помага как така още не са се срещали с Махинур. Аз мисля, че тя ще го познае и по реакцията й Чаала ще разбере че не е този за който се представя. Още предния път споменах, че за мен Сега е наръгал Тахир. И той си го каза, че досега е трябвало да умре. Опита се да довърши започнатото, ако не беше го спряла сестра му. Но тук омразата към бъдещия тъст идва от нещо друго. Защо и как се е съгласил да се ожени за Гюлшах така и не се разбра, или поне аз не съм. Ясно е защо тя иска да се ожени, но пък според мен изобщо не го обича този нехранимайко. Очаквам в следващите епизоди да ни изяснат тази линия, любопитно ми е. И естествено дъртия изобщо не е за подценяване. Знае че не може да остави семейството на този лентяй. Дали пък Синан не го е наръгал Thinking. Все още много въпросителни, което е логично.

# 69
Стори от Афра

# 70
Някой дали разбра за какво говорят тук?🤔🤔 Ясно е, че майката е починала, но какво е станало с Махинур? Защо да я довеждат, защо не й дават да я вземе 🤷‍♀️🤷‍♀️...Къде е била тя...Това не го разбрах, моля за жокер?

# 71
Пожелавам лека вечер на всички!

# 72
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Новата ми любима снимка Heart Eyes

# 73
Здравейте,
Честит петък Simple Smile

# 74
  • София
Някой дали разбра за какво говорят тук?🤔🤔 Ясно е, че майката е починала, но какво е станало с Махинур? Защо да я довеждат, защо не й дават да я вземе 🤷‍♀️🤷‍♀️...Къде е била тя...Това не го разбрах, моля за жокер?

Диче, аз мисля, че сестрата е на лечение там. Може към болницата да има психиатрично отделение.

Колкото повече попадам на мнения за ББСО в Х, толкова повече започвам да си мисля, че изборът на Мерт беше грешен. В момента единственото, което се коментира за този сериал е кекс. Няма значение каква ще е историята, тези, които им правят социалния рейтинг пишат само и единствено за това. "Сериалът изисква родителски контрол" се тълкова като 18+ Scream ScreamScream

Общи условия

Активация на акаунт