Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 6 394
  • 128
  •   8
Отговори
# 120
Браво на Афра, много се радвам за нея. След толкова години и въпреки всичко през което е преминала, успя да намери път към баща си и отново да се открият и да са в добри отношения.
Пускам и новина около Мерт

# 121
  • София
Много се радвам за Афра. Въпреки всички трудности, които са имали с Лютфие е успяла да намери път към баща си. Изглежда много щастлива 🧿🧄

Изровиха част от старо интервю

# 122
Здравейте,момичета
Аз малко трудно навлизам в нови проекти,доста "плява"  изгледах и доста от това,което харесвах го прекратиха не на време
И сега за A.B.I. изчаквам,въпреки,че много ми се гледа Афра
Това,което виждам от фраговете допълнително ме спира-непрекъснато оръжия,тукати,разправии.....
Принцип ми е да избягвам такива сцени и такива сценарии
Затова не мога да взема отношение,но Ви чета и съм благодарна за всичко,което публикувате

# 123
Здравейте,мили дами,
Пожелавам спокойна неделя!

# 124
  • София

Сема в стаята снощи е потвърдила думите на Бирсен, че все още не е избран целият каст на сериала на Мерт. За АБИ е казала, че още нямат конкретен ден на почивка. То и ние видяхме, че във вторник снимаха трети епизод. Пак е казала, че Афра и Мерт ще имат общ дигитален проект за ОГМ, защото Онур не е тъп. Ако разбера друго интересно ще пиша пак Simple Smile

# 125
  • Дубай
Тя Бирсен да спре да си вре носа так където не и е работа.

Честно казано, това със събирането на Афра и Мерт на този етап едва ли би станало – когато сериалите почиват, е възможно, но не и сега... И пак, това зависи от Афра и Мерт – в какво настроение са.
Чакам с голямо нетърпение сериала на Мерт. Много ми е интересно, какъв ще е персонажа му.

# 126
  • София
Още малко от стаята на Сема:
Мерт е отслабнал много и е пуснал вече доста дълга коса, вижда се и по снимките. Дължи се на спорт, почти всеки ден явно играе тенис.
Афра й била съвсем различна в АБИ, но Дирен бил като Кязъм (лично мнение на Сема)
Не знаела нищо за фотосесия на Афра за Вог (Афра ги последва в инстаграм скоро).
Има някакви слухове за Сапанджа, получила е много нгл по този въпрос, но не става ясно точно за какво са. Свързани са с Афра и Мерт, според мен са измишльотини.
Ходенето на Мерт в Асос през лятото не било случайно, нямало нищо случайно по принцип.

Мисли скоро пак да отвори стая, снощната е била 3 часа и е била забавна, жалко, че не знам турски Sad

# 127
  • Дубай
Сема е споделила много интересни неща - доста от тях се припокриват с моето мнение  и особено това за Дирен.

# 128
  • Яко в Матрицата...

Heart

Общи условия

Активация на акаунт