Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 4 705
  • 106
  •   7
Отговори
# 90
Рени, съгласна съм. За мен също е важен сценария, историята, която ще напишат. Важно ми е и как ще я пресаздат, какво и как ще покажат на зрителя. Но явно не всички мислим така Simple Smile
Днес нашите Афрам пак заедно. Новините им излизат едновременно. Винаги двама винаги Grinning
Не е това въпросът, Наде. Дали ще има, или няма по-така сцени не е важно, важното е сценарият да ги изисква, да не са включени самоцелно. А това зрителите много добре го преценяват. Така че аз съм спокойна. Който иска да намери кусури, ще ги намери при всички положения Wink

# 91
  • София
Снимка на Афра от януари 2024, качена е днес

Питали са Бирсен кога ще има новини за Юсуф, отговорила е, че се работи по избора на актьори. Снощи в две стаи се коментира, че четенето ще е в началото на февруари, ако няма промяна разбира се.

# 92
# 93
Снимка на Афра от януари 2024, качена е днес

Питали са Бирсен кога ще има новини за Юсуф, отговорила е, че се работи по избора на актьори. Снощи в две стаи се коментира, че четенето ще е в началото на февруари, ако няма промяна разбира се.

Не остана, само още около седмица. 🥳

# 94
Стори от Мерт

# 95
Най-красив, най-прекрасен и най-талантлив!
Рамо ис дъ бест! 🤍🤍🤍 🧿 🧿 🧿

# 96
Рамо е жесток тук 😎🔥🧿

Публикацията с автоматичен превод 😁

# 97
Тази ми е фаворит

# 98
Моята е тази 😎🔥🧿

# 99
Не,не,не страхотен е този Мерт. Чувствам мега якото ,че ползвам този шампоан от пет години и той го рекламира ,че и същия от снимката ползвам 😄

# 100
Мерт изглежда абсолютно страхотно! 😎🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🧿🧿🧿🧿🧿

# 101
  • София
Моята е тази 😎🔥🧿

Тази е 🤩🤩🤩💣💣💣

Много добра фотосесия за Based този път!

# 102
В Х вече изпоприпадаха. 🤣🤣🤣

😎

# 103
Не съм фен на зализаната коса и прекалено широките дрехи.
Обаче не мога да си кривя душата,Мерт е страхотен. Пу пу пу, да не са му уроки. Сладур

# 104
  • Яко в Матрицата...
Какъв грип, какви 5 евро Joy

В този бизнес почти всяко решение е свързано с рискове, които не могат да се предвидят. Движа се напред, осъзнавайки несигурностите. Не преживявам големи разочарования или изненади.

Общи условия

Активация на акаунт