Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 16 658
  • 374
  •   8
Отговори
# 330
  • София
Песента от сторито на Афра е тази

https://x.com/t0thewonder/status/2017540665513541633

# 331
Разбрах. Благодаря, Mystery.😁🧿🤍

# 332
Лидия е качила друго палто, на лондонска дизайнерка

Аз не разбирам, затова добавям и него, може и да излезе съвсем различно накрая Simple Smile

Ама какви са тези песни от Афра, в Х пак е мармалад 🤣

Какво казват за песента този път?

# 333
  • София
Анабел, от старо стори на Мерт е, качих клип. Групата няма и смисъл да се коментира.

Ами то е Weird fishes беше случайна през октомври.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:44 от MysteryG

# 334
🌹🧿✨

Още едно стори от Афи. Споделила е reel, качен от гримьора.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 17:02 от Iv32

# 335
  • София
Мерт щял да има дубльор в ББСО

https://x.com/ElenaCannn/status/2017615595638833316

Явно има някаква екшън сцена.

# 336
# 337
Добър вечер Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Heart
Афра изглежда много добре и чудесно се е забавлявала на концерта на Таркан  Hands Clap  Simple Smile
Харесват ми  Мерт и Мирай как стоят заедно ама айде вече тоя трейлър на "Нищо няма да ни се случи" да ни го пуснат да го видим де Simple Smile
Трейлъра за 4-ти епизод на "АБИ" мноооого динамичен ,харесва ми Simple Smile
Рени  мерси за превод  Kissing Heart

# 338
Има и статия от журналистката  Aslı Sertdemir за вестник  YeniBirlik.

Младият мъж“ идва. Един от най-обсъжданите проекти на новия сезон. Продуциран от OGM Pictures.

Мерт Рамазан Демир играе главната роля. Той ще превъплъти героя „Юсуф“ в сериала. Юсуф е мъж, който спестява пари, като работи като таксиметров шофьор през нощта и се опитва да изгради спокоен живот с жената, която обича. Но всичко се променя след загуба, която преживява. От този момент нататък историята се развива през отмъщение и разплата.
Главната женска героиня е „Дила“. Носят се слухове, че Мина Демирташ е избрана за тази роля. Дила ще бъде в ключов момент от историята на Юсуф.
Салих Бадемджи е една от ключовите фигури в актьорския състав. Все още не знаем дали ще бъде срещу Юсуф или редом с него в сериала, но ролята му изглежда вероятно ще бъде ключова в историята.

Сценарият на сериала е написан от Айбике Ертюрк и нейния екип. Режисьор е Зейнеп Гюнай.

Носи се слух, че някои сцени от „Младият мъж“ ще бъдат заснети в Рим. Така че продукцията вече изглежда амбициозна. Каналът за излъчване и точните дати все още не са обявени.

„Младият мъж“ изглежда ще бъде динамична, изключително драматична история. Ще трябва да изчакаме и да видим къде ще се окаже Юсуф след повратния момент, който преживява.

Може да почнат снимките без да обявят състава Grinning

# 339
Има и статия от журналистката  Aslı Sertdemir за вестник  YeniBirlik.

Младият мъж“ идва. Един от най-обсъжданите проекти на новия сезон. Продуциран от OGM Pictures.

Мерт Рамазан Демир играе главната роля. Той ще превъплъти героя „Юсуф“ в сериала. Юсуф е мъж, който спестява пари, като работи като таксиметров шофьор през нощта и се опитва да изгради спокоен живот с жената, която обича. Но всичко се променя след загуба, която преживява. От този момент нататък историята се развива през отмъщение и разплата.
Главната женска героиня е „Дила“. Носят се слухове, че Мина Демирташ е избрана за тази роля. Дила ще бъде в ключов момент от историята на Юсуф.
Салих Бадемджи е една от ключовите фигури в актьорския състав. Все още не знаем дали ще бъде срещу Юсуф или редом с него в сериала, но ролята му изглежда вероятно ще бъде ключова в историята.

Сценарият на сериала е написан от Айбике Ертюрк и нейния екип. Режисьор е Зейнеп Гюнай.

Носи се слух, че някои сцени от „Младият мъж“ ще бъдат заснети в Рим. Така че продукцията вече изглежда амбициозна. Каналът за излъчване и точните дати все още не са обявени.

„Младият мъж“ изглежда ще бъде динамична, изключително драматична история. Ще трябва да изчакаме и да видим къде ще се окаже Юсуф след повратния момент, който преживява.

Може да почнат снимките без да обявят състава Grinning

Ааа не, Бирсето ще ги напуска всички през 2 часа. 🤣

# 340
  • София
Дали с ролят на Хазан няма да действат като с ролята на Афра в АБИ - актрисата и ОГМ да пуснат едновременно сторита Simple Smile Бирса да се спасява.

# 341
Коя според вас ще е Хазан?

# 342
  • София

Няма да казвам, че от няколко теми ще ме бият 🤣🤣🤣

И без това бях много далеч от действителността за ролята на Мина.

# 343
  • Яко в Матрицата...

Няма да казвам, че от няколко теми ще ме бият 🤣🤣🤣

И без това бях много далеч от действителността за ролята на Мина.
Кажи, кажи 😂

Викам да е Пелин, няма сериал в момента, но вече е работила с Мерт 😜 Свободна е, ще се хареса на Мердовите солота 🤣

# 344
  • София
Ох, Рени, онази дето ми е почти наборка ли 🤣🤣🤣🤣

Мисля, че ще е Ханде. Много странни неща се случват около нея, а сестра й дори не разбрах от какъв зор рекламира ББСО.

Общи условия

Активация на акаунт